gabbati Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 преди 2 часа , Willy каза: Изпълни се хейтърски настроената ми душа към алфа, четейки коментарите под клипа. Харесах ги всичките! Трио grindr е пълен ужас! И на целия хейт, който се изля, песента се пуска вече по клубове и имам доста сторита, които са на тази песен. GPS-a беше оплювана по същия начин, но се превърна в един от хитовете на годината. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 преди 2 часа , Willy каза: Изпълни се хейтърски настроената ми душа към алфа, четейки коментарите под клипа. Харесах ги всичките! Трио grindr е пълен ужас! Отсвирът в тази "песен" е копиран от К'во праим са. Пример, 0:41. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 преди 11 часа , penakavalli каза: 😂😂 Някой е объркал сметката, Горгона е единственото което бие на мъжко от тия 1 4 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Царица Петра е рожденицата днес. Нека й пожелаем много 1 5 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Гальо Публикувано Октомври 8 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Октомври 8 4 месеца по-късно: 12 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 "GPS-а" си има голям заряд, момичетата са супер готини, а и онази колкото и да не я понасям, Туца, прави песента, то това си е в топ 5 на хитовете за тази година, гърмя отвсякъде и точно след един купон и аз се зарибих и си я слушам и вкъщи, което не е за гордост, но наистина ме кефи супер много. Само че мъжкото им трио никак не носи този заряд, нито на Галин му отиват като на Александрова кючеците, нито Маджуна и Адам са Лидия и Десита. Пък и текстът на "GPS-a" колкото и да е глупав си има яки фразички, това с панаира, партията на Александрова, дерат се хората. Пък тези с това бум-бум, нека завиждат, то и рими няма... Петя, какво да я правиш... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Минавам да обобщя. 1. Ариа няма нито един интересен клип освен първия към Кралица. Супер евтина продукция. Дори и спонсора ме иска да инвестира в тази миндилячка. 2. Детето на Галош е голямо сладурче, стопли ми душата. Добре, че прилича на баща си. 3. В този форум лицемерието започва да ми идва в повече. Не се кефя на новата на Галин, щото не обичам мазнотии. Но хора, които са се тресли мазно на Шефки и Ламбота сега да се възмущават някак не върви... И не мога да разбера какво ви бърка, че Гейлин го правят генг бенг в Испания като масата тук иска да им се случи същото, ама няма да ги огрее. Между другото Маджуна е хетеро. Поне беше преди да клекне на Галин 😁 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Алфа 2020 - Къде си - Дилема - Имаш да взимаш - Да мога да обичам - Джипиеса - Текелас - Поредната цигара - Тарикат - Щрак - Болка - Просто секс - Куката - В ръцете на друг - За всички бивши ...пуснали са толкова много песни, а 💎 имат: - И това ще отмине - Не се отказват - Милион - Тарантула - Пак ще го направя - Минутите ...и пак ги мачкат отвсякъде с по-яки песни и клипове и по-големи хитове. Качество пред количество! 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 преди 1 час , Born to Die каза: "GPS-а" си има голям заряд, момичетата са супер готини, а и онази колкото и да не я понасям, Туца, прави песента, то това си е в топ 5 на хитовете за тази година, гърмя отвсякъде и точно след един купон и аз се зарибих и си я слушам и вкъщи, което не е за гордост, но наистина ме кефи супер много. Само че мъжкото им трио никак не носи този заряд, нито на Галин му отиват като на Александрова кючеците, нито Маджуна и Адам са Лидия и Десита. Пък и текстът на "GPS-a" колкото и да е глупав си има яки фразички, това с панаира, партията на Александрова, дерат се хората. Пък тези с това бум-бум, нека завиждат, то и рими няма... Петя, какво да я правиш... Ще ти пръсна панаира е най култовия лаф от чалга песен тази година. Дори във Фермата и Игри на волята го чувам. Тотален хит. Заслужава да е минала 10 милиона. Отвсякъде я чувам и всеки си я пуска. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Брей, какъв бил текста на Кириакос: Стоя отсреща и те гледам Погледът, който ми отправяш, ме побърка И ти ми казваш и ми казваш как да дойда при теб Смееш ми се, смееш ми се и ми изгаряш ума Не мога, не мога, какво да правя Ти ми се смееш, аз те гледам и губя Всяка твоя стъпка спира дъха ми И ти ми казваш и ми казваш на ухото, че ме обичаш Докосваш ме, докосваш ме и аз летя към звездите 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 На мен GPS-а от една от най-неодобрените ми песни тази година се превърна в една от любимите ми. Лидия и Десита мачкат с харизма, която им прави всичко зарибяващо. А и простотията също е заразна. Съмнява ме обаче и новата Алфа мазнотийка да ме зариби така. Само Адам ми е симпатичен от тримата, може би защото малко като Десита бие на някакво момче, което са го взели от гимназията и са го сложили в дива чалга. За Маджуна със закъснение разбрах, че е един от виновните за този шедьовър, тъй че той не е за съжаление. Все пак бих го поощрил да продължава да твори, но с градация. Хубаво е да има повече хора, които сами се занимават с музиката си. Обаче триото им в канала на Алфа ще стартира с повече гледания, отколкото почти всичко от канала на Планета напоследък, включително песни на имена като Анелия, Емануела, Емрах, Ваня. Добре, че Планетяни я напипаха тази формула с новия тип реклама, че иначе не знам... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Галена да не е снимала? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 този дебеляк почва да ме дразни !! Preslava. fenпреди 16 часа Какво ли не правиш за внимание, правиш реакции на хора, които ще те споделят на стори и ще си пият кафето с теб...... 🤣🤣Даже се наду до такава степен, че нямам думи момче. Като вчера сторито ти за Сузанита и Дени Калинов, а ако Данна, Десита или Лидия качат, че ще направят песен с него веднага ще направиш реакция. Какво лошо има в това, че тя ще показва това което ѝ се е случило, както казваш на хората ти - Вижте Карди Б, до вчера защитава Ариа, защото не спря да ѝ се мазниш. Както днес Галин те шерна, не очаквайте нищо лошо да каже за Галин в близките 60 години... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 преди 14 минути, Willy каза: Галена да не е снимала? Меди и Добри работят вече заедно. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 преди 6 часа , asylum каза: Царица Петра е рожденицата днес. Нека й пожелаем много Букет за рожденичката! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 7 години от премиерата на един от последните златни хитове!🥰 1 1 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 И една от първите песни, които по онова време вкараха Пайнер и жанра в стрийминг ерата, която някои се мъчат да отричат и до днес. 7 години по-късно целия Топ 7 на Бг Тренда е чалга, а някои като Преслава и Галена още дори не са си пуснали песните. 😄 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Жива и здрава да е Петра! И дано ѝ се сбъдне вече тази мечта! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 преди 12 минути, SG каза: И една от първите песни, които по онова време вкараха Пайнер и жанра в стрийминг ерата, която някои се мъчат да отричат и до днес. 7 години по-късно целия Топ 7 на Бг Тренда е чалга, а някои като Преслава и Галена още дори не са си пуснали песните. 😄 Интересно ми е дали щеше да има още повече гледания, ако беше пусната примерно само година по-късно. Сега води двойно, че и тройно останалите песни от топ 5 за 2013, а другите години нямаме подобни случаи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Ех, спомени големи! Липсват ми наградите. Няма никога да забравя, когато Пепа и Ана направиха дует, опитвайки се да смажат Галя, която беше на върха след "Пак ли" и "Дай ми". И няколко месеца по-късно се появи "Кой", която стана хита на годината. Иначе и техния дует не беше зле. Иначе и Ана тогава си беше сила с убийствените "Аз и ти", "Искам те, полудявам" и дуета. Жалко, че се заби с "Предадох те"., където поне и направиха фелацио в клипа. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Такава изкуствена песен. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 преди 5 минути, DarkChild каза: Такава изкуствена песен. Коя от всички? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Току що, THE IIconic каза: Коя от всички? Няма да съм друга. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари