GSA Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Обаче само на мен ли ми се струва, че този канал Ретро Хит 2 се пръкна точно преди Камелия да си вземе клиповете от "Проект 13" и да ги качи в канала си? Затова са и публикували най-добрите клипове. Нейните в този канал преобладават. Случайност след словесните престрелки? Едва ли. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Този шедьовър печелил ли е клип на годината? Или поне текст на годината? 4 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 преди 7 минути, Blueberry каза: Явно е взел предвид съвета на Златка Райкова към Алисия да си смени главата. 3:11 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Оценявам този проект след повече от година. 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 преди 7 минути, GSA каза: Явно е взел предвид съвета на Златка Райкова към Алисия да си смени главата. 3:11 Еми припознал се е, кво толкова - тя Златка дрънчи за джудже имащо нужда от нова глава, нормално. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 преди 6 минути, xroflx9 каза: Оценявам този проект след повече от година. (и аз много я слушам напоследък, не че някога съм спирала) 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 преди 5 минути, Blueberry каза: (и аз много я слушам напоследък, не че някога съм спирала) Да,Михаела е едно от най-хубавите неща в песента. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 преди 20 минути, Blueberry каза: Забележете как е обработена едната му ръка .... Дори не знам на какво ми прилича. 🤣🤣 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. DarkChild Публикувано Август 29 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Август 29 Гергана трябва да се даде под съд, че даде тласък на това пластмасово нещо. 4 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 преди 51 минути, foxy_vd каза: Дъртия верно е изтрещел. Но и това е нормално. Той сваля хонорари за да има бизнес, а кучката от Чипровци даже го вдигна. Много му дойде след онова интервю. Значи тя сега ще си мълчи, а той ще се тормози. През декември пак ще го жегне и ще му държи влага до пролетта. Един ден обаче на дъртия ще му се наложи да признае колко е изкарал от нея. И тогава в чалгата ще настане гробна тишина. Ще им трябват месеци, а на някои и години, за да осъзнаят смисъла на цифрите. Нали всички знаем, че това между Кама и Пайнера е за много, много пари и винаги е било заради това? Тя милата казва точно 2 думи. А той почва - отговори, обяснения, поръчковите статии Знае как да му играе по нервите Камс. Обожавам това нейно качество. Хак да му е, за всички дето му мълчаха през годините до като ги тъпка. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Галин си беше много добре преди да реши да си промени фейса до такава степен. Не знам дали и това щеше да ми пречи толкова ако не бяха безбройните му изцепки. Тук е топ: 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 преди 1 минута, Stela каза: Галин си беше много добре преди да реши да си промени фейса до такава степен. Не знам дали и това щеше да ми пречи толкова ако не бяха безбройните му изцепки. Тук е топ: Има много чаровно лице, ама сега с тоя ботокс няма никаква мимика. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 преди 5 минути, Blueberry каза: Има много чаровно лице, ама сега с тоя ботокс няма никаква мимика. Точно, че си беше хубав и без тези корекции. Млад е и няма нужда, а сега ще трябва цял живот да ги слага. Лошото е че е прекалил. Харесваш ли "Мамиш" и "Дилема"? Какво ти е мнетието, защо не станаха хитове при положение, че хората искаха точто такъв тип песни от него..... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Току що, Stela каза: Точно, че си беше хубав и без тези корекции. Млад е и няма нужда, а сега ще трябва цял живот да ги слага. Лошото е че е прекалил. Харесваш ли "Мамиш" и "Дилема"? Какво ти е мнетието, защо не станаха хитове при положение, че хората искаха точто такъв тип песни от него..... Много, "Мамиш" повече. Не си обяснявам защо не са хитове, може би просто сега се налага по-различно звучене. Но предпочитам такива песни от него, вместо "Просто секс". Жалко, че едва ли ще чуем скоро нещо подобно. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 преди 1 минута, Blueberry каза: Много, "Мамиш" повече. Не си обяснявам защо не са хитове, може би просто сега се налага по-различно звучене. Но предпочитам такива песни от него, вместо "Просто секс". Жалко, че едва ли ще чуем скоро нещо подобно. Когато чух "Мамиш" чак едва повярвах, че чакането ми да пусне такава песен видя край. Много се изкефих. Аз и сега си я слушам и харесвам. И "Дилема" е брутална. Яд ме е че не се забелязаха, защото това ще го откаже да залага на такъв тип песни. Въпреки това се надявам да е разбрал, че не винаги формулата на "бързия хит" какъвто търсеше с дуетите с Теда и Диона може да бъде успешна. Този с Теда чак мен ме е срам, че участва в него... Ще си чакаме пак за следващото фолк парче и ще си мечтаем. 😁😁 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
berryJ Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Деса от днес.. Преди каква яка беше 🙁 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 преди 55 минути, berryJ каза: Деса от днес.. Преди каква яка беше 🙁 Толкова яка не е била. 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 преди 4 часа , xroflx9 каза: Да,Михаела е едно от най-хубавите неща в песента. Панелките от първите кадри са по-хубави и артистични от нея 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 преди 5 часа , Blueberry каза: Ау как мирише на разпорен анал и свиркаджия, ужас! Дано му дойде известие, че не става за певец и певица на годината... 😂😂😂 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 преди 4 часа , Stela каза: Когато чух "Мамиш" чак едва повярвах, че чакането ми да пусне такава песен видя край. Много се изкефих. Аз и сега си я слушам и харесвам. И "Дилема" е брутална. Яд ме е че не се забелязаха, защото това ще го откаже да залага на такъв тип песни. Въпреки това се надявам да е разбрал, че не винаги формулата на "бързия хит" какъвто търсеше с дуетите с Теда и Диона може да бъде успешна. Този с Теда чак мен ме е срам, че участва в него... Ще си чакаме пак за следващото фолк парче и ще си мечтаем. 😁😁 Мен честно казано изобщо не ме вълнува вече... не знам какво трябва да изкара, за да ми върне симпатиите към себе си. Толкова ми опротивя покрай глупостите си в социалните мрежи и надъхването от продуцираните кифлички. И определено продуцентската дейност му пречи на изпълнителската - най-малкото ако нямаше 5 човека, на които да търси и прави песни, щеше да си запази "Поредната цигара" за себе си. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Коце си е качил в сторито си, че продължава да е номер 1 дето му го пратих снощи. 😉 И за днешния ден също продължава да е на върха. 😎 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Да започнем деня и работната седица кръшно! 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 преди 6 часа , berryJ каза: Деса от днес.. Преди каква яка беше 🙁 И сега е ячка. + това вече не е модерно да си скумрия - вижте Марая Кери, Тони Бракстън, Дж. Джексън, а и доста млади прохождащи в бизнеса - Doja Cat, Billie Eilish и т.н. Тамън е, да си гледа живото изпълнение сега, че нещо се е отпуснала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари