SG Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Не знам защо трябва да сме недоволни, че някои имена издават толкова нова продукция. Като имат желание- ще издават. Даже трябва да се радваме, че някои са решили да не чакат повече дискотеките и да пускат песни заради публиката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 22 минути, SG каза: Не знам защо трябва да сме недоволни, че някои имена издават толкова нова продукция. Като имат желание- ще издават. Даже трябва да се радваме, че някои са решили да не чакат повече дискотеките и да пускат песни заради публиката. То хубаво да излиза нова продукция, но само да не е от тях. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 25 минути, stereoto_ каза: Аре, аре, не ги жали и без това ги правят гъби всички на един, все пасивни персони са... преди 22 минути, SG каза: Не знам защо трябва да сме недоволни, че някои имена издават толкова нова продукция. Като имат желание- ще издават. Даже трябва да се радваме, че някои са решили да не чакат повече дискотеките и да пускат песни заради публиката. Съвсем не ги жаля, нито пък съм недоволен - напротив, нека пускат продукция. Обаче е доста тъпо как не спряха да мрънкат за дискотеките, протест правиха, а всъщност и със затворени заведения явно си имат достатъчно средства не просто да преживяват, а и да вадят нови клипове. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Денис Теофиков и Десита 🤡 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Аз съм доволна, че в карантина pt. 2 само Десита мрънка за дискотеки и мога да продължа да си подкрепям Лидия 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 43 минути, Danger. каза: То хубаво да излиза нова продукция, но само да не е от тях. преди 41 минути, Gerganafen каза: Съвсем не ги жаля, нито пък съм недоволен - напротив, нека пускат продукция. Обаче е доста тъпо как не спряха да мрънкат за дискотеките, протест правиха, а всъщност и със затворени заведения явно си имат достатъчно средства не просто да преживяват, а и да вадят нови клипове. Галин беше казвал, че има 8 готови песни тъй че надали тепърва хвърля пари. Реално погледнато точно таргетите на Алфа в момента са най-незасегнати, защото децата и тийновете така или иначе не ходят на дискотеки. Като им пускат песнички поддържат интереса, а и не е като някои от по-зрелите хора да не им се кефим хаха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 18 часа , ice_hot_sm каза: Това някаква поп-чалга ли трябва да е? Това момиче има страхотен глас и потенциал. Не беше ли първоначално при Саня във "Вирджиния"? Жалко, че скоро след Х Фактор изчезна и явно не е попаднала на някой, който да ѝ помогне кариерийно. Е, т'ва е гадният парадокс - да си с талант, но да нямаш възможността за реализацията на добри проекти. И гледам нещо залита все повече към чалгата, но едва ли ще го бъде. При Ивета Костова положението е подобно. Твърде много ми напомня за дори по-ефтина версия и от това Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 20 часа , ice_hot_sm каза: Я, тихо! Само с песента си за тазгодишната "Евровизия", където се очакваше да е победител, Виктория Георгиева срива многогодишни чалга кариери, в които изключения са появата на някоя друга по-сериозна песен. И наистина е като двойник на Гергана в лице - очите, устните, тръпчинките... Голяма чаровница е. Надявам се песента ѝ за догодина също да е силна, но сякаш си мисля, че шансът е малък тя да бъде за втора поредна година претендент за победител. Само ти си мислиш че с оная боза някой я е гласял за победител. Фаворита беше съвсем друг. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 10 минути, SG каза: Галин беше казвал, че има 8 готови песни тъй че надали тепърва хвърля пари. Реално погледнато точно таргетите на Алфа в момента са най-незасегнати, защото децата и тийновете така или иначе не ходят на дискотеки. Като им пускат песнички поддържат интереса, а и не е като някои от по-зрелите хора да не им се кефим хаха. Всъщност най-силният таргет на Алфа, ако се ориентирам правилно, са ученици в горните класове и студенти, т.е. горе-долу връстниците на Лидия и Десита. От тази група пари могат да изкарват единствено чрез дискотеките, тъй като те са вече твърде големи, за да са топ фенове и да купуват мърчове и все още недостатъчно платежоспособни, за да стримват единствено от легалните платформи или да купуват албуми. От бизнес гледна точка, разбирам защо мрънкат и си запазиха козовете. От човешка гледна точка няма как обаче да проявя разбиране, защото за мен тази ситуация с коронавируса трябваше отдавна да е приключила, ако се спазваха стриктно мерките, въведени през пролетта. И точно публичните личности трябваше да дадат примера да си останем вкъщи, да не посещаваме публични мероприятия и да се пазим. Например идолката на Лидия - Ариана Гранде: - пусна песен, в която се изтъква точно стоенето у дома, а приходите от нея отидоха за фонд за борба с Ковид - нито веднъж не е хващана да не носи маска на публично място или да нарушава някакви мерки - с риск за имиджа си открито нападна Тик-ток звездички, които в разгара на карантините се размотават по ресторанти и се срещат с много хора. Като я имитира, поне да не й взима само прическата и тоалетите, а и поведението... ама разликата в IQ-тата на изпълнител и продуцент е огромна. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 1 минута, Blueberry каза: Всъщност най-силният таргет на Алфа, ако се ориентирам правилно, са ученици в горните класове и студенти, т.е. горе-долу връстниците на Лидия и Десита. От тази група пари могат да изкарват единствено чрез дискотеките, тъй като те са вече твърде големи, за да са топ фенове и да купуват мърчове и все още недостатъчно платежоспособни, за да стримват единствено от легалните платформи или да купуват албуми. От бизнес гледна точка, разбирам защо мрънкат и си запазиха козовете. От човешка гледна точка няма как обаче да проявя разбиране, защото за мен тази ситуация с коронавируса трябваше отдавна да е приключила, ако се спазваха стриктно мерките, въведени през пролетта. И точно публичните личности трябваше да дадат примера да си останем вкъщи, да не посещаваме публични мероприятия и да се пазим. Например идолката на Лидия - Ариана Гранде: - пусна песен, в която се изтъква точно стоенето у дома, а приходите от нея отидоха за фонд за борба с Ковид - нито веднъж не е хващана да не носи маска на публично място или да нарушава някакви мерки - с риск за имиджа си открито нападна Тик-ток звездички, които в разгара на карантините се размотават по ресторанти и се срещат с много хора. Като я имитира, поне да не й взима само прическата и тоалетите, а и поведението... ама разликата в IQ-тата на изпълнител и продуцент е огромна. Тая Тройницата не имитираше ли нашенския Прилеп? То не че оттам не е взела само носа, но ако трябва да кажа нещо хубаво за Пепа поне си седи у тях и рекламира дарадонки, кови и Савекс, вместо да сее зараза като Омега мюзик. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 18 часа , ice_hot_sm каза: Това някаква поп-чалга ли трябва да е? Това момиче има страхотен глас и потенциал. Не беше ли първоначално при Саня във "Вирджиния"? Жалко, че скоро след Х Фактор изчезна и явно не е попаднала на някой, който да ѝ помогне кариерийно. Е, т'ва е гадният парадокс - да си с талант, но да нямаш възможността за реализацията на добри проекти. И гледам нещо залита все повече към чалгата, но едва ли ще го бъде. При Ивета Костова положението е подобно. Талантът не е единствената предпоставка да си успешен. Невена беше участник и финалист в две от най-гледаните риалитита за музика и можеше да направи много. Тя май е единственият пример за cancel culture в България. Мисля, че точно тези измами са накарали доста хора да спрат да работят с нея и да я подкрепят. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. WindWalkerMonk Публикувано Ноември 21 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Ноември 21 преди 2 часа , stereoto_ каза: Аре, аре, не ги жали и без това ги правят гъби всички на един, все пасивни персони са... Абе май Диона беше активна, те затова я махнаха. 10 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Kралицата най - накрая показа, че и тя може да е класа: И тук: 3 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 17 минути, WindWalkerMonk каза: Kралицата най - накрая показа, че и тя може да е класа: И тук: Рашия изглежда се е научила как да работи с фотошопа и тя, изглежда прекрасно. Но ако трябва веднъж поне да бъде сериозен, е безкрайно грозно да рекламираш продукт от технологичния клон на Китайската Комунистическа партия, впредвид всички извращения и погазване на човешките права, които се случват там. Нека чуем и мнението на @Fast по въпроса на тая реклама, че ми е интересно как ще я оправдае тоя път. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 18 минути, WindWalkerMonk каза: Kралицата най - накрая показа, че и тя може да е класа: И тук: Huawei - класа? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 44 минути, Blueberry каза: Всъщност най-силният таргет на Алфа, ако се ориентирам правилно, са ученици в горните класове и студенти, т.е. горе-долу връстниците на Лидия и Десита. От тази група пари могат да изкарват единствено чрез дискотеките, тъй като те са вече твърде големи, за да са топ фенове и да купуват мърчове и все още недостатъчно платежоспособни, за да стримват единствено от легалните платформи или да купуват албуми. От бизнес гледна точка, разбирам защо мрънкат и си запазиха козовете. От човешка гледна точка няма как обаче да проявя разбиране, защото за мен тази ситуация с коронавируса трябваше отдавна да е приключила, ако се спазваха стриктно мерките, въведени през пролетта. И точно публичните личности трябваше да дадат примера да си останем вкъщи, да не посещаваме публични мероприятия и да се пазим. Например идолката на Лидия - Ариана Гранде: - пусна песен, в която се изтъква точно стоенето у дома, а приходите от нея отидоха за фонд за борба с Ковид - нито веднъж не е хващана да не носи маска на публично място или да нарушава някакви мерки - с риск за имиджа си открито нападна Тик-ток звездички, които в разгара на карантините се размотават по ресторанти и се срещат с много хора. Като я имитира, поне да не й взима само прическата и тоалетите, а и поведението... ама разликата в IQ-тата на изпълнител и продуцент е огромна. Не знам какво щеше да е днес ако тогава всички си бяха останали вкъщи, няма и да разберем... Но все пак Алфи и Диаманти определено ми се струват от типа, който би могъл да се задържи най-добре дори без клубове. Ако някой има най-много фенове от непълнолетните, това са те. Иначе че и те губят от липсата на клубове- и това е факт. И вече съм казвал мнението си за самопродуциращите се, които в една такава ситуация с липса на други доходи биха изкарали доста пари от стрийминг на вече записани песни. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 4 минути, SG каза: Не знам какво щеше да е днес ако тогава всички си бяха останали вкъщи, няма и да разберем... Но все пак Алфи и Диаманти определено ми се струват от типа, който би могъл да се задържи най-добре дори без клубове. Ако някой има най-много фенове от непълнолетните, това са те. Иначе че и те губят от липсата на клубове- и това е факт. И вече съм казвал мнението си за самопродуциращите се, които в една такава ситуация с липса на други доходи биха изкарали доста пари от стрийминг на вече записани песни. Най-много могат да спечелят изпълнителите, които са предпочитани от ромите, защото те така или иначе се забавляват в домовете си и ако се стриймва от легални източници (youtube), се трупат пари. Най-малко могат за загубят изпълнителите с дългогодишни кариери, които могат да си позволят да пуснат песен за престиж - Преслава, Галена, Емилия и т.н. И трите имат различни подходи - едната е в зимен сън, втората е business as usual, а третата е комбинация между предните две - "спами" с музика в леките месеци и заспива зимен сън като се затегнат мерките. И при трите работи засега добре. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 На мен пък ми е забавно как я карат да рекламира Хуавей, при все че тя ползва епъл хаха 1 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 26 минути, Blueberry каза: Най-много могат да спечелят изпълнителите, които са предпочитани от ромите, защото те така или иначе се забавляват в домовете си и ако се стриймва от легални източници (youtube), се трупат пари. Най-малко могат за загубят изпълнителите с дългогодишни кариери, които могат да си позволят да пуснат песен за престиж - Преслава, Галена, Емилия и т.н. И трите имат различни подходи - едната е в зимен сън, втората е business as usual, а третата е комбинация между предните две - "спами" с музика в леките месеци и заспива зимен сън като се затегнат мерките. И при трите работи засега добре. За първото ще се съглася- ромите са сила. За второто единствено за Преслава и Галена бих се съгласил, то затова и само те са някаква конкуренция на новите. За Емилия, колкото и да съм я харесвал през годините, не мога да си затворя очите за това, че към днешна дата тя си е добре главно заради парите на мъжа си, а не защото е на нивото на другите две. Но освен тях имаме още куп изпълнители, които са в по-лошо положение от Алфите и Диамантите. Анелия тази година се сгромоляса тотално, а без участия е баш отчайващ случая. Джена, Емануела... те още миналата година бяха така, а през тази вече съвсем нямат възвращаемост. Десислава да речем че е крачка пред тях само благодарение на хонорара от Маскираният, но и тя е цъфнала и вързала щом опря до Хит Микс. Та мисълта ми е, че Алфите поне са младички, свежички, любимци на по-малките и надали карантините ще им се отразят толкова, затова може да пускат по някое и друго парче за поддържане на популярност. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Blueberry Публикувано Ноември 21 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Ноември 21 преди 1 минута, SG каза: Та мисълта ми е, че Алфите поне са младики, свежички и още не им е късно да станат касиерки в Лидл и Кауфланд. 2 11 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 3 минути, Blueberry каза: и още не им е късно да станат касиерки в Лидл и Кауфланд. Лидия я пращаме в Лидл, а Десита в Кауфланд. Преслава под ръчичка с Мила в рекламата на Точката червена! Знае от кого да вземе песен!!! 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 19 минути, Blueberry каза: и още не им е късно да станат касиерки в Лидл и Кауфланд. Бе май си е баш късно ... Но Кукунашева може да ги понижи от моделки до шивачки? 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Галена е на второ място в някаква класация по bTV с тази песен (май някакви бг песни с чуждестранни изпълнители)? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Много яко парче! Отново го казвам тук Дано като отворят дискотеките, заради този започнат да завъртат такъв тип песни в началото и дано изпълнителите правят такъв тип колаборации. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 18 минути, gabbati каза: Много яко парче! Отново го казвам тук Дано като отворят дискотеките, заради този започнат да завъртат такъв тип песни в началото и дано изпълнителите правят такъв тип колаборации. И аз се надявам да се правят повече такива песни. Дано, наистина. 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари