ISKAM_MNOGO Публикувано на Август 31 Report Share Публикувано на Август 31 На 26.09.2008 една от големите звезди на Турция - Rafet El Roman ще пее в гр. Кърджали Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
R`Fenka Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Днес в едно предаване казаха 26-27... :? Радвам се, че ще има концерт в България, за съжаление няма как да отида Дано след него да има и други изпълнители от Турция (Ismail YK, Hepsi...) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ISKAM_MNOGO Публикувано Септември 13 Author Report Share Публикувано Септември 13 Днес в едно предаване казаха 26-27... :? Радвам се, че ще има концерт в България, за съжаление няма как да отида Дано след него да има и други изпълнители от Турция (Ismail YK, Hepsi...) Чута си :1000 (6): след Рафет ще има и концерт на YK ама точна дата незнам Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Там сме бре Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ISKAM_MNOGO Публикувано Септември 13 Author Report Share Публикувано Септември 13 датата е 27.09 на следващия ден след Рафет Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
R`Fenka Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Чута си :1000 (6): след Рафет ще има и концерт на YK ама точна дата незнам датата е 27.09 на следващия ден след Рафет Наистина ли?! Вкара ме в шок направо Не мога да повярвам 27 е събота, но това сигурно ли е? Ще карам баща ми, ама надали ще е съгласен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ISKAM_MNOGO Публикувано Септември 14 Author Report Share Публикувано Септември 14 Наистина ли?! Вкара ме в шок направо Не мога да повярвам 27 е събота, но това сигурно ли е? Ще карам баща ми, ама надали ще е съгласен Даамм сигурно е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
oriental princess Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Сериозно ли? Той ми е любимия тюркиш певец. що само в Кърджали?Във Варна ще не идват тез хора? Цитирай Report Подписа ви надвишава допустимия размер! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Saki4a Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Сериозно ли? Той ми е любимия тюркиш певец. що само в Кърджали?Във Варна ще не идват тез хора? Ами, сигурно кмета на Кърджали ги е поканил Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ISKAM_MNOGO Публикувано Септември 17 Author Report Share Публикувано Септември 17 Ами, сигурно кмета на Кърджали ги е поканил Не е кмета Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cambodja Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Последно на 26 - Рафет, на 27 - Исмаил ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ISKAM_MNOGO Публикувано Септември 18 Author Report Share Публикувано Септември 18 Последно на 26 - Рафет, на 27 - Исмаил ? :1000 (30): я кажете кой ще идва ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
R`Fenka Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 В Кърджали им е най-лесно .. Искам и в Търновоооо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
R`Fenka Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Някой ходи ли на двата концерта? Кажете нещо, че ми е много интересно Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
oriental princess Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Кърджалилиите разправяйте как бяха концертите? Така ви завиждам. Дайте снимки и клипчета поне да видим бре. Тез хора във Варна що не идват. Цитирай Report Подписа ви надвишава допустимия размер! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.