DarkChild Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 И по предавания не я канят вече, че е толкова сопнат и стиснат събеседник. Нищо не казва, само фасони, погледи накриво. И за човек, за когото "нейно величество публиката" е основна част в репертоара от клишета и заучени фрази, мнението на публиката изобщо не я интересува. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Един емотикон реакция на Преси е новина у съседите https://pink.rs/domaci/230123/bugarska-zvezda-nije-mogla-da-joj-odoli-aleksandra-prijovic-objavila-fotku-na-kojoj-grmi-a-onda-se-oglasila-ona-foto 2 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 8 часа , DarkChild каза: Ама това съществува ли още? Съществува и последните 5 години откакто Касъмови се заеха с организацията, може да се каже че му възвърнаха част от блясъка. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Другия месец как ще отида с яката коса пак при Коце. Добре, че е Ники да ме води при него- Слънчев бряг, Приморско, Китен, сега и в Бургас. 😊 Но в Китен беше най-яко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 9 часа , Willy каза: Най-накрая ли се случи това което всички чакахме, а най-вече ти?! Не бъди срамежлива, кажи ни..😇 Прекалено лични стават историите ми, тъй че нищо не казвам дали се е случило нещо между нас или не. 😉 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 7 минути, zai4eto82 каза: Прекалено лични стават историите ми, тъй че нищо не казвам дали се е случило нещо между нас или не. 😉 Поне не ни дразни, казвайки че няма да ни казваш! Само ни дразниш, а сме ти фенове! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Да направят Тракия Фолк... 2023. 20 години след последното издание. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 9 минути, meleto каза: Да направят Тракия Фолк... 2023. 20 години след последното издание. Истинското състезание на тези фестивали (поне на идея) е между творческите екипи. Някак си доста по-интересен ми се струва сблъсък между Ленко Драганов, Св. Лобошки, Митко Петров, Токича, Орхан Мурад. През 2020 Ганев, Пашев и Оцко могат да "сътворят" най-много квартално сбиване. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 2 часа , zai4eto82 каза: Другия месец как ще отида с яката коса пак при Коце. Добре, че е Ники да ме води при него- Слънчев бряг, Приморско, Китен, сега и в Бургас. 😊 Но в Китен беше най-яко. Яла си токмака, не ми говори! Мъжемелачка 😘 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Нелина толкова щастлива снощи на Пирин Фолк откакто не е в Пайнер и спечели първа награда на журито. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Все се чудя какви идиоти пишат тия статии в Пайнер. Ако най-интригуващото за този албум е, че ще го качват на флашка, то по-добре да не излиза 😏😂 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 не си ми мъжа, но млъкни, преди да си тръгна те искам Koй продължава да е на върха- Коцеееее Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Някой да ми обясни защо в kworb сайта, не се изписва името на Коце, че е номер 1 с Проблем, а се изписва Unknown- Проблем. Преди му изписваха името. Защо е тъй? 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 @Gentleman. какво се хилиш. Номер 1 ли е, Коце, номер 1 e. Разби ги всички. A на живо е още по-готин. ❤️ 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 ❤❤❤ 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Айдеее Проблем сега по Фен. Сутринта станах с нея по Фен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 24 минути, zai4eto82 каза: Айдеее Проблем сега по Фен. Сутринта станах с нея по Фен. Кажи му да направи автобиогряфична прсен: Кокаина. Както и римейк на ти си само 8 ми клас с момченце. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 3 минути, WindWalkerMonk каза: Кажи му да направи автобиогряфична прсен: Кокаина. Както и римейк на ти си само 8 ми клас с момченце. 5 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 преди 1 час , zai4eto82 каза: не си ми мъжа, но млъкни, преди да си тръгна те искам Koй продължава да е на върха- Коцеееее Тази песен хит ли е извън България, че вече трети месец прави над 100К!? Нещо понамирисват нещата. И преди пресовите да се обадят - да, Проблем е по-голям от 100 живота. Но просто не е за тези гледания. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Явно наистина е голям хит. Сега в България толкова много приятели си я слушат. Мен така и не ме грабна. Като я чуя и започвам да си припявам Маргарити. Петра президент. А Деса тая песен за коледен подарък ли я готви какво ли... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 "100 живота" е минала 500k в Спотифай. Не знам защо, но "Проблем" не върви особено добре там. Само 167k. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари