Willy Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Stream for good luck!(10M) 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 преди 2 минути, SG каза: Аз все още не виждам нищо грозно в детето, но предполагам не е изненадващо, че мнението ми по тема, свързана с Преслава не се припокрива с тукашното. Както и да е, дойдох да отбележа милиончето на Праисторическа Десита. 🤸♀️🤸♀️🤸♀️🤸♀️🤸♀️🤸♀️🤸♀️ Хайде сега нова песеен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Май няма да мине и "Имаш ме". Пълен провал! Да се стяга и да пусне една балада сега за зимата. Там й е силата, с комерси нещо не й се получава. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Преса трябва да спре да качва детето, отнася излишен хейт - главно във форума де, извън него не ми е направило впечатление да го обиждат системно. Хубаво, грозно не виждам нас какво ни засяга, "да не ни е в къщата" че всеки път трябва да се отбележи как не изглеждало добре. Иначе Преса на тази снимка е одрала кожата на една позната, турска циганка. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 "Имаш ме" също направи милион със сходно темпо. При всяко положение е добре да се види, че песните й поне все още вървят по-добре от тези на почти всички от нейната генерация. За балада и смислена песен и аз се надявам, но цялостно ме съмнява някога да си отвори очите, твърде е заслепена от копнежа за моментен комерсиален успех. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gentleman. Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Спомняте ли си,че и Педалин беше споделил такова стори с бакалска сметка? Ето опровержението : https://m.dnevnik.bg/bulgaria/2020/10/19/4128503_kak_se_praviat_7442_pcr_testa_za_koronavirus_za_den_v/ Колко човека трябва да му докладваме профила за разпространение на фалшива информация и спам,за да му го изтрият? 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 преди 3 часа , Slavi каза: Казват, чв грозните деца пораствали красиво, а сладките и хубавите обратното Е това второто не е вярно. Наскоро намерих стари албуми със снимки на съученици и хора от детската, които като малки са изглеждали супер, както и сега. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Не очкавах, че дуета на Лидия и Адам толкова бързо ще угасне. Преди години една жена изпя: ''Какво блесна така и угасна'' - перфектно се отнася за този дует. На 29-тия си ден е направила само 6к повече от ''Беден в сърцето'', която е на 120. 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. DarkChild Публикувано Октомври 20 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Октомври 20 преди 9 минути, -A. каза: Не очкавах, че дуета на Лидия и Адам толкова бързо ще угасне. Преди години една жена изпя: ''Какво блесна така и угасна'' - перфектно се отнася за този дует. На 29-тия си ден е направила само 6к повече от ''Беден в сърцето'', която е на 120. Всичко, до което Лидия се докосне, се превръща в ламарина. 2 8 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 преди 34 минути, DarkChild каза: Че тя Паола въобще не е грозна, хубаво дете си е. Не знам какво толкова говорят за нея 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 преди 18 минути, Kriminal каза: Че тя Паола въобще не е грозна, хубаво дете си е. Не знам какво толкова говорят за нея Оная мумия майка и като се не спря да я качва, нормално да бъде коментирана. Виж не знам защо децата на някви пресни инфлуенцърки се коментират във поп-фолк раздела 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Джена е надула устните. 1 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Моля??! 4 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 преди 15 минути, Willy каза: Моля??! От Коя стана Никоя. Време беше 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 преди 2 часа , -A. каза: Не очкавах, че дуета на Лидия и Адам толкова бързо ще угасне. Преди години една жена изпя: ''Какво блесна така и угасна'' - перфектно се отнася за този дует. Дори не знам за какво говориш, следователно нищо не е блесвало. преди 1 час, PHILIPP PLEIN каза: Джена е надула устните. И после е яла лютеница. преди 32 минути, Гальо каза: От Коя стана Никоя. Време беше Това Джулия България ми напомня Бети от Булгария, само дето втората е разпознаваема, а първата нищо не ми говори. 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. ANGEL Публикувано Октомври 20 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Октомври 20 преди 53 минути, Willy каза: Моля??! Коги майка ти разбере, че си напуснала Пайнер и ти скъса бритона ти. 10 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Едва я познах. Първоначално помислих, че е друга със същото име. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 преди 1 час , Willy каза: Моля??! Това не е ли Галияна? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. penakavalli Публикувано Октомври 20 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Октомври 20 Жулиета: Ето го моя отговор на всички въпроси! ✅ Също Жулиета: Не дава отговори на никакви въпроси. 10 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. NazzkO Публикувано Октомври 20 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Октомври 20 Когато не знаеш английски, но искаш да достигнеш по-широка международна аудитория... 18 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Willy Публикувано Октомври 20 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Октомври 20 God ми е на мен сега 17 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Нови 1024 случая на коронавирус у нас Заминаха им дискотеките отново. 2 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 преди 28 минути, NazzkO каза: Когато не знаеш английски, но искаш да достигнеш по-широка международна аудитория... Ясно е, че става въпрос за техническа грешка. Не е толкова тъпа 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Това е направило 50 милиона. 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари