asylum Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 преди 4 часа , foxy_vd каза: Добро утро! Виждам, че Фики е обявил "Стораро" намерения. За Емануела излезе ли нещо, че Камелия да го приключва онзи приватизатора на "Извора на белоногата"? И Ема ли ще се чупира? 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 преди 13 минути, asylum каза: И Ема ли ще се чупира? Вече се чува какво ли не. Но за нея е недоказан слух. Галена обаче я питах директно в миналата събота и много странно избяга от темата. Аз пак ръчкам, но тя не, не коментира.... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Ако Пайнер се разпада, то не е защото Камелия е напуснала. Не витайте в облаците. 5 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 преди 9 минути, Fast каза: Ако Пайнер се разпада, то не е защото Камелия е напуснала. Не витайте в облаците. Разбира се, че не е заради нея, а заради цялостния еснафски манталитет. Че не са визионери, ок, добре - не са. Но поне да си държат на традициите и имената, които са ги изградили - защото то изграждането е взаимно. А те зачеркват с дебел маркер всички, които напускат. Когато се държаха най-нормално и правеха най-нормална музика, тогава имаш най-много уважение към тях. А ако на Митьо чак толкова не му пука за празните зали и липсата на интерес, защо изобщо не я закрие тая фирма, на какво си играе? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 преди 2 минути, adorable каза: Разбира се, че не е заради нея, а заради цялостния еснафски манталитет. Че не са визионери, ок, добре - не са. Но поне да си държат на традициите и имената, които са ги изградили - защото то изграждането е взаимно. А те зачеркват с дебел маркер всички, които напускат. Когато се държаха най-нормално и правеха най-нормална музика, тогава имаш най-много уважение към тях. А ако на Митьо чак толкова не му пука за празните зали и липсата на интерес, защо изобщо не я закрие тая фирма, на какво си играе? Че за какво да му пука. Дъртия печели милиони без да се бръква за нищо. Защо да му пука за реномето на фирмата му при положение, че всяка вечер между 5 и 10 изпълнителя му снасят хиляди. Печели и от милионите гледания в канала си. А общо взето нищо не влага. Чиста печалба, минимални разходи. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 преди 3 минути, Slavi каза: Че за какво да му пука. Дъртия печели милиони без да се бръква за нищо. Защо да му пука за реномето на фирмата му при положение, че всяка вечер между 5 и 10 изпълнителя му снасят хиляди. Печели и от милионите гледания в канала си. А общо взето нищо не влага. Чиста печалба, минимални разходи. То и това ще спре. Аз просто не знам каква е това затваряне и замазване на очите и на истината - след всеки следващ концерт също се оправдават и си измислят истории колко са велики, а залите са все по-празни... Не знам нормален човек дали би си правил пас за тия неща. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Кой е номер еднооооооооооооооооо- Коцеееееееееееееееее. Продължава да е номер 1 с "Проблем" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 преди 44 минути, Fast каза: Ако Пайнер се разпада, то не е защото Камелия е напуснала. Не витайте в облаците. Сериозно? Ти момко да не мислиш, че тук не знаем какви ги ръсеше през 2014, когато Камелия напусна? Нали пирувахте целия форум, че кучката няма да ги мачка по концерти? Да не мислиш, че съм забравил как пишехте като обезумели в темата за концета от РД на Планета през декември 2014? И сега влизаш да констатираш очевидното, но да изрежеш само приносът "чиправски". Не пич, няма да стане. Чичо Фокс не дава! Няма "преслинцетата" да яхнете протеста срещу Пайнер, защото той се случи точно заради Преслава. Да, има и други мръсни кучки, но днес Пайнер се разпада само и единствено заради Преслава. 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Попаднах на някакъв сайт, кобто уж отчита дневните стриймове на спотифай и Преслава е е първа с Беден в сърцето от чалгите... Красиви лъжи дори не я виждам. https://kworb.net/spotify/country/bg_daily.html 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 преди 3 минути, Slavi каза: Попаднах на някакъв сайт, кобто уж отчита дневните стриймове на спотифай и Преслава е е първа с Беден в сърцето от чалгите... Красиви лъжи дори не я виждам. https://kworb.net/spotify/country/bg_daily.html Виж датата. Това е отпреди месец. https://spotifycharts.com/regional/bg/daily/latest Това е реалния дневен чарт. