Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

преди 18 минути, Willy каза:

Интересно ми е дали щеше да има още повече гледания, ако беше пусната примерно само година по-късно. Сега води двойно, че и тройно останалите песни от топ 5 за 2013, а другите години нямаме подобни случаи.

Дори и излязла през 2013 щеше да има поне 40-50 милиона ако Пайнер още около 2010 бяха зацепили, че YouTube е новата сила и си бяха развили канала още тогава. Една "Дай ми" пък щеше да е с поне 20. Не е истина колко са неадекватни понякога в тази фирма, и със Spotify и подобните се получи същата работа, но поне вече пускат песните там бързо след излизането. За жалост все още никой изпълнител не е загрял, че тези платформи са идеални за премиери на неклипирани песни. За самопродуциращите се пък съвсем, буквално си се върнахме във времената, в които някои може да печелят от албуми.

• Like 4
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, GSA каза:

Ех, спомени големи! Липсват ми наградите. 

Няма никога да забравя, когато Пепа и Ана направиха дует, опитвайки се да смажат Галя, която беше на върха след "Пак ли" и "Дай ми". И няколко месеца по-късно се появи "Кой", която стана хита на годината. Иначе и техния дует не беше зле.

Иначе и Ана тогава си беше сила с убийствените "Аз и ти", "Искам те, полудявам" и дуета. Жалко, че се заби с "Предадох те"., където поне и направиха фелацио в клипа. 

Песента е яка и драматична, но клипа ми е още по-интересен. Първо стоят минута и половина на някаква стена и после съвсем различни и избухващи кадри с огъня и дъжда. Много ми е смешно как само Анелия са въргаля по земята, а Преси го играе достойна.🤣

• Haha 2

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, SG каза:

Не е истина колко са неадекватни понякога в тази фирма, и със Spotify и подобните се получи същата работа, но поне вече пускат песните там бързо след излизането. За жалост все още никой изпълнител не е загрял, че тези платформи са идеални за премиери на неклипирани песни. За самопродуциращите се пък съвсем, буквално си се върнахме във времената, в които някои може да печелят от албуми.

Те си я караха на Планета плей. Дори и Сонче щеше да има 12-15М ако ютуб беше показател за 2013.

Иначе за спотифай очаквам до две-три години да правят повече гледания там отколкото в ютуб.

• Love 1

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Willy каза:

Те си я караха на Планета плей. Дори и Сонче щеше да има 12-15М ако ютуб беше показател за 2013.

Иначе за спотифай очаквам до две-три години да правят повече гледания там отколкото в ютуб.

Ами ние винаги сме си с няколко години закъснение от запада, тъй че кой знае. :D

YouTube не спират да си бият автоголове и гледанията им ще спадат все повече. Междувременно очаквам да се появи някоя друга ТОП платформа, която да ги довърши и същевременно да започне да взима от публиката на Spotify и подобните. Но това евентуално ще го видим в бъдеще, като се случи може Пайнер тъкмо да са свикнали с лидерството в Spotify и да им трябват още няколко години, за да разберат за новото.😄

• Like 1
Сподели в други сайтове

Лорена спомена на стори, че скоро няма да има участия в Студентски град. Много странно решение, сигурно е финансово.

Принципно всичките дискотеки там си правят мръсно, а сега всичките собственици са на едно мнение, голяма мистерия. :D 

А в Мегами все едно няма криза, даже двойни участия вече има...

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Willy каза:

Няма особена логика. Клиповете се гледат в Ютуб. Преди години, Роби Уилямс опита да пусне премиерно свой клип във ФБ, но гледанията му бяха провал. Пичът искаше да бойкотира Ютуб, ама не се получи никак.

Спотифай се ползва за по-индивидуални дейности. Освен това, не си представям масово хората да плащат 5-10 евро за абонамент. 

Може би, ако Спотифай навлязат и във видеото, ще променят нещата. Всъщност, тия "топици" на Ютуб целят да отвърнат на Спотифай. По-скоро очаквам Ютуб да влезе в аудио сферата, отколкото Спотифай във видеото. 

Ютуб е безплатна платформа и това я прави масова. Освен това монетизацията е доста по-висока от тази в Спотифай. Гугъл е монополист в онлайн рекламата.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Danger. каза:

Само с една песен ли ще я кара годината? :D 

"Браво, така се прави! Най-добрата! Не трябва да се пускат често песни! Тя може да си позволи и една песен на година!"😅

• Like 1
  • Haha 8

Сподели в други сайтове

преди 18 минути, meleto каза:

Няма особена логика. Клиповете се гледат в Ютуб. Преди години, Роби Уилямс опита да пусне премиерно свой клип във ФБ, но гледанията му бяха провал. Пичът искаше да бойкотира Ютуб, ама не се получи никак.

Спотифай се ползва за по-индивидуални дейности. Освен това, не си представям масово хората да плащат 5-10 евро за абонамент. 

Може би, ако Спотифай навлязат и във видеото, ще променят нещата. Всъщност, тия "топици" на Ютуб целят да отвърнат на Спотифай. По-скоро очаквам Ютуб да влезе в аудио сферата, отколкото Спотифай във видеото. 

Ютуб е безплатна платформа и това я прави масова. Освен това монетизацията е доста по-висока от тази в Спотифай. Гугъл е монополист в онлайн рекламата.

Няма особена логика ... само дето в световен мащаб Спотифай стриймингите са по-голяма бройка от Ютуб гледанията на същата песен.

Отделно си има безплатна версия на Спотифай, както си има и платена версия на Ютуб.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 33 минути, Willy каза:

"Браво, така се прави! Най-добрата! Не трябва да се пускат често песни! Тя може да си позволи и една песен на година!"😅

Ми да не е лъжа?

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Danger. каза:

Само с една песен ли ще я кара годината? :D 

Мисля , че е много добър ход тъкмо хората ще са зажаднели още повече за нова песен от Преслава , а и мисля ,че Преслава е от онези певици които и цяла година да няма песен едва ли ще падне от топа.

• Like 1
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 30 минути, presi_fen! каза:

Мисля , че е много добър ход тъкмо хората ще са зажаднели още повече за нова песен от Преслава , а и мисля ,че Преслава е от онези певици които и цяла година да няма песен едва ли ще падне от топа.

Тя никога няма да отпадне, прекалено голямо име е. Няма нужда да пуска клипове през 2-3 месеца. Но би могла да пусне нещо по-малко комерсиално и музикантско за феновете си. 

• Like 4
Сподели в други сайтове

преди 38 минути, presi_fen! каза:

Тя в топа ли е, извинявай ?

• Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, NazzkO каза:

Тя никога няма да отпадне, прекалено голямо име е. Няма нужда да пуска клипове през 2-3 месеца. Но би могла да пусне нещо по-малко комерсиално и музикантско за феновете си. 

И по мазничко ( нали такива харесваш )

• Haha 1
  • Dislike 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, NazzkO каза:

Кой да ѝ направи такова нещо? Композитори Н-Я-М-А.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, DarkChild каза:

Кой да ѝ направи такова нещо? Композитори Н-Я-М-А.

Композитори има. Просто не изискват разнообразие и пускат еднообразни песни. Един Драганински например и е направил едни от най-красивите балади. 

Сподели в други сайтове

• Fast locked, unpinned and unfeatured this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...