Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

преди 9 минути, DarkChild каза:

Екстра Нина и доста други бяха големи имена навремето, но сега са забравени. Коя от днешните ще заеме тяхното място след 15 г.? 

Веднага ми мина едно име през главата, което масата хора вероятно не може да свърже с 3 конкретни песни, или поне 1. Но разбира се няма да го споделя, че ще започнат да ме замерят с кубчета лед!

• Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, NazzkO каза:

Веднага ми мина едно име през главата, което масата хора вероятно не може да свърже с 3 конкретни песни, или поне 1. Но разбира се няма да го споделя, че ще започнат да ме замерят с кубчета лед!

Е, то тя отдавна е там.

преди 16 минути, Willy каза:

Точно пейсе милки🤭

Къде е Галена тук?

• Like 3
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 35 минути, DarkChild каза:

Екстра Нина и доста други бяха големи имена навремето, но сега са забравени. Коя от днешните ще заеме тяхното място след 15 г.? 

Палома, виж тоя гущер майка и как я лансира още от сега 

• Like 2
Сподели в други сайтове

Супер свежата чалгичка от Гери-Никол. Голям кеф е през 2020 някои да видим очакваното от нас развитие главните два символа на краткотрайния прогрес на поп-рапа да се пробват и в уж смазания от тях стил.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, asylum каза:

Добре са написали култова в заглавието, иначе човек може да си помисли как някой се е сетил за 34

• Haha 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, asylum каза:

Нормално да сложат и тия култови певици, ако тоя списък беше реален, щеше да го прочете точно никой. 

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 33 минути, asylum каза:
Цитат

Тaтянa Тaтянa e eдин вид изключeниe oт гoрecпoмeнaтитe, тъй кaтo тя никoгa нe e имaлa лeтящ cтaрт. Caмoчувcтвиeтo и aбcoлютнo нe кoрecпoндирa c рeaлнocттa. Никoй нe мoжe дa ce ceти дoри и зa eдин нeин хит. A вeчe e минaлa 40 гoдини. Тeпървa дa cтaвa aктуaлнa пeвицa e нa прaктикa нeвъзмoжнo. Eдинcтвeнaтa причинa дa ce пoяви в пoзитивeн плaн в мeдиитe e кaтo ce примoли нa някoй пoзнaт журнaлиcт дa нaпишe нeщo зa нeя. Към днeшнa дaтa тя e пoвeчe извecтнa c тoвa, чe ce учи дa кaрa cки и пoрaди липcaтa нa учacтия, щe cтaвa фитнec инcтруктoр. Дocкoрo cи пуcкaшe cнимки oт бутици в чужбинa, фукaшe ce c чaнти Lоuis Vuittоn, нo ceгa e oгрaничилa публичнитe cи изяви дo Пaмпoрoвo, фитнec зaлa в грaд Cъeдинeниe и рecтoрaнт Хeпи в Плoвдив.

• Haha 3
Сподели в други сайтове

• Fast locked, unpinned and unfeatured this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...