Willy Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Току що, Slavi каза: Много се радвам за гпс-а. Пореден мегахит на Лидка и последна Деса❤️ Те май само в дует + фийт имат истински хитове. Всичко друго им се забравя на първия месец. Поредната цигара вече угасна и тя, Грахич я мина. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 преди 21 минути, Hurricane каза: Никой не иска да изтъква, че Преслава е по-напред от Галена И в тази класация, а това, че вие дори не слагахте “Беден в сърцето” и в Топ 5/10 Тя само в тази класация я води, и то защото 100 живота излезе по времето без дискотеки, преди летния сезон. Всички знаем кой е по-големия хит. Дискотеките си ги налагат и двете. Или едната ще е по-нагоре в Топ 3, или другата. Това вече не е толкова впечатляващо колкото другите работи. преди 13 минути, Slavi каза: Много се радвам за гпс-а. Пореден мегахит на Лидка и последна Деса❤️ Големи сензации са. Много се радвам, че и Данна със самостоятелна песен е в ТОП 10. Да й изберат подходящ сингъл за есента и догодина ще я правим лидерка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Най- големият хит. Не го вярвах, когато още часове преди да излезе песента и Коцето ми каза да знаеш какъв хит направихме и позна. Коце има усет за песни. 1 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 преди 1 час, Willy каза: Те май само в дует + фийт имат истински хитове. Всичко друго им се забравя на първия месец. Поредната цигара вече угасна и тя, Грахич я мина. Поредната цигара не е мега хит, но не е и угаснала. И в спотифай е на прилични позиции. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Помним ли "ХИТЪТ НА ЛЯТО 2016! 🎵🎧 🎬 NEW HIT BY KAMELIA 👍"? Тази във видеото да не би да е Емилия Стоянова от Сигнал-точка-бг? 1 5 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 преди 55 минути, zai4eto82 каза: Най- големият хит. Не го вярвах, когато още часове преди да излезе песента и Коцето ми каза да знаеш какъв хит направихме и позна. Коце има усет за песни. По-скоро Петра и Румяна са имали усет какво да вземат. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 От 31.08.2020 г. от 10:20, Dominatora каза: Добре, добре, ще станат и новите песни. Само не разбрах какво стана с "купения" трафик? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Пръв на състезания, а БЕДЕН ВЪВ СЪРЦЕТО! Само да кажа, че много дето се имат са нещо кой знае кво са бедни в сърцето също, не само в портмонето. КАЗАХ!!! 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Мен песента на Галена ме зариби, но много бързо ми омръзна. На преслава не ме изкефи много в началото, но напоследък често си я пускам. 7 млн в такъв малък канал, а излезе к след галя. Не е никак зле. При все, че това беше пролетния проект, който спести заради ковид и е снимала клип с фолио. Просто има още много хляб в нея. 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 преди 2 минути, NazzkO каза: Мен песента на Галена ме зариби, но много бързо ми омръзна. На преслава не ме изкефи много в началото, но напоследък често си я пускам. 7 млн в такъв малък канал, а излезе к след галя. Не е никак зле. При все, че това беше пролетния проект, който спести заради ковид и е снимала клип с фолио. Просто има още много хляб в нея. Преслава е една от малкото, които може да си позволят да не пускат песен по 1 година. Така даже хората още повече зажадняват за нея. Новата ѝ песен ще излезне ноември. 4 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 преди 6 минути, NazzkO каза: Мен песента на Галена ме зариби, но много бързо ми омръзна. На преслава не ме изкефи много в началото, но напоследък често си я пускам. 7 млн в такъв малък канал, а излезе к след галя. Не е никак зле. При все, че това беше пролетния проект, който спести заради ковид и е снимала клип с фолио. Просто има още много хляб в нея. Мен сички хубави песни ме зарибяват, се1 кой ги пее. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 преди 3 минути, Hurricane каза: Преслава е една от малкото, които може да си позволят да не пускат песен по 1 година. Така даже хората още повече зажадняват за нея. Новата ѝ песен ще излезне ноември. Мен ако питаш хич да не пуска ще е най - добре! 3 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 преди 12 минути, THE IIconic каза: Мен ако питаш хич да не пуска ще е най - добре! Ще ти се. Народът ще полудее! Каква истерия беше без песен 8 месеца. Представям си 1 година или повече... 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 преди 1 минута, Hurricane каза: Ще ти се. Народът ще полудее! Каква истерия беше без песен 8 месеца. Представям си 1 година или повече... Ако под "Народът" имаш предвид себе си, така да бъде! Набий си го в главата, че това не е Цеца! Лека вечер! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Тая песен на Преса не е никак лоша, но органически не понасям аранжимента - приключвам я още още на 3-тата секунда като ми тръгне в колата. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 преди 3 часа , SG каза: Че ди джеите за поредна година налагат Преслава и Галена до безобразие не е интересно за обсъждане. По-любопитното е, че след години без хит от такова ниво Софка и Константин смачкаха всичко живо. Също и че всички останали песни в ТОП 10 са на нови имена. Истината е, че скандалната Софи почти всяка година има успешни проекти, но няма фенове които да я налагат. Лошото при нея е че можеше да е много по-успешна, но липсата на минимален интелект си казва думата. Време е да скандализира с балада - ''Искам да обичам'' е една от най-успешните балади в последните години. Ако не я бяха трили от канала на Съни когато Софи напусна сигурно вече щеше да има над 10 милиона. Между другото редовно качва снимки от участия и тази жена заедно с Камелия и Тони Стораро май имат най-много наложени ретро хитове - ''Стари рани'', ''Единствени'', ''Плачещо сърце'', ''Бурята в сърцето ми'' и най-вече ''Без теб'' къртят с приеми. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 преди 3 минути, THE IIconic каза: Ако под "Народът" имаш предвид себе си, така да бъде! Набий си го в главата, че това не е Цеца! Лека вечер! Хаха, да бе верно, те всички от Галя се вълнуват най-вече тези над 30-40... Слез на земята. Галя освен да я хвалят като артист, няма за друго какво. Тя завинаги ще остане непризнатаТА поп-фолк певица! 1 1 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 преди 6 минути, Hurricane каза: Хаха, да бе верно, те всички от Галя се вълнуват най-вече тези над 30-40... Слез на земята. Галя освен да я хвалят като артист, няма за друго какво. Тя завинаги ще остане непризнатаТА поп-фолк певица! Май само ти не знаеш, че не съм фен на нито една от двете, но не можем да си кривим душата, че Галена разбива Прилепа по всички параграфи! 3 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 преди 50 минути, foxy_vd каза: Добре, добре, ще станат и новите песни. Само не разбрах какво стана с "купения" трафик? Ами от клипчето не чуваме реакция дори близка до тази на старите песни. Следователно, нищо не стана. И да налива, и да не налива в кух трафик, няма да ги запеят. Но пък "Иди си" на мен ми харесва, даже си я пускам. Не пречи, въпреки това, да напомняме, че Камелия беше против купуването на трафик и евтини номера, а самата тя ги приложи. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Преслава и Галена не са футболни отбори. И двете си имат индивидуални качества, което допринася проектите им да бъдат винаги успешни и харесвани. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Току що, Fast каза: Преслава и Галена не са футболни отбори. И двете си имат индивидуални качества, което допринася проектите им да бъдат винаги успешни и харесвани. Ама Пепа свирчолина няма нито успешен , нитохаресван проект! Има само един флоп! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 преди 1 минута, THE IIconic каза: Ама Пепа свирчолина няма нито успешен , нитохаресван проект! Има само един флоп! Това е твое мнение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 преди 3 минути, THE IIconic каза: Ама Пепа свирчолина няма нито успешен , нитохаресван проект! Има само един флоп! Кажи просто, че всичко, което пишеш е с привкус на ирония... по-лесно ще е! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 преди 1 минута, Hurricane каза: Кажи просто, че всичко, което пишеш е с привкус на ирония... по-лесно ще е! Щях да ти кажа, ама не е тук мястото! Лека вечер! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари