Gerganafen Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 преди 13 минути, Wild_Style каза: Нека всички да се учат от нея! Като си представя каква депресарска работа е, ми се отщява да я чуя. По-добре да си пусна "Да вдигнем шум" или "Щрак" - доказани лекове против Ковид! 2 5 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 преди 1 минута, Gerganafen каза: Като си представя каква депресарска работа е, ми се отщява да я чуя. По-добре да си пусна "Да вдигнем шум" или "Щрак" - доказани лекове против Ковид! Много ми стана тАжно от този коментар 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 преди 5 минути, Wild_Style каза: Много ми стана тАжно от този коментар Пусни си горе споменатите от мен песни, ще ти стане по-добре! В интерес на истината съм на работа и не мога да пусна никоя песен. Утре може да чуя предложението на клонинга на младата Гергана, дано не рева много! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Тая дебелана пак ли е изкопирала Били Айлиш? 3 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Чувал съм я вече от Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 преди 1 час, Willy каза: ъъъ ужас?! Е, да, не е 100 живота 🙄 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 преди 45 минути, Gerganafen каза: Пусни си горе споменатите от мен песни, ще ти стане по-добре! В интерес на истината съм на работа и не мога да пусна никоя песен. Утре може да чуя предложението на клонинга на младата Гергана, дано не рева много! Who? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 преди 19 минути, DarkChild каза: Who? Някои я сравняваха по излъчване с Гергана преди, и наистина има някаква прилика. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 преди 3 минути, Gerganafen каза: Някои я сравняваха по излъчване с Гергана преди, и наистина има някаква прилика. Каква Герана, това е точно алиескпрес версията на Били, начина и на пеене, а стила е изцяло изкопиран от нея. 3 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 преди 41 минути, DarkChild каза: Е, да, не е 100 живота 🙄 100 живота звучи като masterpiece в сравнение с трите й измислени песнички. 5 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 преди 13 минути, Willy каза: 100 живота звучи като masterpiece в сравнение с трите й измислени песнички. О, да, как пък не. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Moovit Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 преди 5 минути, DarkChild каза: О, да, как пък не. Не разбирам защо въобще обсъждаме Били Айлиш от Olx.bg в поп-фолк тема...🤔 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 преди 37 минути, Starboy каза: Каква Герана, това е точно алиескпрес версията на Били, начина и на пеене, а стила е изцяло изкопиран от нея. Така е. Просто имаше такива коментари след кастинга, преди да почне да вади собствена "БГ Били" продукция. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 4млн за любимата ми чалга песничка тоя сезон + 8к видеа в тик-ток! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 преди 25 минути, Willy каза: 100 живота звучи като masterpiece в сравнение с трите й измислени песнички. Съвсем си изпляскал легена, бро... Че Виктория копира Били Айлиш е факт, но че музиката и е на страшно високо ниво също. Къде сравняваш типичния Ганев комерсбприличаш на 10 други с музика, която наостина си е напрсво изкуство. Представи си Галенс със 100 живота на Евровизия... 🤣 3 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Обърнете внимание на 1:21 @asylum https://www.vbox7.com/play:f028ee11bf 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 преди 6 минути, Vancho каза: 4млн за любимата ми чалга песничка тоя сезон + 8к видеа в тик-ток! Дори са и малко... Но поне се затвърди като по успешно име от Тита и отново е с хит, макар не на нивото на старите и такива. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 преди 1 минута, Slavi каза: Съвсем си изпляскал легена, бро... Че Виктория копира Били Айлиш е факт, но че музиката и е на страшно високо ниво също. Къде сравняваш типичния Ганев комерсбприличаш на 10 други с музика, която наостина си е напрсво изкуство. Представи си Галенс със 100 живота на Евровизия... 🤣 Не, представи си Галена да направи тази песен и клип. Феновете ѝ тук щяха да направят потоп от скуърт. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 И Тита, и Дара, и Гери-Никол не успяха да се задържат като мегазвезди, както бяха стартирали и първите им песни бяха фурор и буквално бяха почти навсякъде. Но все пак и трите отвреме на време уцелват нещо, макар и сезонно. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Току що, DarkChild каза: Не, представи си Галена да направи тази песен и клип. Феновете ѝ тук щяха да направят потоп от скуърт. Щяхме да слушаме как Галена не се страхувала да прави различна и качествена музика, на какво световно ниво е, как е разцепила цялата конкуренцив и дори и да не стане хит, е най доброто. Познат реперъоар. Всяка една невзрачна комерска, изпълнена от Галена тук ще се изкарва като нещо галактическо. Пресни примери са Феноменален, която беше поредния Зоопарк, но към днешна дата се опитва да се издигне в статут като нещо извънземно добро и нечувано. Или Паника, за която редовно слушаме какъв брутализъм била, а същите хора разправят колко е изчерпан Оцко... Ако Сърцето ти е мое или Пие ми се бяха нейни, също щяхме да слушаме обичайната им пледоариа... Много досадно... 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 преди 7 минути, Danger. каза: И Тита, и Дара, и Гери-Никол не успяха да се задържат като мегазвезди, както бяха стартирали и първите им песни бяха фурор и буквално бяха почти навсякъде. Но все пак и трите отвреме на време уцелват нещо, макар и сезонно. Но пък Гери Никол за малкото време в което бе на върха, и еуфорията и беше по осезаема от който и да е период на Галена, и има хит от ранга на Направо ги убивам, който никой в чалгата няма последната десетилетка, изключая Азис и Наско Ментата. До толкова беше успешна и вървежна Гери Никол, че цялата чалга и подражаваше, наред с Галени, ДесиСлави, Александрови и други големи имена. Нека сега галеновите се вживяват как тази или онази искала да прилича на Галена, а забравят как цяла година Галена се опитваше да прилича на Гери Никол... 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Току що, Slavi каза: Нека сега галеновите се вживяватв как тази или онази искала да прилипа на Галена, а забравятв как цяла година Галена се опитваше да прилипа на Гери Никол... Ти май няма да имаш коментар в който да не свържеш Галена с нещо. По какви критерии съдиш, че Галена е искала да бъде като Гери-Никол? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари