PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Изключително странна песен. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Супер кофти ме кара да се чувствам - супер потискащи песен и клип. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Този път е добре! Личи си, че се е постарала и резултата е много добър. Такива проекти се искат от нея, може да са два в годината, но да са на това ниво. Не знам дали ще стане хит, но със сигурност след години няма да съжалява, че е я включила в дискографията си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Супер е, много як проект. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Защо ѝ е така груб гласът? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Мне, колкото и страхотен да е рекламния спот, пак няма да си купя телефон на Самсунг 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Ютуб ми я пусна за фон и изпяването ме зариби. Не мога повече. Като фурнаджийска лопата съм като чуя песните за втори път. Все едно не съм аз 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 преди 43 минути, meleto каза: Ютуб ми я пусна за фон и изпяването ме зариби. Не мога повече. Като фурнаджийска лопата съм като чуя песните за втори път. Все едно не съм аз Друг път коментирай след 2-3 слушания 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 преди 1 час, asylum каза: Друг път коментирай след 2-3 слушания Ако не е алгоритъмът на Ютуб нямаше да я пусна втори път. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Винаги се коментира след поне 3-5 слушания защото не всяка песен хваща от първия път. Особено когато не е “обичайното”. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Брутална! Няма как да не ме кефи, след като е различна от масовката, на ръба на комерсиалното и с видео на световно ниво! Тази Ана ми липсваше, която мачкаше на времето и беше иноватор. Има надежда и за нея значи, че след дъното "Гъзарка" я бях отписал. Много се кефя, че прави препратка към любимият ми неин ку*волейшън период, когато пускаше "Проба-грешка", "Така ме кефиш", "Искам те, полудявам", "Аз и ти", "Предадох те". И да не се оцени, адмирации, че рискува с различно парче. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Толкова различна! От такива песни се нуждае жанра, за да не звучи всичко еднакво. Имам забележка-Текста на припева е доста слаб и трябва самата музика там да не е толкова провлачена! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Много ми харесва. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Топ проект! Дано се оцени, защото Анелия е от малкото, които предлагат идейни неща, когато е в кондиция. Дано продължава в същата линия и изчисти ненужните дуети и бълването, заради които стартира с толкова нисък интерес. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 В началото ми беше странна, но сегамного ме кефи. Доста зарибяваща музика, но можеше да е маааалко по-различен тексъът в припева. С тва пиене се насраха. Но определено трябва повепе разнообразие. Въпреки че това парче върви слабо откъм гледания, а към поредната алфа тъпотия има по-голям начален интерес Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Ако нещо не ми харесва, то е изпълнението, не знам защо... Иначе интересна идея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.