pechenko Публикувано Август 17 Author Report Share Публикувано Август 17 10-то място за "Тежка диагноза". @GSA Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 17 Author Report Share Публикувано Август 17 9-то място за "Не ме оставяй". @Beat. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 17 Author Report Share Публикувано Август 17 8-мо място за "Искам те". @Alter Ego 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 17 Author Report Share Публикувано Август 17 7-мо място за "Обичай ме". @Alter Ego Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 17 Author Report Share Публикувано Август 17 6-то място за @Krislena и "Още колко нощи. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 17 Author Report Share Публикувано Август 17 топ 5: Камелия - В сърцето си ми ти Цветелина Янева - По-страшно Емилия - Отново не дойде Емануела - Запознай я с мен Андреа - Никой друг 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Емануела - Запознай я с мен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 17 Author Report Share Публикувано Август 17 5-то място е за "Сърцето си ми ти" @Сашо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 17 Author Report Share Публикувано Август 17 На крачка от топ 3 се класира "Отново не дойде". @-A. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 17 Author Report Share Публикувано Август 17 преди 7 минути, pechenko каза: топ 3: Емануела - Запознай я с мен Андреа - Никой друг Цветелина Янева - По-страшно 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 17 Author Report Share Публикувано Август 17 3-то място е за "Запознай я с мен". @pechenko Благодаря на всички гласували! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 17 Author Report Share Публикувано Август 17 Второ място е за "Никой друг". @gabbati 1 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 17 Author Report Share Публикувано Август 17 ПОБЕДИТЕЛ НА ЧАЛГАВИЗИЯ 24 - ПЕСНИ, КОИТО СА СНИМАНИ НА МОРЕТО Е " ПО-СТРАШНО " НА ЦВЕТЕЛИНА ЯНЕВА, С КОЯТО УЧАСТВА @Achito Ч Е С Т И Т О ! ! ! 2 1 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 17 Author Report Share Публикувано Август 17 От 15.08.2020 г. от 22:21, pechenko каза: 1. 88т. 2. 83т. 3. 80т. 4. 73т. 5. 60т. 6. 43т. 7. 40т. 8.Ивена - Дъц - @THE IIconic - 29т. 9.Десислава - Мойто зачйче - @Гальо - 27т. 10.Галин - На Египет Фараона - @Willy - 24т. 11.Моника и Орк. Кристал - Какво ти мисля - @asylum - 12т. 1.Анелия - Обичай ме - @DevilWish - 88т. 2.Цветелина Янева - Още колко нощи - @Krislena - 83т. 3.Андреа - Никой друг - @gabbati - 80т. 4.Емануела - Запонай я с мен - @pechenko - 73т. 5.Анелия - Искам те - @Alter Ego - 60т. 6.Теодора - Някой като мен - @payner_tv - 43т. 7.Райна - Бразилка - @BobiTo - 40т. 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 17 Author Report Share Публикувано Август 17 преди 23 часа , pechenko каза: 1. 82т. 2. 81т. 3. 67т. 4. 65т. 5. 52т. 6. 49т. 7. 46т. 8.Анелия - Всичко води към теб - @penakavalli - 39т. 9.Алисия - Mr.Greshen - @.close to me. - 37т. 10.Глория - Лятно пълнолудие - @bleron - 32т. 11.Наргиз - Ти си любовта - @Lelqtian - 9т. 1.Цветелина Янева - По-страшно - @Achito - 82т. 2.Камелия - В сърцето си ми ти - @Сашо - 81т. 3.Десислава - Мистерия - @dan!el - 67т. 4.Емилия - Отново не дойде - @-A. - 65т. 5.Райна и Константин - Тежка диагноза - @GSA - 52т. 6.Илиян - Тупалка - @devotioner- 49т. 7.Гергана и Галин - Първичен инстинкт - @M.Power - 46т. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 17 Author Report Share Публикувано Август 17 Кой колко точки е получил и от кого, може да видите тук: https://scorewiz.eu/scoreboard/view/342770/24---namoreto Тук може да видите таблицата и допълнителните точки: https://scorewiz.eu/scoreboard/sheet/342770/24---namoreto/WxChdbJE 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 преди 18 минути, pechenko каза: 5-то място е за "Сърцето си ми ти" @Сашо Срам!!!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Исках "Никой друг" да спечели, но и този победител ми харесва, честито! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 17 Author Report Share Публикувано Август 17 преди 17 минути, Blueberry каза: Исках "Никой друг" да спечели, но и този победител ми харесва, честито! Крайните резултати ме шокираха и всичко беше на късмет и разлика от 2 точки. Може да погледнеш таблицата и да видиш за какво говоря Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Мен тази песен "По-страшно" никога не ми е харесала, не знам какво толкова и' харесвате... Иначе честито на всички, а специално благодаря на тези дали ми 12-ки, досега в това издание имам най-много получено (3). Новата тема кога пускаш @pechenko? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 17 Author Report Share Публикувано Август 17 преди 2 минути, Alter Ego каза: Мен тази песен "По-страшно" никога не ми е харесала, не знам какво толкова и' харесвате... Иначе честито на всички, а специално благодаря на тези дали ми 12-ки, досега в това издание имам най-много получено (3). Новата тема кога пускаш @pechenko? Утре вечерта ще пускам "Неклипирани vol.2', а на другия ден "Балканска музика". На мен лично за "Балканска музика" ще ми е супер трудно да избера песен, с която да участвам, защото имам супер много любими песни от Гърция, Албания, Сърбия и т.н. Буквално се колебая между 10/15 песни 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Не очаквах второ място, а първо... но колкото толкова Шегувам се, благодаря на всички гласували за мен. Мисля, че за 3-ти или 4-ти път съм на второ място, и аз вечно втори като Деската 😐 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Аз предлагам да изкопираме правилата на стандартната Евровизия и няколко човека да се класираМЕ автоматично винаги на финал. Willy и pechenko като водещи, а аз като участничка във всеки един едишън. Може и още двама, за да сме големите 5, ама честно казано ми е все тая, даже и без Уили и печенко може, само аз :* шегувам се, не ме плюйте. ама ако сте съгласни с идеята, не се шегувам 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Ако ша се инспирираме от оргиналната Евровизия, мисля че с участници, колкото на това издание, няма смисъл от полуфинали, направо в един тираж и толкоз. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 преди 34 минути, Blueberry каза: Аз предлагам да изкопираме правилата на стандартната Евровизия и няколко човека да се класираМЕ автоматично винаги на финал. Willy и pechenko като водещи, а аз като участничка във всеки един едишън. Може и още двама, за да сме големите 5, ама честно казано ми е все тая, даже и без Уили и печенко може, само аз 😘 шегувам се, не ме плюйте. ама ако сте съгласни с идеята, не се шегувам Дано си си намерила добра песен, че мисля да те свалям от трона. Много се застоя Боровинке Гранде Теофикова Башур 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.