THE IIconic Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 преди 9 минути, DarkChild каза: пиШка или пиЧка? Зависи от ролята, може и да не му трябва голяма. Може като Галин да обича фистинг! 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Даже Цура Янева не пее толкова гадно, колкото Лидия... ужасен глас. Този младеж почти съм сигурен, че на живо няма да си докара песента. Всичко е безлично, поредната блудкава драматична песньовка. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 преди 2 часа , Born to Die каза: Обаче тук доста храните Лидия, че си е повярвала, но реално навън я посрещат на ниво Галена и Преслава, вижте й сторитата, коменатрите, харесванията, в крайна сметка е нормално малко да си повярва. И мен ме дразни Галин до болка, но не отричайте очевидните неща, свърши си работата. Адам още е много рано да ви е противен, чакайте няколко песни да чуем, едно-две интервюта. Тийновете това харесват, не знам какво очаквате да видите, Меди е изключение по принцип, но и той много залага на визии, мускули и т.н. Малко е офтопик, обаче Дорита и Лучка доста често минават Прес и Галс по лайкове в инстаграм, а последните две имат значително повече последователи. Паразитните фенчета на Алфа са доста верни... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 преди 2 часа , Born to Die каза: Обаче тук доста храните Лидия, че си е повярвала, но реално навън я посрещат на ниво Галена и Преслава, вижте й сторитата, коменатрите, харесванията, в крайна сметка е нормално малко да си повярва. И мен ме дразни Галин до болка, но не отричайте очевидните неща, свърши си работата. Адам още е много рано да ви е противен, чакайте няколко песни да чуем, едно-две интервюта. Тийновете това харесват, не знам какво очаквате да видите, Меди е изключение по принцип, но и той много залага на визии, мускули и т.н. Малко е офтопик, обаче Дорита и Лучка доста често минават Прес и Галс по лайкове в инстаграм, а последните две имат значително повече последователи. Паразитните фенчета на Алфа са доста верни... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 преди 2 часа , Born to Die каза: Обаче тук доста храните Лидия, че си е повярвала, но реално навън я посрещат на ниво Галена и Преслава, вижте й сторитата, коменатрите, харесванията, в крайна сметка е нормално малко да си повярва. И мен ме дразни Галин до болка, но не отричайте очевидните неща, свърши си работата. Адам още е много рано да ви е противен, чакайте няколко песни да чуем, едно-две интервюта. Тийновете това харесват, не знам какво очаквате да видите, Меди е изключение по принцип, но и той много залага на визии, мускули и т.н. Малко е офтопик, обаче Дорита и Лучка доста често минават Прес и Галс по лайкове в инстаграм, а последните две имат значително повече последователи. Паразитните фенчета на Алфа са доста верни... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikitrz Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 преди 2 часа , THE IIconic каза: Може като Галин да обича фистинг! Хахах ей тоя коментар направи темата!Умрях от смях като го прочетох.Голяма работа сте!хаха Между другото на моменти Адам ми звучи точно като Галин, когато прохождаше и не рапираше толко в песните си.Само я няма оная дрезгавост в гласа.Странно ми стана, че това момче въобще пее чалга - според мен си е поп певец, Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Това е доста ниско ниво. Това ли е невероятното и мъжкото попълнение в алфа хахахах рива. Толкова равно и скучно пеене от тва дете, да се връща да си учи висшуту... А лидия има вид на 40 годишна мадам, с поне няколко пъти превъртане на километража. Тъжна картинка. И изключително незапеваемо. С други думи... 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Moovit Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Впечатлен съм от способностите на Бета мюзик да пускат само и единствено буламачи. Предлагам на Бета мюзик да издадат диск с всичките си песни и да го пускат на затворниците като вид мъчение. 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Наиситна доста тъпа и скучна рсбота. Не го виждам това момче.. Много безличен и гласа му е супер слаб и неотличим. Втори Теофиков трудно ще стане... По-скоро нещо от рода на Карлос 😂 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Септември 21 Author Report Share Публикувано Септември 21 преди 10 часа , penakavalli каза: Едно огромно Meh. Нито музиката, нито текстът, нито изпяването, нито видеото ме грабна. В куплетите аранжиментът ми напомня малко на “Шампионка”. Шампионка е нива над това 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Поне е ясно що толкоз се забави тоя мъртвороден дебют. То да анимираш пластмасов манекен да мърда толкоз в клипа си е постижение. Поне вече знаем - между Дора и тоз, българската анимация няма стигане, а аматьорите от Дисни и Пиксар могат само да им дишат прахта. преди 2 часа , Kriminal каза: Шампионка е нива над това Бе то дори на (фе)Кали Пионката е класи над това. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Двамата пеят абсолютно поравно в парчето, писали са АдЪм първи - по принцип дамата се изписва първа, само казвам. "Не трябва да спирам, трябва да дишам" - химн на астматиците! Има готино ретро звучене парчето. В следващия живот искам да съм таблет Пресио и да попадна в ръцете на Лиди! Елементи от реквизита не смятам да коментирам подробно. Интересен факт е, че и трите ми любимки са имали клипове, в които си партнират с пластмасови манекени - Мими, Гери, Лиди 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AleX Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 преди 20 часа , Krislena каза: само на мен ли е противен Адам ? Не си сама. А обработката на гласа му ми е още по-противна. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Вие луди ли сте ? Как ще е противна Лидищ ??стига сте писали негативни неща !!!!!!!!! ТЯ Е ПРИНЦЕСАТА НА ПОПФОЛКА. Една от бъдещите лидерки ! 3 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 преди 2 часа , Krislena каза: ТЯ Е ФЮРЕРКАТА НА ПОПФОЛКА ! 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Лидия вече си е лидер и за мен си изглежда просто супер, особено в това видео и с тежкия грим, мен не ме притесняват да ги пипнат или по някой филър, притеснява ме някак, че тези с подобни интервенции всички до един отвътре не са ok, като Галин, имат комплекси и са способни да минат през всеки и всичко, за да постигнат своето. Но очевидно трябва да си такъв, за да успяваш в шоубизнеса или поне в днешно време. Другите остават на ниво Радко и Симона, пък нека те да са адските таланти и да не правят компромиси със себе си, тъжната действителност. Иначе Алфа наистина имат голяма фенска маса, качват готин контент, социалните им мрежи са добре поддържани, пръскат с коментари и лайкове, това в днешно време е толкова определящо да те канят и на участия, чеее... 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Дали щото няма други нови неща - от второто слушане ме грабна. Първоначално гласът на Адам ми се стори обикновен, но когато спрях да гледам клипа си промених мнението. Явно ми е неприятен. Песента не е лоша. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 преди 4 минути, Born to Die каза: Лидия вече си е лидер и за мен си изглежда просто супер, особено в това видео и с тежкия грим, мен не ме притесняват да ги пипнат или по някой филър, притеснява ме някак, че тези с подобни интервенции всички до един отвътре не са ok, като Галин, имат комплекси и са способни да минат през всеки и всичко, за да постигнат своето. Но очевидно трябва да си такъв, за да успяваш в шоубизнеса или поне в днешно време. Другите остават на ниво Радко и Симона, пък нека те да са адските таланти и да не правят компромиси със себе си, тъжната действителност. Иначе Алфа наистина имат голяма фенска маса, качват готин контент, социалните им мрежи са добре поддържани, пръскат с коментари и лайкове, това в днешно време е толкова определящо да те канят и на участия, чеее... Лидерка едва минаваща 3 милиона, и съдим, че е лидер не по музиката и, а по лайковете и коментарите 😃 Все едно не говорим за певица, а за инфлуенсърка 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 преди 8 минути, Гальо каза: Лидерка едва минаваща 3 милиона, и съдим, че е лидер не по музиката и, а по лайковете и коментарите 😃 Все едно не говорим за певица, а за инфлуенсърка Не съм голям фен, но това виждам, а и честно казано гледанията на всички вече не са като едно време, дори наистина брутален хит като "GPS-а" не може да стигне 10 милиона, на "Проблем" дори са малко, преди само 4-5 години нещо такова вече щеше да е минало 20 млн. Плюс това "Щрак" си е флоп, въпреки че пак се дерат по дискотеките и на нея. Че те дори Криско и Галена не можаха да направят рекорд, една "Наливай ми", дето пак е топ хит на гледания е жалка история. Не знам защо стана така, но вече youtube лично на мен ми е объркващ да кажа кое е мега, и кое е флоп. Иначе съдя от такива неща: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 преди 2 часа , meleto каза: Дали щото няма други нови неща - от второто слушане ме грабна. Първоначално гласът на Адам ми се стори обикновен, но когато спрях да гледам клипа си промених мнението. Явно ми е неприятен. Песента не е лоша. И аз съм така. Днес ми тръгна няколко пъти случайно и ме зариби. Но определено си превъртам повече частите на Лидия. Ако Галин не беше скръндза и не се опитваше да лансира двете си протежета по равно, щяхме да имаме категорично новата лидерка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 преди 17 часа , Gerganafen каза: Двамата пеят абсолютно поравно в парчето, писали са АдЪм първи - по принцип дамата се изписва първа, само казвам. По принцип се изписва "домакинът" или в чийто албум ще излезе песента. Не че в случая това важи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Не знам защо в този форум толкова се реве, че гласът на Лидия звучи ужасно Слушайте си там Арии, Диони, малки - големи и така нататък По темата - много добър текст! Определено сред младите има потенциални да заместят вече старите и изхабени текстописци. Виждам го като хит! Колкото до Лидия - определено ще е лидерка искате или не 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 От 21.09.2020 г. от 18:26, DarkChild каза: Лидия не мога да я гледам с тая изкуствена физиономия. Но Пепа Дженсъка можете да я гледате На това му се вика двоен стандарт и е meh. 1 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Песента прилича на 30 други, но пък е приятна. Клипът и той, но вече си знаем, че Alpha Music е фирма за рециклиране и преИЗдаване на стари песни и клипове. Тук са събрали от много такива най-доброто и се е получила добра песен. Лидия изглежда все по-добре, не знам, но е перфектна отвсякъде (освен вокално, ма тва не е към външния вид)!!! Адъм... силна му е конкуренцията и няма да се добере до върховете там. Теофиков, Емрах и Робов най-малкото имат повече възможност за по-добри песни и клипове, а Галин никога не би инвестирал така, както се инвестира във въпросните трима. Все пак успех, изглежда и пее добре! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Брутална Лидия, много яко изпяване и присъствие! Макар и песента да е направена за да се покаже повече Адам, тя изпъква пред него (както и и пред всички други в Алфа). 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.