Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

преди 2 минути, SG каза:

Аз все още не виждам нищо грозно в детето, но предполагам не е изненадващо, че мнението ми по тема, свързана с Преслава не се припокрива с тукашното. :D

Както и да е, дойдох да отбележа милиончето на  Праисторическа Десита.

🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️ Хайде сега нова песеен

Сподели в други сайтове

Май няма да мине и "Имаш ме". Пълен провал! Да се стяга и да пусне една балада сега за зимата. Там й е силата, с комерси нещо не й се получава.

• Like 1

Сподели в други сайтове

Преса трябва да спре да качва детето, отнася излишен хейт - главно във форума де, извън него не ми е направило впечатление да го обиждат системно. Хубаво, грозно не виждам нас какво ни засяга, "да не ни е в къщата" че всеки път трябва да се отбележи как не изглеждало добре.

Иначе Преса на тази снимка е одрала кожата на една позната, турска циганка.:lol:

• Like 3
Сподели в други сайтове

"Имаш ме" също направи милион със сходно темпо. При всяко положение е добре да се види, че песните й поне все още вървят по-добре от тези на почти всички от нейната генерация. За балада и смислена песен и аз се надявам, но цялостно ме съмнява някога да си отвори очите, твърде е заслепена от копнежа за моментен комерсиален успех.

Сподели в други сайтове

Спомняте ли си,че и Педалин беше споделил такова стори с бакалска сметка? Ето опровержението :

https://m.dnevnik.bg/bulgaria/2020/10/19/4128503_kak_se_praviat_7442_pcr_testa_za_koronavirus_za_den_v/

Колко човека трябва да му докладваме профила за разпространение на фалшива информация и спам,за да му го изтрият? :3fdb8960598fa63e:

• Like 1
  • Haha 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Slavi каза:

Казват, чв грозните деца пораствали красиво, а сладките и хубавите обратното

Е това второто не е вярно. Наскоро намерих стари албуми със снимки на съученици и хора от детската, които като малки са изглеждали супер, както и сега.

• Haha 2
Сподели в други сайтове

Не очкавах, че дуета на Лидия и Адам толкова бързо ще угасне. Преди години една жена изпя: ''Какво блесна така и угасна'' - перфектно се отнася за този дует.

На 29-тия си ден е направила само 6к повече от ''Беден в сърцето'', която е на 120. :( 

• Like 5
  • Sad 1
2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

преди 34 минути, DarkChild каза:

Че тя Паола въобще не е грозна, хубаво дете си е. Не знам какво толкова говорят за нея

• Like 4

1920x840%281%29.jpg?itok=VLC3fYHs

Сподели в други сайтове

преди 18 минути, Kriminal каза:

Че тя Паола въобще не е грозна, хубаво дете си е. Не знам какво толкова говорят за нея

Оная мумия майка и като се не спря да я качва, нормално да бъде коментирана. Виж не знам защо децата на някви пресни инфлуенцърки се коментират във поп-фолк раздела ;) 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , -A. каза:

Не очкавах, че дуета на Лидия и Адам толкова бързо ще угасне. Преди години една жена изпя: ''Какво блесна така и угасна'' - перфектно се отнася за този дует.

Дори не знам за какво говориш, следователно нищо не е блесвало. 

преди 1 час, PHILIPP PLEIN каза:

20201020-162431.png

Джена е надула устните.

И после е яла лютеница. 

преди 32 минути, Гальо каза:

От Коя стана Никоя. Време беше

Това Джулия България ми напомня Бети от Булгария, само дето втората е разпознаваема, а първата нищо не ми говори. 

• Haha 1
  • Love 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 28 минути, NazzkO каза:

Когато не знаеш английски, но искаш да достигнеш по-широка международна аудитория...

C50D853D-A061-4157-8C92-54545E4BD473.jpeg

Ясно е, че става въпрос за техническа грешка. Не е толкова тъпа

• Haha 4
  • Dislike 1
Сподели в други сайтове

• Fast locked, unpinned and unfeatured this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...