asylum Публикувано на Август 21 Report Share Публикувано на Август 21 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Всъщност никак не е лоша песничката. Много приятен летен проект. А тя така да ми напомня за Даяна..... Това ако беше нейна песен, много щеше да й отива! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Страхотна е песента.Стил Десислава ми е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Удоволствие е да слушам как това момиче пее, защото има страхотен глас, но песента не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Изобщо не става, жал ми е като пеят толкова добре, но не им се полчуава, подобно на Симона, грам нямат шанса да успеят с такива песни. Сигурно и на самите тях им е много тъпо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.