pechenko Публикувано Август 29 Author Report Share Публикувано Август 29 От 26.08.2020 г. от 23:08, pechenko каза: 1. 72т. 2. 65т. 3. 62т. 4. 47т. 5.46т. 6.45т. 7. 44т. 8.Elvana Gjata & Ledri Vula feat. John Shahu - Mike - @bleron - 37т, 9.SEVERINA FEAT. MINISTARKE - UNO MOMENTO - @devotioner - 35т. 10.Anastasija - Savrsen par - @gabbati - 33т. 11.AYA - Murda & Ezhel - @Beat. - 27т. 12.Prodromos - Den me rixneis twra pia - @Сашо - 24т. 13.CVIJA X TEODORA - NOKAUT - @Moovit - 22т. 1.Tose Proeski - Boze cuvaj ja od zlo - @Blueberry - 72т. 2.Simge - Opucem - @Krislena - 65т. 3.Ceca - Nevinost - @THE IIconic - 62т. 4.EMINA FEAT. MILICA TODOROVIC - LIMUNADA - @Willy - 47т. 5.Butrint Imeri - Mke rrejt - @pechenko - 46т. 6.Peggy Zina - Ena - @GSA - 45т. 7.Elli Kokkinou - Ola Lathos - @DarkChild - 44т. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 29 Author Report Share Публикувано Август 29 Кой колко точки е получил и от кого, може да видите тук: https://scorewiz.eu/scoreboard/view/344320/26---balkanski Тук може да видите таблицата и допълнителните точки: https://scorewiz.eu/scoreboard/sheet/344320/26---balkanski/HuuwPzu3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 преди 4 минути, pechenko каза: ЗА ПЪРВИ ПЪТ ОТ 25 ЕДИШЪНА НАСАМ! ПОБЕДИТЕЛ НА ЧАЛГАВИЗИЯ 26 - БАЛКАНСКА МУЗИКА Е " Bangır Bangır " НА Gülşen, С КОЯТО УЧАСТВА @asylum Ч Е С Т И Т А П Ъ Р В А П О Б Е Д А ! ! ! Опитвам се да дишам, но боли! ЧЕСТИТО!!! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Август 29 Author Report Share Публикувано Август 29 С този едишън и скандални резултати искам да съобщя, че това беше последният едишън, който е воден от мен! За съжаление няма да имам толкова свободно време и няма как да продължа да водя. Благодаря на всички за доверието и участието през тези месеци. Благодаря! Чалгавизия има нужда от своята почивка и да се надяваме скоро @Willy да се върне "Обратно в играта" като водещ! 1 2 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Караш ме да се чувствам като Преслава! Победих и играта свърши! 1 3 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 преди 2 минути, pechenko каза: С този едишън и скандални резултати искам да съобщя, че това беше последният едишън, който е воден от мен! За съжаление няма да имам толкова свободно време и няма как да продължа да водя. Благодаря на всички за доверието и участието през тези месеци. Благодаря! Чалгавизия има нужда от своята почивка и да се надяваме скоро @Willy да се върне "Обратно в играта" като водещ! Пускам ви в отпуска до 6,09,2020 и на 7,09,2020 нов едишън 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 От 19.08.2020 г. от 21:26, Krislena каза: @asylum ето ти От 19.08.2020 г. от 21:30, asylum каза: Знаех си, благодаря ти, че мислиш за мен и се подчинявам на избора ти. Това ще е песента ми! ❤️ ________________________________________________________________________________________________ преди 19 минути, asylum каза: Благодаря ти, мило! Ти си ми кръстник и кръстница, макар че аз и без това щях да избера Гюлшен, след като ми отмъкна Симге! Но бе великодушен да ми препоръчаш победителя! И да не спечеля, чувствам се победител ❤️ преди 19 минути, pechenko каза: ЗА ПЪРВИ ПЪТ ОТ 25 ЕДИШЪНА НАСАМ! ПОБЕДИТЕЛ НА ЧАЛГАВИЗИЯ 26 - БАЛКАНСКА МУЗИКА Е " Bangır Bangır " НА Gülşen, С КОЯТО УЧАСТВА @asylum Ч Е С Т И Т А П Ъ Р В А П О Б Е Д А ! ! ! Аз и @asylum празнуваме 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 преди 3 минути, Krislena каза: ________________________________________________________________________________________________ Аз и @asylum празнуваме Дишат ни прахта! ❤️ 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Абсурдни резултати. Да ядете на Ели Кокину кока! 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 преди 5 часа , DarkChild каза: Абсурдни резултати. Да ядете на Ели Кокину кока! Гроздето е кисело! 1 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 празнуваш ли още Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 преди 43 минути, Krislena каза: празнуваш ли още Да, 3 дни и 3 нощи! ❤️ 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Ха, ха! Ас, честита победа! Изкефих се, въпреки, че изобщо не ми допадат подобни песни и бях гласувал за Ена, Никотини и песента на Сакис, просто защото ги знам и харесвам песните.... Но наистина скандално и честито! И сега, какво? Излизаме в лятна отпуска ли? Няма лошо! На есен с песен! 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Кога да чакаме Чалгавизия сезон 3? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.