devotioner Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 преди 1 минута, Willy каза: Спечели Пеевска пиле. Толчно Никога 🤓 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 преди 38 минути, pechenko каза: *Песни на изпълнителят победител са забранени( ЦВЕТЕЛИНА ЯНЕВА )* преди 2 минути, Krislena каза: Точно Никога 🤓 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Ще играя втори пореден едишън с Деси Слава 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Тоя път ще заложа на Деса. И една от любимите ми нейни песни евър : 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Преслава директно на финал. Много добре. А сега ако си мислите, че друга освен КРАЛИЦАТА на поп-фолка трябва да спечели, сте в голяма ЗАБЛУДА!!! Записвам се с еталона за стил, класа и КРАЛСКА осанка в жанра. Глория, разбира се! Заблуда е ако някой вярва, че трябва да бъде преди Кралицата! 😘 Пазете се да минем, мили мои и се поклонете! 😘 С Феникс бяхме първи, сега ще опитаме отново. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Хайде да видим, ако го броим за НЕклип: 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 преди 15 часа , Willy каза: Галена спечели предния едишън неклипирани 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 19 Author Report Share Публикувано Август 19 Спешъл едишъна - довечера в 21:00 часа! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Сменям "Уморих се" с 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bleron Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Да се чудим какъв клип би било 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 От 19.08.2020 г. от 1:37, Сашо каза: Тоя път ще заложа на Деса. И една от любимите ми нейни песни евър : Сменям. Бях забравил за този брутлано як трак на Деса. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 преди 14 часа , Blueberry каза: Сменям "Уморих се" с И тук ще се разминеш с 12 точки! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 преди 20 часа , Сашо каза: Сменям. Бях забравил за този брутлано як трак на Деса. Това и аз го бях намислил и смених в последния момент 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 преди 59 минути, dan!el каза: Това и аз го бях намислил и смених в последния момент Скандално яка песен е това. Жалко че я е заебала така. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Запис 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 22 Author Report Share Публикувано Август 22 Първи полуфинал ВИДЕО: https://drive.google.com/file/d/1cwgwRQXZNAN4NrXXK6vGkrQLF0cjw8Aa/view?usp=sharing Важнo! Гласувате за 7 песни, по точкова система: 12т, 10т, 8т, 6т, 4т,, 2т и 1т.(или просто ми изпратете вашият топ 7). Не може да гласувате за себе си и гласувате единствено и само в вашият полуфинал! 7 песни отиват на финал! ОЧАКВАМ ВАШИЯТ ВОТ НА ЛИЧНО! В този полуфинал участват и гласуват: @Krislena, @Blueberry, @THE IIconic, @DevilWish, @asylum, @GSA, @Runevski, @Slavi, @Сашо, @payner_tv, @Willy, @BobiTo и директните финалисти - @Achito и @gabbati краен срок за гласуване 24.08 - 20:00 часа. УСПЕХ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 22 Author Report Share Публикувано Август 22 Втори полуфинал ВИДЕО: https://drive.google.com/file/d/1_mnKG9K7CbksqZWXZ4LKJt55fVD8xEP8/view?usp=sharing Важнo! Гласувате за 7 песни, по точкова система: 12т, 10т, 8т, 6т, 4т,, 2т и 1т.(или просто ми изпратете вашият топ 7). Не може да гласувате за себе си и гласувате единствено и само в вашият полуфинал! 7 песни отиват на финал! ОЧАКВАМ ВАШИЯТ ВОТ НА ЛИЧНО! В този полуфинал участват и гласуват: @bleron, @ANGEL, @.close to me., @DarkChild, @devotioner, @Lelqtian, @pechenko, @Alter Ego, @M.Power, @dan!el, @Beat. и директните финалисти - @Achito и @gabbati краен срок за гласуване 24.08 - 20:00 часа. УСПЕХ! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Как винаги съм в по-слабия полуфинал, не знам Буквално последните две ми бяха на онче-бонче, да не казвам, че и първото място ми е песен, която не ми е хич любима. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.