Само_мене_нямаш Публикувано на Септември 10 Report Share Публикувано на Септември 10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Не ме кефи гласа и, плюс това тя имала песни от 1 година гледам, аз сега я чувам? И к'ва е тая фамилия... И най-важното - това е фенка на Лорена. Баси копието. При това неуспешно. Да се отказва. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Оф, тая досадница! Айде, да спре да ни занимава със себе си! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Това си беше топ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Макар да пее фалшиво песента някак си ми харесва 😂 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.