Vancho Публикувано на Септември 19 Report Share Публикувано на Септември 19 Кой гледа фермата тази година? С какви впечатления сте? Фаворити? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Фаворити : Петър, Калоян и Жанет! ❤️ Не мога да понасям : Милена, Асен, Хепи Ванче, Надето и Ангел. Донякъде и готвача Илиян. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 @Vancho, Илиян Йогата излезе слаба ракия 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Септември 20 Author Report Share Публикувано Септември 20 преди 2 часа , THE IIconic каза: @Vancho, Илиян Йогата излезе слаба ракия Много разочароващо представяне. Тази година все още нямам фаворити... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 преди 28 минути, Vancho каза: Много разочароващо представяне. Тази година все още нямам фаворити... Аз сега искам Петър да нае*е Осипова! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Зяпам го. Добре са го разнообразили с бюджета и с пазаруването. Още фаворити нямам, но вече има такива които едвам трая. Моля някой да набие на Надето и Ваня Хепито по някой шамар, а и чеп би им подействал освежаващо... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Септември 20 Author Report Share Публикувано Септември 20 преди 2 часа , THE IIconic каза: Аз сега искам Петър да нае*е Осипова! Петър едва ли, но Гвардеецът може да опъне кожухчето на някоя. Ся като се замисля симпатизирам на Данна, Даяна, Петър и Мирослав. Най-анти са ми Асен, Милена и Хепи Ванче. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 преди 2 минути, Vancho каза: Петър едва ли, но Гвардеецът може да опъне кожухчето на някоя. Ся като се замисля симпатизирам на Данна, Даяна, Петър и Мирослав. Най-анти са ми Асен, Милена и Хепи Ванче. Гвардеецът си пада по другото ку*ве- Антония! Оня селяндур Гелето им се точи и на Жанета и на Антония ама няма да стане! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Септември 20 Author Report Share Публикувано Септември 20 преди 9 минути, THE IIconic каза: Гвардеецът си пада по другото ку*ве- Антония! Оня селяндур Гелето им се точи и на Жанета и на Антония ама няма да стане! Е аз не съм уточнил коя ще е. Иначе Гелето кой е? Ангел ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Току що, Vancho каза: Е аз не съм уточнил коя ще е. Иначе Гелето кой е? Ангел ? Същият Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Септември 20 Author Report Share Публикувано Септември 20 Току що, THE IIconic каза: Същият Аз съм със смесени чувства към него. Смисъл добряк е и веселяк, а е погребал едно от децата си ... няма по-голяма мъка от това. След подобна трагедия малко хора успяват да съхранят добрината и човечността си. Обикновено се затварят в себе си и се озлобяват. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 преди 1 минута, Vancho каза: Аз съм със смесени чувства към него. Смисъл добряк е и веселяк, а е погребал едно от децата си ... няма по-голяма мъка от това. След подобна трагедия малко хора успяват да съхранят добрината и човечността си. Обикновено се затварят в себе си и се озлобяват. Съгласен съм, но ми се чини, че гледа да отбие номера. Помръзва го Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Кефи ме как са разнообразили тая година, не може да се гледа всяка една година едно и също с различни участници като в Биг Брадър. Моите фаворити са Петър, Мирослав и може би Йордан на този етап, от жените харесвам Дана, Даяна и Жанета, но както обичайно женските образи са доста по-слаби от мъжките. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Септември 24 Author Report Share Публикувано Септември 24 Ангел ми става все по-симпатичен. Категорично го добавям към другите ми фаворити - Данна, Петър, Даяна и Мирослав. След епизодите в Понеделник и Вторник бях готов да заклеймя Жанета, но ще й дам шанс. Вчера съзрях лек прогрес в мисленето и поведението й. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 преди 15 минути, Vancho каза: Ангел ми става все по-симпатичен. Категорично го добавям към другите ми фаворити - Данна, Петър, Даяна и Мирослав. След епизодите в Понеделник и Вторник бях готов да заклеймя Жанета, но ще й дам шанс. Вчера съзрях лек прогрес в мисленето и поведението й. Жани е опасна! Според теб какъв ще е дуелът? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 От 20.09.2020 г. от 20:48, Blueberry каза: Кефи ме как са разнообразили тая година, не може да се гледа всяка една година едно и също с различни участници като в Биг Брадър. Моите фаворити са Петър, Мирослав и може би Йордан на този етап, от жените харесвам Дана, Даяна и Жанета, но както обичайно женските образи са доста по-слаби от мъжките. Боровинче, ти си една анти-феминистка! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Септември 24 Author Report Share Публикувано Септември 24 преди 5 часа , THE IIconic каза: Жани е опасна! Според теб какъв ще е дуелът? Може би Боби ще избере Асен ... не знам. Може и Антония. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 преди 1 час, Vancho каза: Може би Боби ще избере Асен ... не знам. Може и Антония. Да спасяват тоя цървул Асен, че само като го видя ме лови бяс! Не мога да го понасям 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Септември 24 Author Report Share Публикувано Септември 24 преди 41 минути, THE IIconic каза: Да спасяват тоя цървул Асен, че само като го видя ме лови бяс! Не мога да го понасям Обаче май Миро ще го изкарат от Фермата... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 преди 1 минута, Vancho каза: Обаче май Миро ще го изкарат от Фермата... Жалко! Харесвах го. А гледа ли снощи как гладниците изядоха умрялата кошка на картофена яхния? Направо му се погнуси Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Септември 24 Author Report Share Публикувано Септември 24 преди 24 минути, THE IIconic каза: Жалко! Харесвах го. А гледа ли снощи как гладниците изядоха умрялата кошка на картофена яхния? Направо му се погнуси Защо? Вегетарианец ли си? Какво да я правят като е умряла? 😀 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 преди 5 минути, Vancho каза: Защо? Вегетарианец ли си? Какво да я правят като е умряла? 😀 Не съм вегетарянец, ама не бих ял умряло по естествен начин животно! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Септември 24 Author Report Share Публикувано Септември 24 преди 1 минута, THE IIconic каза: Не съм вегетарянец, ама не бих ял умряло по естествен начин животно! То не е умряло по естествен начин. 😀 Беше убито от себеподобните. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 преди 3 минути, Vancho каза: То не е умряло по естествен начин. 😀 Беше убито от себеподобните. Е да, ама беше умряло вече! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Септември 24 Author Report Share Публикувано Септември 24 Милена е дъното на Фермата. @THE IIconic @Blueberry Според вас Жанета кой ще дръпне на дуел? Аз се надявам на Поли или Хепи Ванче. Само с тях би имала шанс да остане. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.