Alter Ego Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Запис с любимата ми 1 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 @zai4eto82 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Запис с нещо любимо, макар и да няма шанс дори за финал. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bleron Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 преди 3 часа , payner_tv каза: Нали беше против правилата да се участва със вече печелили песни Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 преди 2 часа , Alter Ego каза: Как не се сетих за Тоше!! Сменям 2 бона с Или със сръбската?? @Willy, помагай! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
devotioner Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Някой да взима на Тоше - Cija si, Nesanica, Ostala si uvjek ista... Блу си взе 12-те точки с чувай я од зло, това ми е една от all-time любимит3 песни. П.С. Giorgos Mazonakis - To gucci forema Pile, Lepi grome moj, Kuda idu ostavlenje devojke, Lepotan и всичко на Цеца Jugoslavenka на Брена Zivot moj, Milo moje на Драгана Има супер много песни за този едишън, записвайте се! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 преди 41 минути, Blueberry каза: Как не се сетих за Тоше!! Сменям 2 бона с Или със сръбската?? @Willy, помагай! Сръбската версия е най-гледаната му песен и често ми тръгва. Мисля че има защо и е по-яка. На мен това ми е любимо. Иначе се записвам с 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Исках да ви скандализирам, но не сте готови! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Мислех да участвам с гръцко, но май ше заложа на този топ проект : Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 19 Author Report Share Публикувано Август 19 преди 19 минути, Сашо каза: Мислех да участвам с гръцко, но май ше заложа на този топ проект : Не може. Участваше в предният едишън. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 19 Author Report Share Публикувано Август 19 преди 2 часа , Lelqtian каза: Нали беше против правилата да се участва със вече печелили песни Жената на султана не е печелила 😂 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 преди 11 минути, Сашо каза: Мислех да участвам с гръцко, но май ше заложа на този топ проект : Сега видях, че не мога с тая песен. Тогава се пускам с тази Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Moovit Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 (редактирано) Записвам се с това: Редактирано Август 20 от Moovit 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Май ще пускам рандъм вот! До сега нищо не ме кефи, а някой песни ги чвам за сефте! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Запис: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 преди 10 часа , Сашо каза: Сега видях, че не мога с тая песен. Тогава се пускам с тази преди 15 часа , pechenko каза: Ето и списъка на песните, които НЕ МОЖЕ да участват: А сега виж номер 10 от група 2 И си избери още един път. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 преди 1 час , THE IIconic каза: Май ще пускам рандъм вот! До сега нищо не ме кефи, а някой песни ги чвам за сефте! И аз съм така Има някои неща, които ме кефят, но топ 7/8 трудно ще направя. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Честно казано мислех да участвам с Jelena Karleusa - Insomnia, Krimi rad или So, които са ми любими! Но реших да се запиша с моя, много любима песен и навярно най-големия й хит. Това е румънската певица Lariss и Dale, Papi! ❤️ Записвам се, макар и да ми е минимален шанса за финал с нея, Винаги участвам с любима песен! Изборът за участие с Регетон на Елени е бил супер добър, миналия път аз участвах с нея и учудващо тогава не бях на финал, а песента е брутална! И все пак...... ЗАПИС и очаквам вашия вот за Lariss и най-големия й хит и най-любимата ми нейна песен Dale, Papi! 2 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 преди 3 часа , Lelqtian каза: А сега виж номер 10 от група 2 И си избери още един път. Ох много съм зле 😆 Пускам се с този ретро хит. Печенко, отржи ми часта от припева, като правиш кличчето. Мерси! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 преди 21 часа , Willy каза: Сръбската версия е най-гледаната му песен и често ми тръгва. Мисля че има защо и е по-яка. На мен това ми е любимо. Иначе се записвам с С нищо не е по-различна сръПската, освен в езика. Защо си родоотстъпник? Обмислих добре и си оставам с македонската. @pechenko това е с по-хубав звук, така че нека това е в микса 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.