Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Току що, Slavi каза:

Много се радвам за гпс-а. Пореден мегахит на Лидка и последна Деса❤️

Те май само в дует + фийт имат истински хитове. Всичко друго им се забравя на първия месец. Поредната цигара вече угасна и тя, Грахич я мина.

• Like 1

Сподели в други сайтове

преди 21 минути, Hurricane каза:

Никой не иска да изтъква, че Преслава е по-напред от Галена И в тази класация, а това, че вие дори не слагахте “Беден в сърцето” и в Топ 5/10

Тя само в тази класация я води, и то защото 100 живота излезе по времето без дискотеки, преди летния сезон. Всички знаем кой е по-големия хит.

Дискотеките си ги налагат и двете. Или едната ще е по-нагоре в Топ 3, или другата. Това вече не е толкова впечатляващо колкото другите работи.

преди 13 минути, Slavi каза:

Много се радвам за гпс-а. Пореден мегахит на Лидка и последна Деса❤️

Големи сензации са. Много се радвам, че и Данна със самостоятелна песен е в ТОП 10. Да й изберат подходящ сингъл за есента и догодина ще я правим лидерка.

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Willy каза:

Те май само в дует + фийт имат истински хитове. Всичко друго им се забравя на първия месец. Поредната цигара вече угасна и тя, Грахич я мина.

Поредната цигара не е мега хит, но не е и угаснала. И в спотифай е на прилични позиции. 

image.png

Сподели в други сайтове

преди 55 минути, zai4eto82 каза:

Най- големият хит. Не го вярвах, когато още часове преди да излезе песента и Коцето ми каза да знаеш какъв хит направихме и позна. Коце има усет за песни. :P

По-скоро Петра и Румяна са имали усет какво да вземат. 

• Like 6
Сподели в други сайтове

Пръв на състезания, а БЕДЕН ВЪВ СЪРЦЕТО! Само да кажа, че много дето се имат са нещо кой знае кво са бедни в сърцето също, не само в портмонето. 

КАЗАХ!!! 

• Like 6
Сподели в други сайтове

Мен песента на Галена ме зариби,  но много бързо ми омръзна. На преслава не ме изкефи много в началото, но напоследък често си я пускам. 7 млн в такъв малък канал, а излезе к след галя. Не е никак зле. При все, че това беше пролетния проект, който спести заради ковид и е снимала клип с фолио. Просто има още много хляб в нея.

• Like 5
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, NazzkO каза:

Мен песента на Галена ме зариби,  но много бързо ми омръзна. На преслава не ме изкефи много в началото, но напоследък често си я пускам. 7 млн в такъв малък канал, а излезе к след галя. Не е никак зле. При все, че това беше пролетния проект, който спести заради ковид и е снимала клип с фолио. Просто има още много хляб в нея.

Преслава е една от малкото, които може да си позволят да не пускат песен по 1 година. Така даже хората още повече зажадняват за нея. Новата ѝ песен ще излезне ноември.

• Like 4
  • Haha 1
  • Dislike 3
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, NazzkO каза:

Мен сички хубави песни ме зарибяват, се1 кой ги пее. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Hurricane каза:

Преслава е една от малкото, които може да си позволят да не пускат песен по 1 година. Така даже хората още повече зажадняват за нея. Новата ѝ песен ще излезне ноември.

Мен ако питаш хич да не пуска ще е най - добре!

• Haha 3
  • Love 3
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, THE IIconic каза:

Мен ако питаш хич да не пуска ще е най - добре!

Ще ти се. Народът ще полудее! Каква истерия беше без песен 8 месеца. Представям си 1 година или повече...

• Haha 4
  • Dislike 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Hurricane каза:

Ще ти се. Народът ще полудее! Каква истерия беше без песен 8 месеца. Представям си 1 година или повече...

Ако под "Народът" имаш предвид себе си, така да бъде! Набий си го в главата, че това не е Цеца! Лека вечер!

• Like 3
Сподели в други сайтове

Тая песен на Преса не е никак лоша, но органически не понасям аранжимента -  приключвам я още още на 3-тата секунда като ми тръгне в колата.

• Like 1
6590227P.jpg
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , SG каза:

Че ди джеите за поредна година налагат Преслава и Галена до безобразие не е интересно за обсъждане. По-любопитното е, че след години без хит от такова ниво Софка и Константин смачкаха всичко живо. Също и че всички останали песни в ТОП 10 са на нови имена.

Истината е, че скандалната Софи почти всяка година има успешни проекти, но няма фенове които да я налагат. Лошото при нея е че можеше да е много по-успешна, но липсата на минимален интелект си казва думата. Време е да скандализира с балада - ''Искам да обичам'' е една от най-успешните балади в последните години. Ако не я бяха трили от канала на Съни когато Софи напусна сигурно вече щеше да има над 10 милиона. 

Между другото редовно качва снимки от участия и тази жена заедно с Камелия и Тони Стораро май имат най-много наложени ретро хитове - ''Стари рани'', ''Единствени'', ''Плачещо сърце'', ''Бурята в сърцето ми'' и най-вече ''Без теб'' къртят с приеми. 

• Like 1
2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, THE IIconic каза:

Ако под "Народът" имаш предвид себе си, така да бъде! Набий си го в главата, че това не е Цеца! Лека вечер!

Хаха, да бе верно, те всички от Галя се вълнуват най-вече тези над 30-40... Слез на земята. Галя освен да я хвалят като артист, няма за друго какво. Тя завинаги ще остане непризнатаТА поп-фолк певица! 

• Like 1
  • Haha 1
  • Love 1
  • Dislike 4
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Hurricane каза:

Хаха, да бе верно, те всички от Галя се вълнуват най-вече тези над 30-40... Слез на земята. Галя освен да я хвалят като артист, няма за друго какво. Тя завинаги ще остане непризнатаТА поп-фолк певица! 

Май само ти не знаеш, че не съм фен на нито една от двете, но не можем да си кривим душата, че Галена разбива Прилепа по всички параграфи!

• Like 3
  • Haha 1
  • Love 1
  • Dislike 1
Сподели в други сайтове

преди 50 минути, foxy_vd каза:

Добре, добре, ще станат и новите песни. Само не разбрах какво стана с "купения" трафик?  :whistling1:

Ами от клипчето не чуваме реакция дори близка до тази на старите песни. Следователно, нищо не стана. И да налива, и да не налива в кух трафик, няма да ги запеят. Но пък "Иди си" на мен ми харесва, даже си я пускам. Не пречи, въпреки това, да напомняме, че Камелия беше против купуването на трафик и евтини номера, а самата тя ги приложи.

• Like 2
Сподели в други сайтове

Току що, Fast каза:

Преслава и Галена не са футболни отбори. И двете си имат индивидуални качества, което допринася проектите им да бъдат винаги успешни и харесвани.

Ама Пепа свирчолина  няма нито успешен , нитохаресван проект! Има само един флоп!

• Haha 4
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, THE IIconic каза:

Ама Пепа свирчолина  няма нито успешен , нитохаресван проект! Има само един флоп!

Кажи просто, че всичко, което пишеш е с привкус на ирония... по-лесно ще е!

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Hurricane каза:

Кажи просто, че всичко, което пишеш е с привкус на ирония... по-лесно ще е!

Щях да ти кажа, ама не е тук мястото! Лека вечер!

Сподели в други сайтове

• pechenko locked, unpinned and unfeatured this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...