DevilWish Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 преди 13 часа , pechenko каза: Първи полуфинал ВИДЕО: https://drive.google.com/file/d/1cwgwRQXZNAN4NrXXK6vGkrQLF0cjw8Aa/view?usp=sharing Важнo! Гласувате за 7 песни, по точкова система: 12т, 10т, 8т, 6т, 4т,, 2т и 1т.(или просто ми изпратете вашият топ 7). Не може да гласувате за себе си и гласувате единствено и само в вашият полуфинал! 7 песни отиват на финал! ОЧАКВАМ ВАШИЯТ ВОТ НА ЛИЧНО! В този полуфинал участват и гласуват: @Krislena, @Blueberry, @THE IIconic, @DevilWish, @asylum, @GSA, @Runevski, @Slavi, @Сашо, @payner_tv, @Willy, @BobiTo и директните финалисти - @Achito и @gabbati краен срок за гласуване 24.08 - 20:00 часа. УСПЕХ! Сигурно 100 пъти помолих да напишете и кои песни участват, за да мога да гласувам, но това пак не се случи..... Ще гласувам ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ, защото сега имам тази възможност, но следващия път наистина вече ще помоля да си направите труда да дадете и имената на песните, които участват, за да може да се гласува по-лесно. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 преди 7 минути, DevilWish каза: Сигурно 100 пъти помолих да напишете и кои песни участват, за да мога да гласувам, но това пак не се случи..... Ще гласувам ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ, защото сега имам тази възможност, но следващия път наистина вече ще помоля да си направите труда да дадете и имената на песните, които участват, за да може да се гласува по-лесно. Нека все пак уважаваме труда на pechenko да прави видеоклиповете, които са доста по-интересни от един прост списък. Ще ти пратя песните на лично, за да гласуваш, но не може да го имаме като изискване към организаторите. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 преди 12 часа , Blueberry каза: Как винаги съм в по-слабия полуфинал, не знам Буквално последните две ми бяха на онче-бонче, да не казвам, че и първото място ми е песен, която не ми е хич любима. Този път "От мен питието" и "Неочакван край" на Десислава са ми любимите. Нямаше как да няма вот за тези двете! На мен пък така ми беше по-лесно, защото имам точно 4 любими. На Мария и Райна също много ме радват песните. Интересно кои са в другия полуфинал, но ще видим. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 преди 1 минута, Blueberry каза: Нека все пак уважаваме труда на pechenko да прави видеоклиповете, които са доста по-интересни от един прост списък. Ще ти пратя песните на лично, за да гласуваш, но не може да го имаме като изискване към организаторите. Принципно не винаги имам възможност и за това помолих, не че не оценявам труда им, разбира се. Гласувал съм и познай кой има 12 точки този път! Просто нямаше как! ❤️ 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 преди 23 минути, DevilWish каза: Сигурно 100 пъти помолих да напишете и кои песни участват, за да мога да гласувам, но това пак не се случи..... Ще гласувам ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ, защото сега имам тази възможност, но следващия път наистина вече ще помоля да си направите труда да дадете и имената на песните, които участват, за да може да се гласува по-лесно. Ми толково ли е трудно да гледаш видието. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 @DevilWish ЕДИН ДЕН е 24 Ч. (1440 МИНУТИ) НЯМАШ 3 МИН СВОБОДНО ВРЕМЕ ТАКА ЛИ? 6 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 По моя вкус, първия полуфинал е по-силен, от моя дадох 12-че за Гергана, другото разпределих колко са ми познати песните. В първия да бях 12-че за Самотна стая и 10-че за Райна щях да дам... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Само ще кажа,че не подкрепих Глория и Деса. Толкова яки песни имат,а хора се записаха с най- големите им пръдни 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 преди 1 час, Krislena каза: @DevilWish ЕДИН ДЕН е 24 Ч. (1440 МИНУТИ) НЯМАШ 3 МИН СВОБОДНО ВРЕМЕ ТАКА ЛИ? Ха, ха! Не съм казвал нищо за свободно време! Разбира се, че всеки може да отдели дори повече от 5-10 минути. Написах каквото исках, а това, че някой го е разбрал погрешно, всъщност си е негова работа. И от този сайт всъщност не мога да гледам видеото, а ми дава направо да го свалям...... ставаше въпрос, че ако го има поне в youtube нямаше да го правя на въпрос! Значи имам проблем с този сайт, за да го напиша или пак не ме разбра? Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 преди 14 минути, THE IIconic каза: Само ще кажа,че не подкрепих Глория и Деса. Толкова яки песни имат,а хора се записаха с най- големите им пръдни Е, ти пък.... Въпрос на вкус. Няма проблем. На мен лично "Заблуда" и "Неочакван край" са ми страшно любими песни пък. Аз за Глория много се колебаех между "Заблуда" и "За първи път", защото са ми страшно любими. Но има и други като "На чисто", "На мъжете, които не обичах", "Спасение", "Обсебена от теб"...... може и да пропускам някоя..... специално за тези се сетих. На Гергана "Измама" също беше голям пропуск. Мислех, че ще я даде и нея някой. Те са толкова много песни... Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 преди 4 минути, DevilWish каза: Е, ти пък.... Въпрос на вкус. Няма проблем. На мен лично "Заблуда" и "Неочакван край" са ми страшно любими песни пък. Аз за Глория много се колебаех между "Заблуда" и "За първи път", защото са ми страшно любими. Но има и други като "На чисто", "На мъжете, които не обичах", "Спасение", "Обсебена от теб"...... може и да пропускам някоя..... специално за тези се сетих. На Гергана "Измама" също беше голям пропуск. Мислех, че ще я даде и нея някой. Те са толкова много песни... Ами да беше се записал със " За първи път" щях да ти дам 12 т., ама съдба! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 преди 2 минути, THE IIconic каза: Ами да беше се записал със " За първи път" щях да ти дам 12 т., ама съдба! Голямо двоумение беше! Нищо де, минутата поне присъства в моя вот и заслужено! Следващия път ако има 3-та част и някой не ме изпревари, ще има "За първи път" или една "Водка с утеха", но ще видим! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 преди 1 минута, DevilWish каза: Голямо двоумение беше! Нищо де, минутата поне присъства в моя вот и заслужено! Следващия път ако има 3-та част и някой не ме изпревари, ще има "За първи път" или една "Водка с утеха", но ще видим! Ако се записваш с Преса, не чакай точки! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Първият полуфинал както започва тъпо, така назад има доста попадения. Избрах си точно 7 песни. В моя тези, които харесвам са значително по-малко. Доста неравнопоставено са разпределени фаворитите този път из полуфиналите... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 23 Author Report Share Публикувано Август 23 Първи полуфинал Гласували: 11/12 @Slavi Втори полуфинал Гласували: 10/11 @bleron Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bleron Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 преди 13 часа , pechenko каза: Първи полуфинал Гласували: 11/12 @Slavi Втори полуфинал Гласували: 10/11 @bleron Окей най-накрая гласувах!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 24 Author Report Share Публикувано Август 24 Някой от втори да пусне едно вотче за първи. Благодаря! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Гласувам. Сорка за забавянето Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 24 Author Report Share Публикувано Август 24 Резултати в 23:00 / 23:30. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 преди 3 минути, pechenko каза: Резултати в 23:00 / 23:30. Дискфалицирай едишъна. Има слухове,че има заговор в един от полуфиналите! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 24 Author Report Share Публикувано Август 24 Първи полуфинал: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 24 Author Report Share Публикувано Август 24 Първата песен, която се класира е: @payner_tv 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 24 Author Report Share Публикувано Август 24 На всички ще им стане криво, защото "Криво ми е" се класира! @Willy 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 24 Author Report Share Публикувано Август 24 Питието е от @Blueberry, защото отива на финал! 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 24 Author Report Share Публикувано Август 24 @GSA също се класира на финал! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.