FikLena Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 слушайте хитааааааааааааааа 5 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Moovit Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Слушайте истинския хит с повече от 75 милиона гледания по цял свят! https://www.youtube.com/watch?v=QGO-44dImyw https://www.youtube.com/watch?v=D1W6IRHcyhs 1 2 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Пей, сърце!!! ❤️ 1 4 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 На Малката, също като на Лидия и други подобни, е достатъчно да й се следят сторитата, за да станат ясни нещата. Но над Галена все още не е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Kriminal Публикувано Октомври 3 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Октомври 3 Галин е изтрил снимките си с Преслава от Инстаграм. 10 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 преди 6 минути, SG каза: На Малката, също като на Лидия и други подобни, е достатъчно да й се следят сторитата, за да станат ясни нещата. Но над Галена все още не е. Над Галена никога няма да е. 😉 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Току що, SG каза: На Малката, също като на Лидия и други подобни, е достатъчно да й се следят сторитата, за да станат ясни нещата. Но над Галена все още не е. То тя Ванеса няма как и да стигне Галена! Все пак едната е доста по-интересна, с по-хубави песни, по-хубави клипове, не знам даже защо ги сравнявам. Да, Ванеса в Ара имаше хубави песни като Тест за самота, До стената, Мога да си позволя, Малката, Сам си го направи, Миг преди да спрем.... В Пайнер най-вече Не ме занимавай и Полудяваш с Теофиков ми допадат на мен, както и онази песен в която е включен Емрах, но забравих името. Другия дует с Теофиков също й се получи, но чак пък да я слагаме до Галена и доказали се певици много преди нея, за мен няма база за сравнение. Галена си се доказа с времето. Изобщо имена като Глория, Ивана, Камелия, Деси Слава, Азис, после другите успешни такива като Преслава, Анелия, Емилия, Галена, Джена нямат база за сравнение с тия. Всъщност има и доста други изпълнители със супер силни песни от Пайнер като Райна, Гергана, Мария, Малина и доста други. От другите компании разбира се Алисия, която пък всъщност доста помогна на такива като Ванеса и в момента копират и доста от нейния стил. В момента тия са актуални, но до толкова силни и успешни песни като на въпросните, които съм изброил и разбира се да не забравяме за Емануела, Константин и други.... нямат база за сравнение. 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 преди 3 минути, Kriminal каза: Галин е изтрил снимките си с Преслава от Инстаграм. Вероятно е отказала дует. 1 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 преди 4 минути, Vancho каза: Над Галена никога няма да е. 😉 Тя Галя направо й го каза, отдавна! "Слушай ме, Малката"! Точно никога ти ще ме смениш! 1 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 преди 23 часа , asylum каза: Но Стораровото кисело мляко ми е фаворит! За какво става дума? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 На Малката само името ще й попречи да се нареди до наистина големите изпълнители. Иначе има пълния потенциал още от дебюта си във Фен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 преди 2 минути, SG каза: На Малката само името ще й попречи да се нареди до наистина големите изпълнители. Иначе има пълния потенциал още от дебюта си във Фен. А Десислава още подготвя албума си с испански фолклор. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 преди 17 минути, Vancho каза: Над Галена никога няма да е. 😉 Важното е че Лидия(Lidl) Е!! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 преди 17 минути, Willy каза: Важното е че Лидия(Lidl) Е!! http://bglobal.bg/103908-Стартовата-заплата-за-касиер-продавач-в-"Лидл"-достигна-1450-лева 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Кво да и попречи заглавието на Ванесса? Тя и сега си има хитове жената. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 преди 1 минута, DarkChild каза: http://bglobal.bg/103908-Стартовата-заплата-за-касиер-продавач-в-"Лидл"-достигна-1450-лева И сигурно изкарва повече чисти от Хайл Лидл. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 преди 47 минути, Moovit каза: Слушайте истинския хит с повече от 75 милиона гледания по цял свят! Слушаме го! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 преди 2 минути, Lelqtian каза: И сигурно изкарва повече чисти от Хайл Лидл. И със сигурност излизат с по-чисти тела след смяна. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 преди 27 минути, SG каза: На Малката само името ще й попречи да се нареди до наистина големите изпълнители. Иначе има пълния потенциал още от дебюта си във Фен. Ми то това Малката е супер дразнещо, опротивя ми с този псевдоним, с това копиране на Алисия, после опити да пее като Емилия, Деси Слава, но няма как да си, успехът със сигурност е в това да бъдеш индивидуален, а не клонинг, както преди време и Камелия се изрази. Видя един хит покрай Алисия и реши "Малката". Много дразни тоя инфантилизъм, за жена на 30 години. Честно казано и не заслужава да се нареди до големите! 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 преди 2 часа , -A. каза: Ще възпее повечето софийски момчета ? Тя песента отдавна излезе и не е трио. преди 34 минути, DarkChild каза: За какво става дума? Нека @Slavi разкаже за сетен път! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Съгласен съм с всичко казано по-горе за Ванеса. В Ара какви убийствени проекти пускаше, а сега така е залепнала с тези едноседмични комерси. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Яката реклама продължава. Струват ми се доста несигурни, щом навсякъде пускат реклами на песента. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Трябваше да направи по-голяма пауза лятото когато хвана вируса и сега на есен да забие един концерт. Можеше да напусне Пайнер, датата да е около концерта на Планета и да привлече гости като Камелия, Десислава, Фики, Тони... 50% на живо с беквокали и 50% на плейбек или да припява върху него с по-ефектно шоу. Със сигурност щеше да е пълно. Един хит за промоция и реклама и ето. Ах, мечти...ясно е че предпочита да си денси и пие по дискотеките. 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 ❤️ 2 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 преди 3 часа , Willy каза: Десита вече ще пуска дуети с Теофиков. 👁👄👁 Тя вече ги прави в спалнята й.🤓 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари