THE IIconic Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 преди 1 час , THE IIconic каза: А Деса беше спряла алкохола! Жалко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 Дано Валя да смаже. Винаги съм я харесвал, а и ми е съгражданка. Уникален талант и желязни песни вече 20 години. Иначе Рена на тази снимка изглежда като аватар. То бива обработки, ама тя се е оляла пак - чак кривогледа се направила. Деса си е Ок за 40 годишна жена с 3 деца и афинитет към скара бира. 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 Айде на хита!! 2 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 преди 3 часа , THE IIconic каза: Дано да е колаж 😅 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 преди 17 минути, NazzkO каза: Дано да е колаж 😅 4 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 Галин: Гибо Бейби е новото мъжко попълнение на Alpha Music! Как пее ли ? Ето 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 Вчера този хит е станал на една година! 🖤 1 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. PHILIPP PLEIN Публикувано Октомври 4 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Октомври 4 👅 10 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 преди 4 часа , THE IIconic каза: Ми Рена изглежда по-добре, въпрели, че е 10 години по-възрастна. Деса съвсем му е отпуснала края и се е сбабичосала. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 преди 3 часа , DevilWish каза: Ха, ха! Голям смях, как ги определи. Медени питки. Трябва да направят един дует "Медените питки", Рени песен "Еклер с Nutella" и Деси - "Макаронът". Кой изяде макаронът, макаронът, макаронът.... ще му смачкам аз фасонът. Да каварира на Екстра Нина "Грамофонът"! Както винаги, Екстрата изпревари времето си и тези песни станаха модерни чак сега! преди 3 минути, DarkChild каза: Ми Рена изглежда по-добре, въпрели, че е 10 години по-възрастна. Деса съвсем му е отпуснала края и се е сбабичосала. Рена винаги е изглеждала по-добре. 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 преди 7 минути, DarkChild каза: Ми Рена изглежда по-добре, въпрели, че е 10 години по-възрастна. Деса съвсем му е отпуснала края и се е сбабичосала. А после тук ми се говори как Деса в момента изглеждала добре. Поздрав, @Slavi Хит! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 преди 4 минути, gabbati каза: А после тук ми се говори как Деса в момента изглеждала добре. Поздрав, @Slavi Хит! Рена я е обработвала, за да излезе по слаба! 🤣 Колкото до втората част на поста... Хит Емануела не е подулвала от Купих ти сърце. И тук я чака флоп. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 @Slavi Коментирай как изкарваше “Живее ми се” на Ариа флоп, а вече има 3 милиона... и новата на Деса вече е под нея в нейбъла. 3 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 Цура и Робов вчера са направили гледания колкото първия ден. Явно рекламата им излиза не само в ютуб, а и в разни сайтове за филми, сериали итн като реклама. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 преди 2 минути, Danger. каза: @Slavi Коментирай как изкарваше “Живее ми се” на Ариа флоп, а вече има 3 милиона... и новата на Деса вече е под нея в нейбъла. "Живее ми се" беше наложена покрай многобройните тик ток сензации и излагации на queen Ариа. От друга страна, след месец никой няма да помни че Деси е пускала песен. Страшен флоп, цял месец зор с милиона. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 преди 1 минута, Willy каза: Живее ми се" беше наложена покрай многобройните тик ток сензации и излагации на queen Ариа. Ми добра реклама си направи така, постоянно вече има участия, а и приемите по участията й на тая песен са много добри. 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 преди 15 минути, Danger. каза: @Slavi Коментирай как изкарваше “Живее ми се” на Ариа флоп, а вече има 3 милиона... и новата на Деса вече е под нея в нейбъла. И двете са флопове. Ариа успя покрай вулгарното си евтино поведение да я популяризира малко, но е много далеч от хит В интерес на истината годината е много бедна от към големи хитове. Освен Проблем и 100 живота, и донякъде Красиви лъжи и Гпс-а, всичко друго е сезонно. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 преди 17 минути, Willy каза: Цура и Робов вчера са направили гледания колкото първия ден. Явно рекламата им излиза не само в ютуб, а и в разни сайтове за филми, сериали итн като реклама. И все пак ако песента не е силна и рекламата няма как да помогне. Видяхме как Камелия без рекламата бързо се сгромоляса. Цура и Робов са с много силна песен и не мисля, че само рекламата е фактор за гледанията. Деса можеше също да плати за такава реклама. Всеки път, в който си пусна Сърцето ти е мое, се пуска нещо от канала на Пайнер... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 Жестока статия! https://hotarena.net/eto-gi-mladocite-koito-izduhaha-dinozavrite-na-popfolka-ot-scenata За Лидия - казва се, че е най-талантливата, заядливо се посочва операцията на носа, но се обръща внимание на музикалната й биография за Десита - открита е от Галин и обича да се снима по бельо в клиповете АдЪмб и Робов изобщо не са ги отразили, да не говорим за Ивета и Таня... 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 ❤️❤️❤️ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 преди 10 минути, Blueberry каза: Жестока статия! https://hotarena.net/eto-gi-mladocite-koito-izduhaha-dinozavrite-na-popfolka-ot-scenata За Лидия - казва се, че е най-талантливата, заядливо се посочва операцията на носа, но се обръща внимание на музикалната й биография за Десита - открита е от Галин и обича да се снима по бельо в клиповете АдЪмб и Робов изобщо не са ги отразили, да не говорим за Ивета и Таня... От изброените най- много трябвало да наблегнат на Радко и Кица! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 преди 13 минути, Blueberry каза: Жестока статия! https://hotarena.net/eto-gi-mladocite-koito-izduhaha-dinozavrite-na-popfolka-ot-scenata За Лидия - казва се, че е най-талантливата, заядливо се посочва операцията на носа, но се обръща внимание на музикалната й биография за Десита - открита е от Галин и обича да се снима по бельо в клиповете АдЪмб и Робов изобщо не са ги отразили, да не говорим за Ивета и Таня... Щом Либия е най-талантливата, смятай за какво ниво говорим. 3 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 преди 47 минути, gabbati каза: А после тук ми се говори как Деса в момента изглеждала добре. Тук се говорят много неща за Деса, като повечето са научна фантастика. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 Ох не говорете за флоп на Десовата песен, моля ви, че ще продължи на пуска диви чалгии... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 Вече и мемета има с тази песен, как някаква фенка на Емануела се забавлява на песента. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари