adorable Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 преди 9 минути, foxy_vd каза: "Крепост" АА, аз мислех, че "12 диаманта" и "Илюзия". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 преди 31 минути, adorable каза: Ще види, ще види. Наш човек е. За теб знам, даже не се учудвам - само не казвай, че "Мръсни танци" ти е любима песен от него хах. Определено е интересен, музикантски албум, доста абстрактни текстове, мелодии. Не го разбраха много тогава, но е експеримент за Глория. "Спасение" и "Обич моя" са страхотни. И не само. Нее, любимите ми са Любов с изтекъл срок, 50 на 50 и Хепи енд, плюс Изповед, която излезе преди албума. Много хубави аранжименти и звуци за онова време, че и сега са си актуални! Заедно със Заблуда от Крепост са ми любимите нейни песни. Но и на Пияната вишна се кефех. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Току що, adorable каза: АА, аз мислех, че "12 диаманта" и "Илюзия". В тях има по-ясно изразени хитове, но в Крепост" няма слаба песен. А и през 2003 година продукцията на самата ТВ Планета направи страхотен скок в качество, заснемане и въобще като визия. Люси Иларионов бе фронтмена на тази промяна, а албума на Глория имаше шанс да излезе точно тогава. Пропагандно се получи невероятно. И въпреки, че Пайнер натегнаха пропагандата, ефектът вече го имаше. Само тогава тя е изглеждала топ, като видеопродукция. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 За мен Илюзия си ми остава топ фаворита, може би като хитове на фона на 12 диаманта и Крепост бледнее, но пък от първата до последната песен е супер. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Току що, Senhor каза: За мен Илюзия си ми остава топ фаворита, може би като хитове на фона на 12 диаманта и Крепост бледнее, но пък от първата до последната песен е супер. На мен също. С "12 диаманта" имам страхотни детски спомени, с "Илюзия" също, но "Илюзия" чисто музикантски е още по-богат, като инструменти, теми, няма слабо наистина, Глория си беше терминатор тогава. Експериментираше много. Примерно в "Балканска душо" сефте вкарва кларинет, а тя се изприщва от него". "Завист" пък е мега интересна с тоя акордеон, текст и пеене. За хитовете да не говорим. Наблюдавах, че "Имам нужда от теб" е горе-доу последният албум на Глория, в който е импровизарала с автори и е правила различни колаборации с аранжори и композитори от различни жанрове дори. Много харесвам Калин, но колкото и да е способен, мисля, че и нещо от друг автор ще ѝ дойде освежаващо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 И на мен "Крепост" е любимият ми албум. Това може би ми е любимият поп-фолк албум заедно с "Не съм ангел" и "Интрига" на Преслава. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Имам нужда от теб беше страхотен албум и може би последния път, в който Глория по някакъв начин се доближаваше до някаква масова популярност. След това имаме едни Пясъчни кули и само посредствени бозици. Много е тъжен този дегрес при нея след 20 години толкова силна музикантска кариера. Сигурен съм, че ако Глория от 2003 чуеше нещата, които ще прави след 10-15 години, щеше да се ошамари. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 4-ти ден 173 к 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 преди 14 минути, Senhor каза: Имам нужда от теб беше страхотен албум и може би последния път, в който Глория по някакъв начин се доближаваше до някаква масова популярност. След това имаме едни Пясъчни кули и само посредствени бозици. Много е тъжен този дегрес при нея след 20 години толкова силна музикантска кариера. Сигурен съм, че ако Глория от 2003 чуеше нещата, които ще прави след 10-15 години, щеше да се ошамари. Знаеш ли аз какво се замислям... така отстрани като фен вече толкова години... Нейният акумулатор е нещо готино да се случи в личен план, да почувства някакъв гъдел, вдъхновение. Тогава може да напраска жестоки хитове. Не знам дали с "Пясъчни кули" е било така, но песента си стана стабилен хит като за балада, което показва, че няма пречка, стига баладата да е добре, така беше и със Сълзата. Въпросът е, че според мен трябва да има ясно разграничение - като е бърза песен, да е наистина бърза, като си е балада - да е ударна. Тя самата си е признавала, че невинаги бързите песни се получават, примерно с "Ненаситна" беше се получило. Макар че ето, "Феникс" е, да кажем, умерена, тя не е вярвала много в нея - залагала е повече на "Очакване, "Лабиринт" и "Не заслужаваш", но пък "Феникс" си беше революция, както и да го погледнеш. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Според мен към днешна дата дори Глория да направи нещо от друг автор, пак би приличало на предните и. Някак като изпяване го прави да е много с нейния почерк. Има богат глас и може да експериментира с него. Не знам защо не го прави. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Това трябваше да се забележи повече, както и "Прегърни ме". 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Снощи в Китен всичко пееше с Коце, знаят му песните наизуст, да видите как народа прегръщаше Коце на дансинга, страшна любов, снимки, никаква охрана нямаше. Всимки нови песни на младите нови имена са хитове- пеят ги хората, от колите се чуват. Най-яката дискотека, най-якото участие и среща с Коце. ❤❤❤❤❤ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 преди 5 минути, adorable каза: Това трябваше да се забележи повече, както и "Прегърни ме". Една от най-любимите ми песни в последните години. Изключително класен и грандиозен проект за мен. Текст, музика, изпълнение, видео - напомня ми на Глория, която беше на върха преди години! