Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

преди 2 часа , Willy каза:

Изпълни се хейтърски настроената ми душа към алфа, четейки коментарите под клипа. Харесах ги всичките!

Трио grindr е пълен ужас!

И на целия хейт, който се изля, песента се пуска вече по клубове и имам доста сторита, които са на тази песен. :D
GPS-a беше оплювана по същия начин, но се превърна в един от хитовете на годината.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Willy каза:

Изпълни се хейтърски настроената ми душа към алфа, четейки коментарите под клипа. Харесах ги всичките!

Трио grindr е пълен ужас!

Отсвирът в тази "песен" е копиран от К'во праим са. Пример, 0:41.

• Like 2
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

"GPS-а" си има голям заряд, момичетата са супер готини, а и онази колкото и да не я понасям, Туца, прави песента, то това си е в топ 5 на хитовете за тази година, гърмя отвсякъде и точно след един купон и аз се зарибих и си я слушам и вкъщи, което не е за гордост, но наистина ме кефи супер много. Само че мъжкото им трио никак не носи този заряд, нито на Галин му отиват като на Александрова кючеците, нито Маджуна и Адам са Лидия и Десита. Пък и текстът на "GPS-a" колкото и да е глупав си има яки фразички, това с панаира, партията на Александрова, дерат се хората. Пък тези с това бум-бум, нека завиждат, то и рими няма... Петя, какво да я правиш...

• Like 1
Сподели в други сайтове

Минавам да обобщя. 

1. Ариа няма нито един интересен клип освен първия към Кралица. Супер евтина продукция. Дори и спонсора ме иска да инвестира в тази миндилячка. 

2. Детето на Галош е голямо сладурче, стопли ми душата. Добре, че прилича на баща си. 

3. В този форум лицемерието започва да ми идва в повече. Не се кефя на новата на Галин, щото не обичам мазнотии. Но хора, които са се тресли мазно на Шефки и Ламбота сега да се възмущават някак не върви... 

И не мога да разбера какво ви бърка, че Гейлин го правят  генг бенг в Испания като масата тук иска да им се случи същото, ама няма да ги огрее. Между другото Маджуна е хетеро. Поне беше преди да клекне на Галин 😁

• Haha 1
  • Love 1
  • Dislike 2

image.png

Сподели в други сайтове

Алфа 2020

- Къде си

- Дилема

- Имаш да взимаш

- Да мога да обичам

- Джипиеса

- Текелас

- Поредната цигара

- Тарикат

- Щрак

- Болка

- Просто секс

- Куката

- В ръцете на друг

- За всички бивши

...пуснали са толкова много песни, а 💎 имат:

- И това ще отмине

- Не се отказват

- Милион

- Тарантула

- Пак ще го направя

- Минутите

...и пак ги мачкат отвсякъде с по-яки песни и клипове и по-големи хитове. Качество пред количество!

• Like 5

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Born to Die каза:

"GPS-а" си има голям заряд, момичетата са супер готини, а и онази колкото и да не я понасям, Туца, прави песента, то това си е в топ 5 на хитовете за тази година, гърмя отвсякъде и точно след един купон и аз се зарибих и си я слушам и вкъщи, което не е за гордост, но наистина ме кефи супер много. Само че мъжкото им трио никак не носи този заряд, нито на Галин му отиват като на Александрова кючеците, нито Маджуна и Адам са Лидия и Десита. Пък и текстът на "GPS-a" колкото и да е глупав си има яки фразички, това с панаира, партията на Александрова, дерат се хората. Пък тези с това бум-бум, нека завиждат, то и рими няма... Петя, какво да я правиш...

Ще ти пръсна панаира е най култовия лаф от чалга песен тази година. Дори във Фермата и Игри на волята го чувам. 

Тотален хит. Заслужава да е минала 10 милиона. Отвсякъде я чувам и всеки си я пуска. 

• Like 1

image.png

Сподели в други сайтове

Брей, какъв бил текста на Кириакос:

Стоя отсреща и те гледам
Погледът, който ми отправяш, ме побърка
И ти ми казваш и ми казваш как да дойда при теб
Смееш ми се, смееш ми се и ми изгаряш ума

Не мога, не мога, какво да правя
Ти ми се смееш, аз те гледам и губя

Всяка твоя стъпка спира дъха ми
И ти ми казваш и ми казваш на ухото, че ме обичаш
Докосваш ме, докосваш ме и аз летя към звездите

• Like 1
Сподели в други сайтове

На мен GPS-а от една от най-неодобрените ми песни тази година се превърна в една от любимите ми. Лидия и Десита мачкат с харизма, която им прави всичко зарибяващо. А и простотията също е заразна. :D

Съмнява ме обаче и новата Алфа мазнотийка да ме зариби така. Само Адам ми е симпатичен от тримата, може би защото малко като Десита бие на някакво момче, което са го взели от гимназията и са го сложили в дива чалга. За Маджуна със закъснение разбрах, че е един от виновните за този шедьовър, тъй че той не е за съжаление. :D Все пак бих го поощрил да продължава да твори, но с градация. Хубаво е да има повече хора, които сами се занимават с музиката си.

Обаче триото им в канала на Алфа ще стартира с повече гледания, отколкото почти всичко от канала на Планета напоследък, включително песни на имена като Анелия, Емануела, Емрах, Ваня. Добре, че Планетяни я напипаха тази формула с новия тип реклама, че иначе не знам...

• Like 1
Сподели в други сайтове

този дебеляк почва да ме дразни !!

Какво ли не правиш за внимание, правиш реакции на хора, които ще те споделят на стори и ще си пият кафето с теб...... 🤣🤣Даже се наду до такава степен, че нямам думи момче. Като вчера сторито ти за Сузанита и Дени Калинов, а ако Данна, Десита или Лидия качат, че ще направят песен с него веднага ще направиш реакция. Какво лошо има в това, че тя ще показва това което ѝ се е случило, както казваш на хората ти - Вижте Карди Б, до вчера защитава Ариа, защото не спря да ѝ се мазниш. Както днес Галин те шерна, не очаквайте нищо лошо да каже за Галин в близките 60 години...
  • Like 2
Сподели в други сайтове

И една от първите песни, които по онова време вкараха Пайнер и жанра в стрийминг ерата, която някои се мъчат да отричат и до днес.

7 години по-късно целия Топ 7 на Бг Тренда е чалга, а някои като Преслава и Галена още дори не са си пуснали песните. 😄

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, SG каза:

И една от първите песни, които по онова време вкараха Пайнер и жанра в стрийминг ерата, която някои се мъчат да отричат и до днес.

7 години по-късно целия Топ 7 на Бг Тренда е чалга, а някои като Преслава и Галена още дори не са си пуснали песните. 😄

Интересно ми е дали щеше да има още повече гледания, ако беше пусната примерно само година по-късно. Сега води двойно, че и тройно останалите песни от топ 5 за 2013, а другите години нямаме подобни случаи.

Сподели в други сайтове

Ех, спомени големи! Липсват ми наградите. 

Няма никога да забравя, когато Пепа и Ана направиха дует, опитвайки се да смажат Галя, която беше на върха след "Пак ли" и "Дай ми". И няколко месеца по-късно се появи "Кой", която стана хита на годината. Иначе и техния дует не беше зле.

Иначе и Ана тогава си беше сила с убийствените "Аз и ти", "Искам те, полудявам" и дуета. Жалко, че се заби с "Предадох те"., където поне и направиха фелацио в клипа. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

• Fast locked, unpinned and unfeatured this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...