retr0 Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Естествено, че са реални гледанията на Камелия. Тази песен не се слуша от тийнейджърите, фенове на Десита, дето имат регистрации. Който я харесва си я слуша, поства си я и много го вълнуват лайкове, майкове. Тази вечер ще има още повече гледания защото е събота. Тя ако е искала да купува ще си купи и лайкове... Все пак не ги следя много нещата, но в тези лични канали не се ли обновяват постепенно гледанията? За това ви се струва, че рязко скачат. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Току що, retr0 каза: Естествено, че са реални гледанията на Камелия. Тази песен не се слуша от тийнейджърите, фенове на Десита, дето имат регистрации. Който я харесва си я слуша, поства си я и много го вълнуват лайкове, майкове. Тази вечер ще има още повече гледания защото е събота. Тя ако е искала да купува ще си купи и лайкове... За първите 23 часа има 175к и за следващите 3 часа и вече са 285к. Нищо съмнително няма 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Какви са тея простотии за лайкове гледания? До колкото виждам има 500 коментара. Доника има толкова коментари а 650 к гледания и тя ли е купувала? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Искате да ми кажете, че Камелия ще прави първоначални гледания колкото Преслава и Галена и Криско ли? Само, че те имаха близо 20к лайка, а не 6. Не се излагайте. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 преди 1 минута, Сашо каза: Какви са тея простотии за лайкове гледания? До колкото виждам има 500 коментара. Доника има толкова коментари а 650 к гледания и тя ли е купувала? То 100-150 коментари има само от отговорите на Камелия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Камелия лайква абсолютно всеки коментар, нормално е хората да пишат нещо просто за да се изкефят, че Камелия го е прочела. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 По тая логика защо не купи на Иди си? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Току що, Сашо каза: По тая логика защо не купи на Иди си? Кой е казал, че точно Камелия ги е купила на новата? Възможно е да е някой болен фен. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Пхаха 2020 е наистина странна година, щом дори Камелия хем презаписва кавъри на колеги хем си купува гледания. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 преди 3 минути, Olay каза: За първите 23 часа има 175к и за следващите 3 часа и вече са 285к. Нищо съмнително няма Дори да се абстрахираме от лайковете, не е нормално за 3 часа да направи 110к гледания. Едни Емилия и Фики в самостоятелния канал на Емилия постепенно си натрупаха и гледания и лайкове. Има нещо гнило със сигурност. Някой да си спомня как стартира "Иди си" за съпоставка? Там поне съм сигурен, че нямаше такива аномалии. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 преди 4 минути, Сашо каза: Брат, извинявай ама се държиш като куха лейка. Чувал ли си за купуване на права на песен? Просто се закачам. Реално и не вярвам Камелия да си е купила гледанията сама. Смисъл изобщо да се е занимавала или да знае. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 https://ezine.bg/n60-45418-Камелия:_Гледанията_в_YouTube_се_купуват 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 преди 1 час , xroflx9 каза: На мен първите й песни са ми по-тъпи и от последните й песни за международния пазар.😂 Покрай вчерашния спор си припомних ей тоя топ проект на Кама Този клип винаги ми е напомнял на този (а и винаги Кама ми е напомняла на нея). Естествено разликата в песните е от земята до небето Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 преди 1 час , Hurricane каза: Вижте коментарите за Смядово Ама то с това поведение няма как да очакваме други... добре, че не всички я знаят коя е Пълен cringe е това Donkey. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 преди 4 часа , PHILIPP PLEIN каза: Ариа,кралицата пак е скандализирала .. 😁 https://vm.tiktok.com/ZSfUC6Du/ Най-дивата и скандална чалгарка в момента, страшен купон прави и се раздава до 4:30 ❤️ https://streamable.com/z11wym 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 преди 1 минута, Гальо каза: Най-дивата и скандална чалгарка в момента, страшен купон прави и се раздава до 4:30 ❤️ https://streamable.com/z11wym Има конкуренция в лицето/муцуната на Donkey. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 😂😂😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Става есен, а Деса още не е пуснала лятната си песен, а после ще обяснява как през 2-3 месеца ще пуска неща. Става ми все по антипатична, алчна и лицемерна и започвам да се чудя какво толкова съм и харесвал. Когато Вълкана почина обеща фолкорен албум в нейна памет до година. Минаха 13... Много е зле наистина 2 2 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 преди 7 часа , Willy каза: Куката има конкуренция за флоп на годината. Жалко че не се прие това парче! Нормално,песните на Къслев са предимно флопове. Изненадвам се,че е направил мегахит като "Чужди усмивки" 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 преди 5 минути, Slavi каза: Става есен, а Деса още не е пуснала лятната си песен, а после ще обяснява как през 2-3 месеца ще пуска неща. Става ми все по антипатична, алчна и лицемерна и започвам да се чудя какво толкова съм и харесвал. Когато Вълкана почина обеща фолкорен албум в нейна памет до година. Минаха 13... Много е зле наистина Е, ти пък за 2-3 седмици забавяне ли се тръшкаш. Тя като лятна песен ли я е обявила? Просто песен. Поредената. Три месеца след нея може да изцвъка нещо друго. Тя цялата година е странна, радвай се, че е снимала - все ще излезе някога. Не вярвам чак като Андра да се разтяга година и половина-две... 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 И аз мисля, че някой се опитва да направи мръсно на Камелия или някой заслепен фен е решил да напомна премиерата. С тези гледания вече трябваше да е първа в трендинг. Тя самата никога не би го направила - когато най-много трябваше да се доказва, а именно като напусна си пускаше траковете, правеха слаби гледания спрямо конкуренцията и не заложи на тази практика. Кому нужно сега? Ако е някой фен и си мисли, че помага ще се получи точно обратното. Иначе песента на трето слушане зарибява. И все пак се надявам да заложи на някой друг автор в скоро време. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 преди 29 минути, Slavi каза: Става есен, а Деса още не е пуснала лятната си песен, а после ще обяснява как през 2-3 месеца ще пуска неща. Става ми все по антипатична, алчна и лицемерна и започвам да се чудя какво толкова съм и харесвал. Когато Вълкана почина обеща фолкорен албум в нейна памет до година. Минаха 13... Много е зле наистина Наистина ли си очаквал Десислава действително да пусне като за лятото песен, която снима чак в началото на август? 😄Стари Десови лъвове сме, трябва да знаем че ако в нейното съзнание такава песен се води лятна, накрая тя обезателно ще излезе есенна. Деси btw по време на карантината си е направила и още няколко песни сама, това го знам със сигурност. Аз лично залагам на тях евентуално да покаже нещо от старата себе си, защото кючека очевидно ще е поредния комерсиален ход с цел новия старт да не се получи Не го прави 2. А гледанията на Камелия просто се актуализират, според мен. Към 5-6 часа обикновено започват най-големите растежи и се засилват след 9-10. Преди това обикновено има зацикляне и гледанията не мърдат много-много. Да си я оправят вече тази работа YouTube. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 преди 40 минути, Slavi каза: Става есен, а Деса още не е пуснала лятната си песен, а после ще обяснява как през 2-3 месеца ще пуска неща. Става ми все по антипатична, алчна и лицемерна и започвам да се чудя какво толкова съм и харесвал. Когато Вълкана почина обеща фолкорен албум в нейна памет до година. Минаха 13... Много е зле наистина То това забавяне е малко за нея. Сещам се, че за "Имаш ме" беше говорила още 2018-та на концерта, че излизала скоро... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Дали е новата Оцковица? http://hitmixmusic.bg/blog/artists/gia/ Бая са писали за нея. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 преди 8 минути, penakavalli каза: То това забавяне е малко за нея. Сещам се, че за "Имаш ме" беше говорила още 2018-та на концерта, че излизала скоро... А накрая излезе без клип. Ох тази жена е друга категория просто. И все пак конкретно за случващото се в кариерата й в последните 2-3 години все повече си мисля, че може да е било свързано с нежеланието да работи на този договор с Пайнер. Сега като е пак сама ще разберем дали теорията ми е вярна. Ако не е- завинаги ще си остане любимата ми певица сред гюбекчийките. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари