Willy Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 13 минути, penakavalli каза: Тези сериозно ли са толкова тъпи? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 9 минути, Willy каза: Мегз, Галин и трите им клонирани маркетингови инструмента. https://www.instagram.com/p/CHm2qVSA6w3/?igshid=19i1mormxxxqx 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Диона да не ги е напуснала верно никаде не я виждам с тях напоследък?🤣 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 За втори път си купувам от Мегз и за втори път е от колаборация с Лидия - даже е точно продукт, който тя рекламира. Дори не е от някакво фенство, просто ме кефят нещата, ако знаете от колко време си търся суичър-рокля, който да ми хареса 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 2 минути, Blueberry каза: За втори път си купувам от Мегз и за втори път е от колаборация с Лидия - даже е точно продукт, който тя рекламира. Дори не е от някакво фенство, просто ме кефят нещата, ако знаете от колко време си търся суичър-рокля, който да ми хареса Ако си ги поръчаш директно от али експрес, ще ти излезе по ефтино. Пък и няма да спонсорираш субекти със съмнителни търговски и други практики. 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Blueberry Публикувано Ноември 15 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Ноември 15 преди 2 минути, Lelqtian каза: Ако си ги поръчаш директно от али експрес, ще ти излезе по ефтино. Пък и няма да спонсорираш субекти със съмнителни търговски и други практики. Гледах и в Али-то, единственото, което ми хареса като кройка и цветове беше със следния надпис. Можело е Галин да рекламира този дизайн. 14 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 2 минути, Blueberry каза: Гледах и в Али-то, единственото, което ми хареса като кройка и цветове беше със следния надпис. Hide contents Можело е Галин да рекламира този дизайн. Прати му линка, още не е късно да го включат в "колекцията". 2 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 51 минути, Blueberry каза: За втори път си купувам от Мегз и за втори път е от колаборация с Лидия - даже е точно продукт, който тя рекламира. Дори не е от някакво фенство, просто ме кефят нещата, ако знаете от колко време си търся суичър-рокля, който да ми хареса Нали не си си взела онази дънкова пола-памперс от клипа на "Фляк" или както там се казваше оная песничка? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 10 минути, penakavalli каза: Нали не си си взела онази дънкова пола-памперс от клипа на "Фляк" или както там се казваше оная песничка? Не, сребристата рокля от същия клип 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 От 25.11.2017 г. от 11:50, Willy каза: Дуета на 2015 година гони 20млн! Сега си намерих този комент от темата за Галена. 3 години по-късно 31М...баси задържането! 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 20 минути, Blueberry каза: Не, сребристата рокля от същия клип Добре, добре. Че онова дънковото ми дава много вид на дружбенска каубойка с разстройство... 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 1 час , Blueberry каза: За втори път си купувам от Мегз и за втори път е от колаборация с Лидия - даже е точно продукт, който тя рекламира. Дори не е от някакво фенство, просто ме кефят нещата, ако знаете от колко време си търся суичър-рокля, който да ми хареса Вярно ли е, че продуктите са от полиестер? Чух, че е така Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 9 минути, Kriminal каза: Вярно ли е, че продуктите са от полиестер? Чух, че е така Не разбирам от материи, но сребристата рокля е с много ниско качество - ресните са като евтини връзки за обувки, а дантелата е груба и с много зле изглеждащ брокат. 120 лева беше, но за добре изглеждаща рокля с абсолютно сходен дизайн, но от хубави материали, преди години платих над 800 лева, така че... това е положението. Радвам се, че Данна се е вдъхновила от Божинов и "Когато човек си знае какво му е, само аз си знам какво ми е" със сиучъра DANNA - I-AM only I know what I-AM 5 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 3 часа , SG каза: И Галин е стара ковра вече. Другаде е истината. Време е да се измисли дума "тройница"... 5 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 13 минути, Blueberry каза: Не разбирам от материи, но сребристата рокля е с много ниско качество - ресните са като евтини връзки за обувки, а дантелата е груба и с много зле изглеждащ брокат. 120 лева беше, но за добре изглеждаща рокля с абсолютно сходен дизайн, но от хубави материали, преди години платих над 800 лева, така че... това е положението. Радвам се, че Данна се е вдъхновила от Божинов и "Когато човек си знае какво му е, само аз си знам какво ми е" със сиучъра DANNA - I-AM only I know what I-AM Тук ще влезна в ролята на @Fast и ще постна напълно произволен клип от преди 25 години който очевидно са окрали като идея Но ретрото и без друго си е на мода, така че лошо няма. Но не виждам кой ще си купи тоя парцал точно от тая Тройница, като чували за боклук, черни или в други разцветки, има под път и над път ... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 9 минути, asylum каза: Време е да се измисли дума "тройница"... Одобрявам и веднага почвам употребата на новия им групов псевдоним. Те щом не държат да ги различаваме, не виждам смисъл да се хабим да им помним отделните заглавия. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 33 минути, asylum каза: Време е да се измисли дума "тройница"... Да поздравим и шефа им с “Мъж бъди”! Обаче се сетих, че има и една неиздадена “Моята роля е жена”, тя май е по-подходяща 😂 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 23 минути, Runevski каза: Да поздравим и шефа им с “Мъж бъди”! Обаче се сетих, че има и една неиздадена “Моята роля е жена”, тя май е по-подходяща 😂 Горгона може да ги изпее и двете, ако Гъбин се свени. 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 4 минути, asylum каза: Горгона може да ги изпее и двете, ако Гъбин се свени. Горгона май го е изревнувала от мъжката тройница, изпяла му е и ги е оставила насаме със страпона ... 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 1 час , DarkChild каза: Ето какво трябва да правят Глория и останалите. Песен, визия - всичко е светлинни години пред кубчетата лед и балните рокли на плажа. Глория си е имала яки и силни песни през годините. Ето тази никой не я забеляза. Факт е, че можеше да я заснеме като хората. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 2 минути, pacho каза: Глория си е имала яки и силни песни през годините. Ето тази никой не я забеляза. Факт е, че можеше да я заснеме като хората. С тая коса на обложката ми е като 3 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 34 минути, Lelqtian каза: Горгона май го е изревнувала от мъжката тройница, изпяла му е и ги е оставила насаме със страпона ... 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 5 минути, asylum каза: С тая коса на обложката ми е като Бе седя си аз тука, гледам тия двете обложки, чудя се коя да избера. Тая на неГлория предизвика повече любопитство да кликна. Изобщо Глория има голям проблем. Прочиташ и заглавието и вече знаеш къф нафталин ще звучи, ако се прекараш да кликнеш. Лично аз и предлагам да се отказва, докато е време, и да вложи енергия в някое ново начинание. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 преди 3 минути, Lelqtian каза: Бе седя си аз тука, гледам тия двете обложки, чудя се коя да избера. Тая на неГлория предизвика повече любопитство да кликна. Изобщо Глория има голям проблем. Прочиташ и заглавието и вече знаеш къф нафталин ще звучи, ако се прекараш да кликнеш. Лично аз и предлагам да се отказва, докато е време, и да вложи енергия в някое ново начинание. Ето, именно това са предразсъдъците... не кликаме, щото е Глория, а тя е нафталин. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Аз ли съм единственият тук, който нищо не разбира от продуцентство или Рамания има редкия шанс да е събрал целия каймак от гениални продуценти без късмет в живота? 2 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари