THE IIconic Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Не става! Следващата. Донка мяза на крокодила Гена. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Не е нещо, което ще слушам, но според мен е много сполучливо, има заигравка в текста, клипът е интересен - какво повече да искат малките чалгарчета? По-добре е от дебюта на Лорена. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Толкова посредствена песен, музиката е толковааа изтъркана, слушана, преслушана. Тук дори и Галена не помага, нито Меди 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Тая Донка ме кара да ходя да ми леят куршум. 5 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Бум, бум, бум - толкова тъп текст, скучна музика, включването на Галена и Меди опит да се привлече внимание към първата песен и клип на момичето, което е нещо съвсем нормално и въпреки всичко нищо освен видеото не ми допадна. Музиката просто ми е ужасно скучна, но най-дразнещо е това бум. И за мен това НЕЩО - Не става! Чао, чао, чао! 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Готина е, трябваше да е само за Меди и Галена, текстът е добър. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Галя изобщо с какъв акъл я е насърчила да се занимава... Доника няма двете основни неща за чалгаджийка - визия и глас. Това парче може и да и донесе някакъв успех, но после я чака съдбата на Лорена, да не кажа Кристиана... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 На мен пък Доника ми е много симпатична визуално, не е класическа красавица, но има излъчване. А песента ми е номер 1 в момента С уточнението, че преди няколко часа осъзнах, че тя не пее "сутрин чалга с много шум", а "сутрин чао без много шум" и леко се разочаровах 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dj_Lazo_Mix Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Добро трио 👌 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Припевът бързо се запомня. Добре е като за първи проект на Доника, но ако си беше дует Галена-Меди, песента щеше повече да избухне. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Добра е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.