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 преди 2 минути, Senhor каза: Виж датата. Това е отпреди месец. https://spotifycharts.com/regional/bg/daily/latest Това е реалния дневен чарт. 1. Красиви лъжи 2. Наливай ми 3. Милион 4. Беден в сърцето 5. 100 живота 6. Поредната цигара 7. Проблем 8. Дивана 9. Гпса 10. Бели нощи 11. Не се отказват Определвно най силни са Галена, Теофиков, Били Хлапето и Десита. С по 2 песни в топ 11. А Били Хлапето и Д3мо мачкат с двете си песни и прави впечатление, че задържат гледанията си, въпреки, че не са гърмели с по над 100ка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 преди 1 час, adorable каза: То и това ще спре. Аз просто не знам каква е това затваряне и замазване на очите и на истината - след всеки следващ концерт също се оправдават и си измислят истории колко са велики, а залите са все по-празни... Не знам нормален човек дали би си правил пас за тия неща. Задоволява се с малко, а би могъл да печели повече. Странно ми е как човек, свикнал с много, сега се задоволява с малко и не разнообразява бизнес модела си. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Да видим Коце с Поршето ли ще дойде в Бургас. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. SG Публикувано Август 28 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Август 28 Пайнер се разпадна поради много фактори от изминалите 10-15 години. Самото напускане на Камелия не е било директен фактор, но пък с причините за това напускане е обвързано всичко. Тя възропта против някои схеми във фирмата и тогава й се смееха, но към днешна дата се вижда колко е била права, а покрай това и напускането й вече си изглежда съвсем на място и може само да е пример за много други. Има го обаче и този момент, че след 2014 и самия Митак сякаш съвсем съзнателно спря да си дава зор, а това съвсем довърши фирмата. Намали концертите до един в годината, спря живото излъчване на малкото останали събития, махна и наградите, които създаваха основния хъс за изпълнителите, повече не се опита да направи и турнета. Понякога все още имам чувството, че връщането на Десислава във фирмата изигра някаква роля във всичко това. Тя да му падне на колене сякаш запълни някаква празнота в егото му, която в предишните години го беше карала да доказва себе си и фирмата си. Колко иронично, че към 2020 не му пука даже и за нея, както не му пука че и цялата му империя е в руини. Дали въобще го осъзнава или егото му вече е непоклатимо и няма оправия? 10 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Камелия се опитва да вземе кредитите за напускащата вълна. Тя била казала преди 6 години.. да, но никой не я последва тогава. Дори не беше първата напуснала фирмата. Нито го направи в най-силните си години, когато направи най-добрия си албум - 2002. Друг го направи първи. Сега лисицата е чула клюката, че много си тръгват и да позлобее и междувременно да обяви "аз ви казах". Опитва се да яхне вълната, да е ментор на жанра, да й тежи думата. Защо си плати за трафик на новата песен, това да отговори . И стана ли хит? 6 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 преди 15 минути, meleto каза: Камелия се опитва да вземе кредитите за напускащата вълна. Тя била казала преди 6 години.. да, но никой не я последва тогава. Дори не беше първата напуснала фирмата. Нито го направи в най-силните си години, когато направи най-добрия си албум - 2002. Друг го направи първи. Сега лисицата е чула клюката, че много си тръгват и да позлобее и междувременно да обяви "аз ви казах". Опитва се да яхне вълната, да е ментор на жанра, да й тежи думата. Защо си плати за трафик на новата песен, това да отговори . И стана ли хит? Блажени да са трезвите и безпристрастните в този форум! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 “Искам те! Отново искам те! С тебе да бъда е забранено! Искам те! До болка искам те! Даже да знам, че е за последно.” От сега виждам провал при Десислава... такова текстче и второкласник може да напише... 