Сашо Публикувано на Септември 29 Report Share Публикувано на Септември 29 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Много добре! Робов прави песента ❤️ не мога да повярвам, че си го помислих, ама визуално Теофиков и Емилия са като Робов и Янева от алиекспрес... 3 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Първо да си признаем че всички чакахме повече от Янева. 😉 Музиката нещо ми се губи на фона на това по-нахъсано изпяване, а клипът е добър, Цура има много по-яки. Все пак ще се слуша, защото нови песни почти няма. Аз ще си слушам само частта на Янева. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Брутална песен, клипа можеше и по-добре, но това с колата е жестоко! Браво на целият екип, но можеха да го пуснат и по-рано. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Абсолютна класа! Браво на целия екип работил зад този проект! Клипа малко не го разбрах. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 29 Author Report Share Публикувано Септември 29 Топ проект. Даймънд са голяма сила. 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NICK. Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Не вярвах, че ще го кажа, но Цура е уникална! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Много повече очаквах, ама вярно даймънт... Един и същ бийт.. Ама има интересни моменти в песента... Не е лоша.. Ама много чакане и това убива всичко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Яка е песничката. Този е много по - добре от онова мъжеподобно. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Току що, WindWalkerMonk каза: Яка е песничката. Този е много по - добре от онова мъжеподобно. Кое от всичките? 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 преди 7 минути, Blueberry каза: Кое от всичките? Да, добър въпрос, визирах Теофиков. Той беше нормален в първия си клип де, после изтрещя, та нека дадем време и на този. 8 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Обаче това с минутите е презаписвано. В клипа Янева пее нещо друго. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Това ли чакахме цяло лято? 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 преди 17 минути, payner_tv каза: Обаче това с минутите е презаписвано. В клипа Янева пее нещо друго. И на мен това ми напвари впечатление. И в “Маракеш” на “още, още, още нощи” Цветка пее нещо друго. Иначе песента много ми хареса, нестандартна е, с много хубав клип. Цветомира Пеевска изглежда уникално, а и гласът ѝ е божествен. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Жестока, Цветелина просто е друг левъл. Много силна песен, Робов също е готин 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mira21 Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Много е добро! И Грахич влиза с вокали! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Супер е песента, Цветелина пак пусна хит, както винаги е правила. Момчето е симпатично, но не изпъква особено. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. retr0 Публикувано Септември 29 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Септември 29 Оправда очакванията. Брутална песен, а Робов пее страхотно. Едни от най-добре похарчените ни пари, да благодарим на прекраснара Цвети, че не ги пилее за тъпи песни както би направила бившата изпълнителка Мария, примерно. 8 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Много добър проект. Янева рядко разочарова като артист. Робов ми допада визуално, но като тембър ми е леко безличен на този етап. Обаче само на мен ли музиката на моменти ми прилича на “Cipele” ? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Много хубава реклама на Volvo.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Не е лоша, но това не може даже да се доближи до предпоследната й песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Малко по-скъпата версия на дуета на лиджилия и адъм. Не ме грабва. Защо всички пеят еднакво в тоя даймънд. Ако не гледам звучо като денис, а тук дори и цуци не помага. Не ме грабва, ще си слушам мазнотиите на Джеси и Ани този сезон май-май 😁 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Много хубава песен. Хареса ми, не съм и очаквал нещо лошо от Цветелина! Робов е доста по-добре от Емрах и Теофиков и като глас, присъствие, визия... Но Цветелина изглежда повече от чудесно. Много е красива! Клипът ми харесва, на много добро ниво е, типично за нея. Като за песен на Янева може и повече, но и от това съм доволен. Прилича ми малко на новата на Лидия и Адам, но в доста по-добър вариант. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Цуца и Галена са next level в чалгата! 🤩 Харесва ми,но можеше още! Ако,трябва да сравнявам Робов > Адам! Включванията на Грахич са брутални! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.