Guest Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Слабо видео, слаба и слушана песен. То, даже, това не е ли на Цв. Грахич последното парче? Даже май дочувам нейния глас в беквокалите. Куплетите са ми немелодични. Видеото е 20 стотинки за Янева. Явно нисък бюджет. Шиши е затегнал кесията. Няма нищо УАУ в този дует, а от Янева сме свикнали да го виждаме и чуваме. Само музиката след втория припев е интересна. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 О ремикса е още по-добре. Ще гърми мощно, хит, хит! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Този дует (дори и на Даймънт) е в пъти по-добър и ударен от Алфите А Цветелина Янева е класа, който каквото иска да казва 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Интересна песен, тоя учудващо пее добре, и изглежда добре. също До Цура не стигнах, щото спрях песента, не ме зариби. Но пък става. Не че ще я слушам, ма барем чух 20 секунди с превъртания. От Адъм и 5 не чух. 1 3 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Никак не ми допадат такива епитети като лудата, бясната, откачената и т.н. заради което припева ме дразни, но е хубава песента. Браво на Янева, не хаби парите на Шиши на вятъра. Винаги съм я сравнявал с Мария и двете имат богати мъже и двете им харчат камара пари за продукция, но Цура прави шедьовъри, а Марче и никой не й отразява бозите. Вижда се че пее, защото й се прави музика, не защото иска да се надува колко пари може да изхарчи. Жалко че ситуацията при нея е такава, че просто няма как да се изявява където и да било, защото има реална опасност някой да я нарани физически и няма начин да си върне инвестицията, а такива проекти, заслужават да се отплатят. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 преди 3 часа , fearless` каза: Жалко че ситуацията при нея е такава, че просто няма как да се изявява където и да било, защото има реална опасност някой да я нарани физически и няма начин да си върне инвестицията, а такива проекти, заслужават да се отплатят. Няма как да стане така или иначе, защото не може да пее изобщо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Интересна песен. Ремикса е доста по-добър. Иконки: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Топ проект - и песен и клип. При Янева няма слабо, а Робов звучи добре. Браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Бе тези забравиха ли как се прави хит, не съм очаквал от Цветелина да ме разочарова, очаквах дуета на годината, само преди няколко години имахме "Грешка беше", "Акула", "Тръгвай си", тази година... Това и "На хората в устата", добре че е "Проблем" и донякъде "Милион". Видеото в по-голямата си част е скучно, текстът и припевът особено са зле... Изобщоооо, напразно чакане. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 песен.без Музика?? разочорован.съм! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Успя малко да ме зариби, защото просто обожавам Цветелина, а и момчето е свежо, но не вярвам да я слушам повече от месец още. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Много хубава песен, но направо крещи "Теофиков". Надявах се да изградят на Робов някакъв собствен почерк, а Пашев просто използва един и същ стил за всичките си изпълнители. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.