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Току що, GSA каза: Една от най-любимите ми песни в последните години. Изключително класен и грандиозен проект за мен. Текст, музика, изпълнение, видео - напомня ми на Глория, която беше на върха преди години! Напомня ти, ама на хората май им се слуша други неща. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 преди 18 минути, adorable каза: Въпросът е, че според мен трябва да има ясно разграничение - като е бърза песен, да е наистина бърза, като си е балада - да е ударна. Тя самата си е признавала, че невинаги бързите песни се получават, примерно с "Ненаситна" беше се получило. Макар че ето, "Феникс" е, да кажем, умерена, тя не е вярвала много в нея - залагала е повече на "Очакване, "Лабиринт" и "Не заслужаваш", но пък "Феникс" си беше революция, както и да го погледнеш. Най-големите хитове през последните години са умерени песни с мазни аранжименти. Може да направи нещо такова, без да звучи твърде мангалско. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 преди 1 минута, asylum каза: Най-големите хитове през последните години са умерени песни с мазни аранжименти. Може да направи нещо такова, без да звучи твърде мангалско. При нея го има този проблем, че не знам ще възприемат ли от нея точно такава песен - веднъж вече като е наложила стил, различен от този... макар че едно време се получи с "Намери си майстора". Май няма формула. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 преди 4 часа , meleto каза: 2. че е пуснала рекламата още в началото и много хора са я скипнали - затова може да няма харесвания, но да са се генерирали гледания, а това да е причината за ниската позиция в трендинг. Ютуб гледа повече показатели от "само гледания". Някой обаче твърди, че едва ДНЕС е пуснала рекламата. Да тръгва като реклама преди други клипове в ютуб, както имаха Коце и Софка ли? Ами, нали трябва да гледаш поне 30с. за да генерира гледане? Просто дойде неочаквано и то от Камелия. Още не е изключено и друг да е купил. Ще има същите гледания с Иди си, само че новата има 9к лайкове, а първата 16к+. Да не говорим че ако на Не те забравих тези гледания са за 3 дни, това е нещо като сензация и лайковете трябва да са повече и от 16к на Иди си за 3 седмици. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 преди 5 минути, Willy каза: Да тръгва като реклама преди други клипове в ютуб, както имаха Коце и Софка ли? Ами, нали трябва да гледаш поне 30с. за да генерира гледане? Просто дойде неочаквано и то от Камелия. Още не е изключено и друг да е купил. Ще има същите гледания с Иди си, само че новата има 9к лайкове, а първата 16к+. Да не говорим че ако на Не те забравих тези гледания са за 3 дни, това е нещо като сензация и лайковете трябва да са повече и от 16к на Иди си за 3 седмици. Да, може да се показва и в търсачката, но може и in-stream както на Софка. Може да я пропуснеш на 5-7 секунди, но и дори да не го направиш, генерира гледане, а потребителят поради слаб интерес може да не изгледа целия клип или да отиде на страницата на видеото и оттам да лайкне. Просто казвам, че е възможно заради това да има малко лайкове. Което пък показва слаб интерес към проекта. Но не знам кога е пусната рекламата. Ако е от днес, значи остава да са фейк. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 преди 18 минути, adorable каза: При нея го има този проблем, че не знам ще възприемат ли от нея точно такава песен - веднъж вече като е наложила стил, различен от този... макар че едно време се получи с "Намери си майстора". Май няма формула. Песни като Очакване и За първи път биха били успешни и сега. Малко да осъвремени аранжиментите и текстовете, и ще се получи чудно (нямам предвид нови версии на същите песни, а просто подобни). 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Близо 5 000 000 за месец за този хит. Честно казано първия ден си мислех, че ще флопне и доста песни ще я смачкат, но тя си се утвърди като един от хитовете на лятото, да не кажа най-големият след Проблем и 100 живота. 4 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 преди 2 часа , foxy_vd каза: Люси Иларионов бе фронтмена на тази промяна, а албума на Глория имаше шанс да излезе точно тогава. Всъщност кой пръв повярва в Люси и работи с него за пръв път, някой знае ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 преди 1 час, THE IIconic каза: 4-ти ден 173 к Да не вземеш всеки ден да броиш? Ще я вкараш в раманянският тренд и туко-виж някой се сети, че песента е много добра. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 преди 10 минути, Runevski каза: Всъщност кой пръв повярва в Люси и работи с него за пръв път, някой знае ли? "Не виждам", Емилия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Според мен Глора трябва да направи един албум с Илия Загоров. И може вътре и един-два дуета с/без Симона. Но хубави композиции да са. Не знам колко успех би имало, но ако наистина е добро сигурно ще е хубаво нещо в кариерата и'. Хем може да има и PR около това дали са отново заедно и да ходят по предавания да казват че все пак след толкова години са в добри отношения. Примерно, тази песен на Калиопи е писнана от бившия и' мъж и сигурно една от най-познатите и' песни по която всеки я свързва след емблематичната и' Бато/Rodjeni. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 преди 9 минути, adorable каза: "Не виждам", Емилия. Дали е известно от кой месец е клипа? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари