Този коментар е популярен. penakavalli Публикувано Октомври 7 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Октомври 7 😂😂 12 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Галин май се е заредил с лайкове този път, аз не видях почти положителен коментар никъде, а има 6К лайка. След помията с Теди се е подготвил за яко хейт отново 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 https://vm.tiktok.com/ZSHbgtjU/ ❤️❤️❤️ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Разрушават домовете ни и убиват децата ниИииИИи уУууУ💋 Измийте си ушите с този антисемитски трак след трио ГАД 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Най-накрая яка песен от Ани Кучеяд! Sorry, ама друга ще наричаш "моето бебе"!!!!!!! ❤️ Голяма е зарибявка и тая песен. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Една от най- добрите песни на Емануела! 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Току що, THE IIconic каза: Една от най- добрите песни на Емануела! Тя в Ара нямаше слабо. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Искам Десислава ето така да се разхвърля и да се разтресе(след 2:00). 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Алекс е пял 100 живота вчера в Калояновата крепост, и е удрял на барабаните Готов е за участия и той! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Началото много ми напомня на една песен на Емануела, като беше в Ара, но не мога от дни да се сетя коя. Някой да знае? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 преди 3 минути, Danger. каза: Алекс е пял 100 живота вчера в Калояновата крепост, и е удрял на барабаните Готов е за участия и той! Кой е Алекс? 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 преди 1 минута, Kriminal каза: Началото много ми напомня на една песен на Емануела, като беше в Ара, но не мога от дни да се сетя коя. Някой да знае? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 преди 1 минута, asylum каза: Кой е Алекс? Малкият син на Галена 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 преди 9 минути, xroflx9 каза: Даа, мерси 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 преди 2 часа , asylum каза: Кой е Алекс? Моро му. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Малко бебе. Давайте лайкове, на 10000 пуска чалга! Денис Теофиков, Галин, Константин и Азис събират пари и търсят начин да свалят този клип, за да не умрат кариерите им! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Влизам, за да подкрепя Ариа. Цяла България я обича, не само форума. Гледанията й били малко, ами като не купува... ако любимките ви спрат да пазаруват ще имат по-малко и от нея. А без никакъв майтап твърдя, че "ГръмнахМЕ, града палиМЕ" е един от топ хитовете тази година @zai4eto82 не го ли чу два пъти от едно кафене? КАФЕНЕ! Чу го! А има хора които могат да кажат, че са го чували от една кола, щото аз примерно съм я надувал в моята кола и някой е чул съответно нали така? Уважавайте я малко тая Ариа, утре ще се надявате да откликне за дует на любимката ви, за да види хит, аз ви го гарантирам това. От всички нови жени в Пайнер Ариа е най-потенциална мегазвезда, след това са Адам, Маджуна, Лидия и т.н Пак казвам, покажете малко респект щото е жена ама ше ви надпие и ше си ви закара до вас после с колата. Айде де! 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 преди 9 часа , gabbati каза: Ариа е яка, но какви по-точно клипове има, че не се сещам? Всичките й клипове са прости, семпли, в студио, просто са направени да изглеждат добре и се въргаля по земята, дивана или се чекне на някакви чаршафи. Сега гледах "творчество" на Ариа. Какви с тея клипове за 10 лв? Нишо уау няма в нито 1 клип. Дори любимата на всички Класа е буквално сниман за 500 лв. клип. Един ми направи впечатление - в гора, където блъска някакъв мъж. Този клип е на ниво, но за скъп - дума не можв да става. Също така, доста кофти визии избира, нА всякдъе е еднаква, абсолютно една визия в 10 клипа. Няма начин такъв "продукт" да бъде успешен, камо ли д бъде лидерка. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Мен пък единствено клиповете на Ариа ме впечатляват и не само ги гледам докрай, ами по няколко пъти. Друга не може да ми грабне и задържи окото. А и клиповете не са най-важното. Песните са трепач! Аз на клипове не държа по принцип, но не мога да отрека красивите визии и ефектното кълчене! Веднага се отличи. Коя дебютантка има по-добри клипове всъщност, посочете!? 1 6 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Емануела продължава с антирекламата на Самсунг в сторитата си. Има нещо гнило. Да не би да са й отказали спонсорство? 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 преди 26 минути, Danger. каза: Емануела продължава с антирекламата на Самсунг в сторитата си. Има нещо гнило. Да не би да са й отказали спонсорство? Кой я е карал да спами дезинформация за COVID-19? Нито една международна компания няма да работи повече с нея. Сама се вкара в кюпа. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Моята любов си ти, жива съм откакто ти гушна ме и приюти вляво до сърцето си. Толкова е яка и въздействаща. Текст, клип, музика и самата Лияна- уникални. ❤️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 преди 1 час, Danger. каза: Емануела продължава с антирекламата на Самсунг в сторитата си. Има нещо гнило. Да не би да са й отказали спонсорство? Може би, но не мисля. Точно като го рекламира Галена бях изгледал едно "тест видео" на тоя телефон и се оказа, че дори от нокти се правят драскотини, щото "стъклото" не било от стъкло - както е рекламирано, а от пластмаса и мнооого малко стъкло, а Емануела беше единствената, която го купи щото искаше, не щото са ѝ го подарили. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Изпълни се хейтърски настроената ми душа към алфа, четейки коментарите под клипа. Харесах ги всичките! Трио grindr е пълен ужас! 2 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 преди 8 часа , Dominatora каза: https://vm.tiktok.com/ZSHbgtjU/ ❤️❤️❤️ Ужасно "пеене", като майката. Ако беше Паола да сте я направили на нищо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари