Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Току що, Stela каза:

Тя ли си пише описанията под снимките? "Женственно" е положението тогава ... 🤣

По неадекватните запетаи ще я познаеш. Есил е същата! 

• Like 1
  • Haha 2
  • Love 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Ако преди тази песен някой ми беше казал, че това ще е една от най-любимите ми песни за 2020 и точно на Ариа, нямаше да повярвам..... ГРЪМНАХМЕ! ❤️ 

• Like 2
  • Love 5
  • Dislike 1
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, asylum каза:

Луна Президент следва:

Галена
Андреа

Илиян

Константин

Галин

Анелия

Камелия

Яница

Софи Маринова

Емилия

А Преслава - йок. 😲 Why? 😲 Хаха 😀 

@meleto, беше обещал в началото, че ще има бутон за връщане горе, в началото на страницата, с което ще бъде много по-удобно. Предвиждащ ли да го добавиш? 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, asylum каза:

По неадекватните запетаи ще я познаеш. Есил е същата! 

Тя има претенциите, че е безпогрешна и се смята за нещо повече от другите... Елементарни неща са това. Ако не ги пише тя поне да вземе мерки.

А защо Луна не следва Преслава? Нали тя и пее "Крачетата" по участия ... 😁

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, asylum каза:

Подведе го - има плюсчета, които може да натиска за множествени цитати. Накрая, като натисне отговор, ще му излязат всичките. 

Има няколко начина. 

преди 3 минути, ice_hot_sm каза:

А Преслава - йок. 😲 Why? 😲 Хаха 😀 

@meleto, беше обещал в началото, че ще има бутон за връщане горе, в началото на страницата, с което ще бъде много по-удобно. Предвиждащ ли да го добавиш? 

Да съм обещавал чак - не помня. Може и да се наема да го направя, но не го виждам в близките дни/седмици.

преди 8 минути, Stela каза:

Eдва ли... тя винаги има по някой кралски придворник за мръсната работа. 

Глория не я разбирам защо си качва клиповете и в канала на Планета. Не си струва.

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Stela каза:

Под тази снимка ѝ бях писал коментара, заради който ме блокира маймуната.

• Haha 5
Сподели в други сайтове

преди 34 минути, Stela каза:

Глория следва само Преслава, Емилия, Софка и Нелина. Доста е разредила колегите си. Явно не ги смята за достойни ... 😁

Как ще достойни, плс тя се има за бог! Блокира като луда в инста и не дава да се чуе мнение различно от нейното. Ужасно скучно бабче. Райна поне ни забавлява като изтрещява и отговаря на всички коментари с които не е съгласна.

• Like 3
  • Haha 2
  • Love 2

Сподели в други сайтове

Току що, Willy каза:

Как ще достойни, плс тя се има за бог! Блокира като луда в инста и не дава да се чуе мнение различно от нейното. Ужасно скучно бабче. Райна поне ни забавлява като изтрещява и отговаря на всички коментари с които не е съгласна.

И Райнуш и Глоринда и Джен са ме блокирали!

• Like 1
  • Haha 6
  • Wow 2
Сподели в други сайтове

преди 33 минути, DarkChild каза:

Че като ходи в Гърция толкова често може да работи с тамошни композитори, които ще ѝ направят по-хубави песни 😎

Кралицата пуска песни, които не са за елементарните ни музикални вкусове. Това е друго ниво, ние просто не можем да го усетим. 

Иначе добре си и го казал, но тя не търпи съвети, нито критика. Пък и като си я знаем, тя и в Гърция от толкова композитори ще си избере най-смотаните. Само ще се изръси с пари излишно. 😂

• Haha 8
Сподели в други сайтове

преди 23 минути, Willy каза:

Мен само Андреа ме е блокирала и то от преди 3-4 години. Вече и аз не помня защо!

Аааа  да и Дора,че я нахраних за песента на Паша!

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Stela каза:

Гло, милата, колкото е надута, толкова е и елементарна. Поправих ѝ един пълен член един път, защото исках да ѝ видя реакцията, и то ѝ го написах на лично, а не като коментар, и тя ме блокира. Малко по малко външността ѝ започва да се доближава до вътрешността ѝ и става суха.

• Like 1
  • Haha 4
Сподели в други сайтове

преди 1 час , DevilWish каза:

Ако преди тази песен някой ми беше казал, че това ще е една от най-любимите ми песни за 2020 и точно на Ариа, нямаше да повярвам..... ГРЪМНАХМЕ! ❤️ 

Жена ти тупалка още от малка!

преди 1 час, Stela каза:

А защо Луна не следва Преслава? Нали тя и пее "Крачетата" по участия ... 😁

Явно е Смядовска, нали е от Шумен. Майтапът настрана - по-вероятно е да не я знае. То може ли да запомни човек всички инфлуенцърки, рекламиращи Савекс? ;) 

преди 1 час, DarkChild каза:

Ето, на Камелия веднъж казах, че няма никакви музикални познания и не ме е блокирала.

Напиши нещо на Мара - нали твърди, че не знае къде са коментарите. :D 

преди 1 час, Willy каза:

Мен само Андреа ме е блокирала и то от преди 3-4 години. Вече и аз не помня защо!

Мен само Райна, а никога нищо не съм й коментирал. Даже не й бях посещавал профила. Някой ми даде линк към някакъв скандал и не можах да го видя. Явно ме е разгледала проактивно и си е казала "Тоя не ме кефи, че може и да ме нахейти някой ден"...

• Haha 4
  • Love 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, penakavalli каза:

Гло, милата, колкото е надута, толкова е и елементарна. Поправих ѝ един пълен член един път, защото исках да ѝ видя реакцията, и то ѝ го написах на лично, а не като коментар, и тя ме блокира. Малко по малко външността ѝ започва да се доближава до вътрешността ѝ и става суха.

То с това темпо няма да остане кой да я следва, та ще трябва да си напазарува последователи от Таджикистан. 

• Haha 3

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, penakavalli каза:

Членовете са ѝ болна тема. Все ѝ убягват.

• Like 1
  • Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 38 минути, asylum каза:

То с това темпо няма да остане кой да я следва, та ще трябва да си напазарува последователи от Таджикистан. 

Те на нея за какво са и? Тя така или иначе с единия крак е в пенсия.

• Haha 2
Сподели в други сайтове

• pechenko locked, unpinned and unfeatured this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...