Dominatora Публикувано на Септември 25 Report Share Публикувано на Септември 25 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Още по-добра е от "Апокалипсис". Въпреки комерсиалната тема, текста е добър и запомнящ се, музиката също. Ваня изглежда добре, видеото е по-скоро лятно, но мисля, че пак улучи на хитово парче. Дано! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 "Апокалипсис" явно е била чист късмет. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Отново хит, браво. Може би малко ми липсва избухващия момент, но и така е хубава. Ваня и 300К да има на тази песен, пак ще е актуална по дискотеките DJ-ите я заобичаха много от "Богиня". Повечето от песните й след това се завъртяха и то стабилно. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Много е яка, а припева е достатъчно избухващ. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Повече ми хареса от предната. Ваня си ми стана любимка от Богиня насам. Малко е тромав припевът, но се ядва - гласът й прави песента. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Жестока е, Ваня е хванала много стабилно актуалната вълната. Всичко напоследък и е хит 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Много клиширано. "Звяр, разкъзваш ме, като опиум влизаш...". Иначе "кубче лед" ви бъркало в ушите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Защо бърза с Рамазан, като Апокалипсис е хит и си се върти стабилно.. 1 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 ЖЕНАТА - ХИТ !!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Не е зле, но върви много слабо, не трябваше да си забива предното парче, стана й голям хит, като цяло Ваня успява да забие по нещо всяка година, а си мислех, че е изпята песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.