Hurricane Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 преди 13 часа , Stela каза: Да, тя изобщо не качваше сторита с благодарности за направените гледания... А тук изобщо не са засичали колко ще направи за 24 часа, не са правили сравнения и не са изтъквали рекорди и подобие... И както не ги вълнуват гледанията се бяха застраховали, че ако "Беден в сърцето" има малко, значи канала е виновен. Примери колкото искаш. Мен гледанията ме вълнуват, но аз не се крия и притеснявам да го призная. Никой не е казал, че гледанията не са важни. Просто не е единственият показател за хит! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 преди 1 час , Danger. каза: Толкова ли не понасяш “Добре ли си”, че принизяваш успеха й до минимум? Тая песен общо със всички клипчета има близо 24/25 милиона, не ги броя и не знам точно колко са. Това какво е? Сезонно хитче ли? Нима няма силни приеми? Нима не гърмя цяла година? Какъв ранг са изброените 3 песни от теб? Някакъв ранг “Хабиби” ли? "Добре ли си" има 22 милиона от клиповете с най-много гледания. Сигурно има и изтрити, не знам. Тя и сега си прави по 14-15К дневни, пуска се в клубовете и все още си има приемите. Със сигурност е в топ 5 за годината. "Сърце", която е страхотно красив цялостен проект има 11 милиона. "Паника" има 13,5 милиона, "Ламбото" гони 15 милиона, но тя излезе ноември. На фона на това е абсурдно да се твърди, че Преслава е смачкала Галена през 2019. Голям зор ви е да признаете, че годината е била силна и за Галена. Вместо това се насажда, че Преса я смачкала, защото има "Пиян". Преслава кога ще пусне песен и клип като "Сърце", ей така заради феновете си, за стойност и с ясното съзнание, че може да няма бум от нея. По-удобно е да гониш хит на всяка цена. 5 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 преди 3 минути, Stela каза: "Добре ли си" има 22 милиона от клиповете с най-много гледания. Сигурно има и изтрити, не знам. Тя и сега си прави по 14-15К дневни, пуска се в клубовете и все още си има приемите. Със сигурност е в топ 5 за годината. "Сърце", която е страхотно красив цялостен проект има 11 милиона. "Паника" има 13,5 милиона, "Ламбото" гони 15 милиона, но тя излезе ноември. На фона на това е абсурдно да се твърди, че Преслава е смачкала Галена през 2019. Голям зор ви е да признаете, че годината е била силна и за Галена. Вместо това се насажда, че Преса я смачкала, защото има "Пиян". Преслава кога ще пусне песен и клип като "Сърце", ей така заради феновете си, за стойност и с ясното съзнание, че може да няма бум от нея. По-удобно е да гониш хит на всяка цена. Никой не е казал, че Галя е имала слаба година. Просто не беше толкова силна, колкото тези на Преслава и Емилия! Преслава същата година пусна “Не идвай” и без клип си стана хит, дори да е много по-лирична от “Сърце” , така че е смешно да казвате, че всичко на Преса е правено за клубовете. Поздрав 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Стига с тия Галош и Прилепката.Слушайте вечни хитве! #СамоИстинскиХитове <3 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 преди 18 минути, Stela каза: "Добре ли си" има 22 милиона от клиповете с най-много гледания. Сигурно има и изтрити, не знам. Тя и сега си прави по 14-15К дневни, пуска се в клубовете и все още си има приемите. Със сигурност е в топ 5 за годината. "Сърце", която е страхотно красив цялостен проект има 11 милиона. "Паника" има 13,5 милиона, "Ламбото" гони 15 милиона, но тя излезе ноември. На фона на това е абсурдно да се твърди, че Преслава е смачкала Галена през 2019. Голям зор ви е да признаете, че годината е била силна и за Галена. Вместо това се насажда, че Преса я смачкала, защото има "Пиян". Преслава кога ще пусне песен и клип като "Сърце", ей така заради феновете си, за стойност и с ясното съзнание, че може да няма бум от нея. По-удобно е да гониш хит на всяка цена. Добре ли си с изтритото текст клипче, което е запазено в Popnable има общо над 24.1М. Като добавим и над 1.5М стриймове от Спотифай, вече гоним 26М слушания и всичко това за 16 месеца. Нека си отричат успеха й после. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 преди 2 часа , Danger. каза: Толкова ли не понасяш “Добре ли си”, че принизяваш успеха й до минимум? Тая песен общо със всички клипчета има близо 24/25 милиона, не ги броя и не знам точно колко са. Това какво е? Сезонно хитче ли? Нима няма силни приеми? Нима не гърмя цяла година? Какъв ранг са изброените 3 песни от теб? Някакъв ранг “Хабиби” ли? Не го принизявам. След изброените от мен, веднага нареждам Добре ли си. Топ 5 се закрива от Болка моя. Че ми е противна песента, е. То и Болка моя не ми е любима. Иначе е ясно, че няма да стигнем до консенсус по тази тема. Иначе ако само гледанията бяха фактор, трябва и Изтрезняваш ли да я броим за бахти мега хита. Ако Преса не бе изкарала албум и не бе май обсъжданата фолк певица пи медиите за 2019,вероятно Галена щеше да е пак отгоре и. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 29 Author Report Share Публикувано Август 29 преди 14 минути, Hurricane каза: Никой не е казал, че Галя е имала слаба година. Просто не беше толкова силна, колкото тези на Преслава и Емилия! Преслава същата година пусна “Не идвай” и без клип си стана хит, дори да е много по-лирична от “Сърце” , така че е смешно да казвате, че всичко на Преса е правено за клубовете. Поздрав “Не идвай” изобщо не се забеляза! Единствената причина да се забележи беше Йоана! Преди Йоана имаше почти два милиона с клизма направени. 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 29 Author Report Share Публикувано Август 29 Retro Hit 2? На Пайнер ли е или колекционер? 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 преди 1 минута, pechenko каза: “Не идвай” изобщо не се забеляза! Единствената причина да се забележи беше Йоана! Преди Йоана имаше почти два милиона с клизма направени. И кво се оказва начи, и 3те "хита" на Мумията крадени - кой от Йоана, кой от други места. Де гоо чукаха, де се пукна ... 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 преди 2 часа , Willy каза: Една лъжа повторена 100 пъти, че Галена 2019 няма хит пт ранга на Акула, Тръгвай си или Пиян и че 1/3 от гледанията на Добре ли си не идваѕ от Бг - не става истина! Дори и вече забравената Няма да ми мине беше хит почти на същото високо ниво. Хаха... Това, че тук всички се вълнуват от Преса и Галя и никой не споменава, че “Няма да ми мине” още се върти по клубовете и има приеми, не означава, че е забравена! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 преди 59 минути, Lelqtian каза: Към Истерясват ли броим ли гледанията на Зоопарк, Феноменален, Жена од Мало Бучино и останалите кавъри и фен клиповете на сичките? За един преател питам А към гледанията на “Феноменален” добавяте ли и тези на “Зоопарк”, щот първата е най-голямото копие на втората! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 преди 47 минути, Hurricane каза: Никой не е казал, че Галя е имала слаба година. Просто не беше толкова силна, колкото тези на Преслава и Емилия! Направих си труда да сметна общите гледания на двете за изминалата година и веднъж завинаги да затворим тази тема. Какво означава просто не беше силна като тази на Преслава?! Галена 2019: 4 песни = 64.4М (средно:16.1М на песен) Преслава: 8 песни = 70.4М (средно 8.8М на песен) 6М разлика и +4 песни за Преслава. Сам си прави изводите. Гледанията не са най-важни окей, но тук говорим за Галена и Преслава, така че и двете мачкат с приеми и пускания по дискотеките. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Тъпо е, че няма концерти. Там щеше да се види кой къде е. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Току що, WindWalkerMonk каза: Тъпо е, че няма концерти. Там щеше да се види кой къде е. То се вижда и без концерти - Галя си пее нейните песни, на живо, публиката дере гърло. Мумията се чуди от кой да гепи песен - то не бяха Орнела, Луна, Милко, че ако си е само с нейния плейбек ша тряябва да ръфа памперси. преди 15 минути, Hurricane каза: А към гледанията на “Феноменален” добавяте ли и тези на “Зоопарк”, щот първата е най-голямото копие на втората! Не, само тия от Жена от султана. Което не променя факта, че рекламата за цигари на Прилепа е копие на Феноменален, пък не намаза от сръбския кавър. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 преди 5 минути, Willy каза: Направих си труда сметна общите гледания на двете за изминалата година и веднъж завинаги да затворим тази тема. Какво означава просто не беше силна като тази на Преслава?! Галена 2019: 4 песни = 64.4М (средно:16.1М на песен) Преслава: 8 песни = 70.4М (средно 8.8М на песен) 6М разлика и +4 песни за Преслава. Сам си прави изводите. Гледанията не са най-важни окей, но тук говорим за Галена и Преслава, така че и двете мачкат с приеми и пускания по дискотеките. Ма тия на Пепа са в малък канал ... :смяхвзалата: Иначе изводите са явни. Дори с едното фризби, Прилепа само можеше да диша праха на Галена 2019 ... ако не си беше отрязала носа. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 преди 8 минути, Willy каза: Направих си труда сметна общите гледания на двете за изминалата година и веднъж завинаги да затворим тази тема. Какво означава просто не беше силна като тази на Преслава?! Галена 2019: 4 песни = 64.4М (средно:16.1М на песен) Преслава: 8 песни = 70.4М (средно 8.8М на песен) 6М разлика и +4 песни за Преслава. Сам си прави изводите. Гледанията не са най-важни окей, но тук говорим за Галена и Преслава, така че и двете мачкат с приеми и пускания по дискотеките. И не само това. “Добре ли си” я представиха и в Сърбия, където клипа е с над 3 млн. До доста по-възрастна аудитория достигна песента,освен до обичайните тийнейджъри в дискотеките. Оркестрите изпълняват много малко от хитовете в последните години и това е една от малкото такива песни. А аудиторията там е друга. Доста по-масов хит си е от “Пиян” . Също и от останалите от същата година. Единствено дуетите на Емилия и Денис я превъзхождат като интерес от най-младата аудитория и в клубовете. Като гледания също разбива всичко от 2019г. Въобще не знам на базата на какво се правят другите изводи,че останалите са над тази песен. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Не знам дали ме кефи или не. Доста странно парче! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 преди 11 минути, Willy каза: Не знам дали ме кефи или не. Доста странно парче! Не се отклонявай от темата, днес сме на вълна Галена Пепа Мумията или смърт ... кат секи ден, нали. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Новия турбо кючек Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 преди 1 час, Lelqtian каза: Не се отклонявай от темата, днес сме на вълна Галена Пепа Мумията или смърт ... кат секи ден, нали. Цитат Преслава писала на Галена, че разбила "Теотрото" в Царево, а тя и пратила тази снимка. Не си писали сред това. п.п. Не мога да изтрия тоя клип на Галена. 1 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 2019 най големите хитовр бяха Акула и Тръгвай си. Акула мачка до днес. Галена и Преслава си бяха лидерки обаче, просто Емилия не е име което хората свързват с топа. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: 2019 най големите хитовр бяха Акула и Тръгвай си. Акула мачка до днес. Галена и Преслава си бяха лидерки обаче, просто Емилия не е име което хората свързват с топа. В този форум май само аз съм с наблюдения “Тръгвай си” да е по-големият хит, а срещам мнения тук, че е “Акула”, което ОК, съгласявам се щото вероятно е така, но просто наистина бях останал с впечатление, че “Тръгвай си” доминира. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Току що, retr0 каза: В този форум май само аз съм с наблюдения “Тръгвай си” да е по-големият хит, а срещам мнения тук, че е “Акула”, което ОК, съгласявам се щото вероятно е така, но просто наистина бях останал с впечатление, че “Тръгвай си” доминира. Ми лятото беше така, ама зимата и до днес Акула чувам по често. Но и двете мачкаха. Сега точните цифри само Емилия има, тя е човек на точните науки. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Тук не съм се включвал във дружните подигравки със Палома, но в последните сторита на Прессс виждам, че едно 2-годишно момиченце има по-космат гръб от мен, 23-годишен мъж, който още от 13-годишен се бръсне. Емиии 😃 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 преди 23 минути, foxy_vd каза: Преслава писала на Галена, че разбила "Теотрото" в Царево, а тя и пратила тази снимка. Не си писали сред това. п.п. Не мога да изтрия тоя клип на Галена. Единствено съм изненадан как двете поддържат комуникация към днешна дата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари