Fast Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 1 4 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 преди 17 минути, Hurricane каза: Галя може да е едноличния лидер на годината само когато Преса е в отпуск! Всъщност с новия проект за пореден път се вижда защо Галена е осезаемо над Преслава за по-голямата част от предното десетилетие. При тази жена просто всичко може да разбие, защото е мислено над него, имало е желание да се излезе от границите на обичайното- като започнем от високобюджетни проекти като Хавана Тропикана и стигнем до мега евтинджоси като Кавала. Дори и феновете на Прес не можете да отречете, че междувременно тя самата все повече и повече се превръща в една банална и подигравана изпълнителка с еднакви песни и клипове, която просто имаше късмета да е най-натрапваното име в жанра евър и главно затова хората и днес я знаят и я слушат. И тъй като се е заговорило за баладите- да се поздравим с единствената изпълнителка, която за последните години е мачкала с няколко такива, което е доста по-значимо от моментните хитове в дискотеките. 8 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 От 28.10.2020 г. от 15:12, Danger. каза: Дискотеката на Пайнер в Бургас вече е с работно време 19:00-23:00 😆😆😆 преди 14 часа , zai4eto82 каза: Ариа въпреки ситуацията, днес ще пее в Бургас в Планета Пайнер. Вход 5 лв, а дискотеката ще работи от 19:00 до 00:00 часа. с всички мерки. по документ не е дискотека, рагистриран като питейно заведение (кафене) 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Какво пък толкова е станало? Галена направила Криско чалгар? Че те в поп средите от години си му викат чалгар. С предния дует им се получи по-добре.... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Тоя миндил Емануела защо е толкова тъпа, а това са изпълнители, на които им се прави евала. Бахти простата публика има този жанр! 9 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 преди 5 минути, Fast каза: Емануела: “Нека погледнем факти!!!“ Емануела: *Цитира Киро Скалата* 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Отсега нататък ще слагам минус на всеки пост,в който Галя е изкарвана че е много над нещата. Отвратен съм колко сте лесноманипулируеми 99% тук. 8 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 преди 1 час, Willy каза: Какво се случва с тренда?! Кючека с 360к. за 20ч. още не е там. Ами пазаруване се случва , понеже Криско изпада зад борда и си мисли ,че с пазаруването ще се получи и ще кажат ето Криско има милиони гледания. 🤣 2 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 преди 3 минути, presi_fen! каза: Ами пазаруване се случва , понеже Криско изпада зад борда и си мисли ,че с пазаруването ще се получи и ще кажат ето Криско има милиони гледания. 🤣 Да, а не се случва защото Бг Тренда отдавна не е наред и вече почти денонощие не може да отрази viral кючек с брутален клип на лидерът и лидерката на предното десетилетие, рекламирани даже в национален ефир. 5 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 преди 1 час, Born to Die каза: Емануела горката съвзем изплиска, тотал щета, направо ме е страх до къде я докара, Сашка Васева и нейните ивънземни пасти да ядат, Луна Президент също. Луна никога не е имала такива изцепки. Доста е начетена и интелигентна. Ако не знае нещо, няма да се изложи и ще си замълчи. При нея всичко е премерено, планирано. Умее да провокира и да прави шоу. 2 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. foxy_vd Публикувано Октомври 31 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Октомври 31 Да видиш ти, отдавна не са ме изненадвали приятно в чалгата. Може песента им да не струва, ама пропагандата е уникална. Мерцедес S-класа от 90-те, камион от 90-те, чалгарка от 90-те, гъзе с розова ризка и дълга коса от 90-те, но едно нещо е забележително. Табелата "Димитровград"! Защо ли? - защото там започна всичко. 5 2 8 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Starboy Публикувано Октомври 31 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Октомври 31 Ще е много яко, ако някоя певица събере в клип иконик визии от предишни нейни хитове а ла ‘Look What You Made Me Do’ на Тейлър Суифт. Единствената, която би могла да го стори, според мен е Галена, така че да действа, ще е брутално. 10 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. asylum Публикувано Октомври 31 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Октомври 31 Като отворят чалготечниците, Галя да се премени като в клипа ❤️ 1 7 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 преди 22 минути, foxy_vd каза: Да видиш ти, отдавна не са ме изненадвали приятно в чалгата. Може песента им да не струва, ама пропагандата е уникална. Мерцедес S-класа от 90-те, камион от 90-те, чалгарка от 90-те, гъзе с розова ризка и дълга коса от 90-те, но едно нещо е забележително. Табелата "Димитровград"! Защо ли? - защото там започна всичко. И то зачеркната табела Димитровград. Вече категорично съм на мнение, че на Галена й е време да мачка без Пайнер. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Реално никъде не са тръгнали и двете с Преслава и следващите им песни ще са в офишъла. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Току що, Willy каза: Реално никъде не са тръгнали и двете с Преслава и следващите им песни ще са в офишъла. Силно се надявам Галена да си отвори собствен канал от следващата година, няма смисъл на пайнерския вече. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 преди 5 минути, Willy каза: Реално никъде не са тръгнали и двете с Преслава и следващите им песни ще са в офишъла. Преслава продължава да качва в нейния. Връщане към офишъла при нея няма! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 преди 13 минути, Willy каза: Реално никъде не са тръгнали и двете с Преслава и следващите им песни ще са в офишъла. Абе не знам, съмнителни са ми и двете в това отношение. На каквито и договори да са няма голям смисъл да стоят във фирмата точно пък те. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 преди 13 минути, SG каза: Абе не знам, съмнителни са ми и двете в това отношение. На каквито и договори да са няма голям смисъл да стоят във фирмата точно пък те. Споко, самата фирма скоро няма да я има. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 преди 4 минути, Lelqtian каза: Споко, самата фирма скоро няма да я има. Фирмата навярно ще си я има още дълго, но старите имена просто вече няма да са приоритета. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Нямам търпение за новите билбордове из софийските булеварди със снимки от новия клип на Галена и Криско ❤️ 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 @Blueberry знаеш ли че си по-голяма от луфта между зъбите на Джен! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 430 хиляди за денонощие и влиза в ТОП 3 премиери за 2020 година след “И това ще отмине” и “100 живота” 1 2 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 преди 2 часа , stereoto_ каза: Силно се надявам Галена да си отвори собствен канал от следващата година, няма смисъл на пайнерския вече. Аз пък се надявам да прекрати кариерата си. 5 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 преди 3 минути, DarkChild каза: Аз пък се надявам да прекрати кариерата си. Лесно ли живееш с толкова много злоба? Питам информативно. 😄 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари