-A. Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 2 часа , Vancho каза: Надя не е криела, че има стратегия, но няма място за сравнение с Милена. Надя е най-работещата жена там. Може да има схеми в главата си, но не се скатава от работа и е най-дейната жена във Фермата. И сега дори да застане открито срещу Мария - ще я разбера. Търпението си има граници. Тя опита да й обясни, а оная изпада в истерия и реве... Най-вероятно точно така ще стане. Още преди месец Иван и Андрей казаха, че отношенията между Милена и Надя може да се променят и да станат приятелки - трябвало да гледаме. Като нищо двете да застанат срещу Мара! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Мария най - отвратителната! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Вече не ми е интересно, Милена ми е непоносима и като тръгне да говори за "обществото". Евтина гадна популистка и ми е много мъчно, че масата я харесва! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 преди 55 минути, Blueberry каза: Вече не ми е интересно, Милена ми е непоносима и като тръгне да говори за "обществото". Евтина гадна популистка и ми е много мъчно, че масата я харесва! От жените Мария, започвам да я харесвам все повече и повече! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Дано ви стана ясно каква е Милена, когато днес отказа да остане при кученцата... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 преди 1 час, Blueberry каза: Дано ви стана ясно каква е Милена, когато днес отказа да остане при кученцата... Ега ти и мършата е тая с психопатския поглед! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 преди 14 часа , Blueberry каза: Дано ви стана ясно каква е Милена, когато днес отказа да остане при кученцата... Абе май не отказа само тя. Никой не искаше да отиде. Освен това тя беше на първите 2 битки. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 1 Report Share Публикувано Ноември 1 преди 13 часа , THE IIconic каза: Ега ти и мършата е тая с психопатския поглед! Егати е една дума. За психопатски поглед недей да говориш, при все че предпочиташ онзи психо транс Мара Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 Дана е намекнала, че предстоят интересни събития и обрати в играта. Прогнозирам: първи дуелист Милена, но Надя/Мария взима имунитет и тя дърпа Даяна и я отстранява. Друго скандално събитие би било да отпадне някой от силните мъже като Петър и Йордан примерно, но не ми се струва, че Ангел ще ги победи или дори дръпне... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 delete Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 преди 16 часа , Blueberry каза: Дана е намекнала, че предстоят интересни събития и обрати в играта. Прогнозирам: първи дуелист Милена, но Надя/Мария взима имунитет и тя дърпа Даяна и я отстранява. Друго скандално събитие би било да отпадне някой от силните мъже като Петър и Йордан примерно, но не ми се струва, че Ангел ще ги победи или дори дръпне... Дана няма как да знае! Нали излезна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Ангел отпада в събота, дуела ще е срещу Стоян/Калоян. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Вижда се, че Калоян и особено Петър далеч не са толкова силни. Данчо и Боби ще ги тупат като чували с картофи. Дая обаче доста започна да ме разочарова. Доста грешни сигнали даде на Данчо, а сега гледа като риба на сухо... Чума Радвам се, че Хептен Ванчето избра мъжки дуел, защото ми писна мъжете да се крият зад полите на жените. Мелиджа е топ интригантка. Обожавам я. Направо кара Надето дс пощръклява😁 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 преди 55 минути, Slavi каза: Вижда се, че Калоян и особено Петър далеч не са толкова силни. Данчо и Боби ще ги тупат като чували с картофи. Дая обаче доста започна да ме разочарова. Доста грешни сигнали даде на Данчо, а сега гледа като риба на сухо... Чума Радвам се, че Хептен Ванчето избра мъжки дуел, защото ми писна мъжете да се крият зад полите на жените. Мелиджа е топ интригантка. Обожавам я. Направо кара Надето дс пощръклява😁 Коя е Мелиджа? Стана ми интересно! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 преди 2 часа , THE IIconic каза: Коя е Мелиджа? Стана ми интересно! Милена. Прекръстих я на Мелиджа 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Даяна към Данчо: Какво съм ти дала толкова 😂😂😂 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 преди 35 минути, Slavi каза: Даяна към Данчо: Какво съм ти дала толкова 😂😂😂 Истинска Преслава на Фермата! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Ноември 7 Author Report Share Публикувано Ноември 7 За първи път през тоя сезон ме е яд след дуел. Исках Ангел да спечели ... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Искам дуел между хейти Ванче и Надя. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 преди 43 минути, Vancho каза: За първи път през тоя сезон ме е яд след дуел. Исках Ангел да спечели ... Исках и двамата да останат. Харесвам ги ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 От 5.11.2020 г. от 23:47, BobiTo каза: Ангел отпада в събота, дуела ще е срещу Стоян/Калоян. Същинска Ванга съм! 😂 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Ноември 9 Author Report Share Публикувано Ноември 9 От 8.11.2020 г. от 18:37, BobiTo каза: Същинска Ванга съм! 😂 Не си въобразявай. Всички го знаехме това, но не искахме да го приемем. Ти ни го навря в очите и просто ни стана черен. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 преди 2 часа , Vancho каза: Не си въобразявай. Всички го знаехме това, но не искахме да го приемем. Ти ни го навря в очите и просто ни стана черен. На мен Ангел ми е супер безразличен, но по скоро трябваше Стоян да напусне. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Стоян дали ще избере Кустев за дуела утре? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Много тъпо ми стана за Стоян миналата седмица. Не го харесвам, но никой не заслужава да го правят на гъба пред цяла БГ. Кустев и Калоян все повече падат в очите ми, въпреки че няма на къде повече. Доволен съм, че зрителите се ебават яко с Петра и Кичка😁 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.