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Току що, meleto каза: “Искам те! Отново искам те! С тебе да бъда е забранено! Искам те! До болка искам те! Даже да знам, че е за последно.” От сега виждам провал при Десислава... такова текстче и второкласник може да напише... Предпочитам да си слушам това по нейна музика и текст. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Току що, adorable каза: Предпочитам да си слушам това по нейна музика и текст. Няма те до мен също май беше нейно.... Ама допускам, че тук ще е турбо кючек... с примес от калпав елементарен текст. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 преди 13 минути, meleto каза: Камелия се опитва да вземе кредитите за напускащата вълна. Тя била казала преди 6 години.. да, но никой не я последва тогава. Дори не беше първата напуснала фирмата. Нито го направи в най-силните си години, когато направи най-добрия си албум - 2002. Друг го направи първи. Сега лисицата е чула клюката, че много си тръгват и да позлобее и междувременно да обяви "аз ви казах". Опитва се да яхне вълната, да е ментор на жанра, да й тежи думата. Защо си плати за трафик на новата песен, това да отговори . И стана ли хит? Лисицата няма кво да слуша клюките и да взима кредит. Предполагам още преди някоя от кокошарника да скъса договора с набедения продуцент първо звъни на Сашка Ангелова, а доколкото помним тези, които паметта ни не е избирателно къса, тя си е човек на Камелия. Тоест пряко може и да няма участие в напускащата вълна, но косвено има бая. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 На мен тази все още ми е любима. Обожавам текста: 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 преди 2 минути, Lelqtian каза: Лисицата няма кво да слуша клюките и да взима кредит. Предполагам още преди някоя от кокошарника да скъса договора с набедения продуцент първо звъни на Сашка Ангелова, а доколкото помним тези, които паметта ни не е избирателно къса, тя си е човек на Камелия. Тоест пряко може и да няма участие в напускащата вълна, но косвено има бая. Пайнер имат доста реваншистки и отмъстителни методи на работа, като напусне някой - или им бъркат в монополните сметки - как така не са видели сметката на Сашка? То вярно стана по-модерно и разумно да се напуска и всеки да се оправя сам, те най-малкото вече имат супер много контакти и лично на тях може да си им звънят хората да ги канят... А реално да отчитат процент ан Пайнер за едното нищо, са си на загуба... затова си е по-рентабилно да се напуска, не знам. Вече и ротацията по тв не е от значение, мероприятия не организират, така че... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 преди 1 минута, Lelqtian каза: Лисицата няма кво да слуша клюките и да взима кредит. Предполагам още преди някоя от кокошарника да скъса договора с набедения продуцент първо звъни на Сашка Ангелова, а доколкото помним тези, които паметта ни не е избирателно къса, тя си е човек на Камелия. Тоест пряко може и да няма участие в напускащата вълна, но косвено има бая. САшка Ангелчето на щат ли е при Камелия? Сега ще кажеш, че благодарение на Камелия тя успява да договаря участия. Явно има талант Ангелчето... и пак не е заслуга на КАмелия. Освен, че се е съгласила да работи с нея, но дали й е фактически първи клиент? Това ако е косвено... ако беше така още през 2015 щеше да е тази вълна напускаши. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 А ще мога ли да си купя тази акула-флашка, да изтрия песните и да си качвам други файлове на нея след това, че моята я изгубих и без това, а ми трябва в учебния процес? 8 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 На Десислава и първата песен след предното напускане не беше удивителен шедьовър. Комерс с текст за мъжът (a.k.a екс-шефа, когато още бяхме нахакани спрямо него) да забрави за нея. Придружен от евтин клип. Само с Не го прави не заложи на сигурното, може би защото очакваше гърба на Пайнер да й възроди кариерата от раз. Толкова мислеща за своя си стил надали ще я видим вече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари