GSA Публикувано на Август 27 Report Share Публикувано на Август 27 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Клипът вече сме го гледали - Галена - "Стара каравана". Песента не ми харесва, но има шансовете за хит заради типичното ретро звученето и текста. Това се търси в момента. На мен обаче не ми харесва и втори път няма да си я пусна. Няма го Борис Дали от онова време когато на мен ми допадаха песни като Няма време, Помощ от приятел, Научи ли се, дуетите с Преслава и Галена, Барабанче, Едно с Андреа..... жалко. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Много изтъркано, стила на Теди Александрова, пак с мотора, във всяка песен звучи еднакво, а и като гледам дори във форума няма повече от 2 коментара. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dj_Lazo_Mix Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Доста слабо! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.