DevilWish Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 15 часа , RumyanaFen каза: От всички клипове що направи тука е най красива❤️💋 Тук определено е най-красива! И на мен най-много ми харесва и в лице, и като грим, коса, изобщо.... перфектна е тук! Най-добрата й визия за всички тези години! Песента ми е любима след Тихо ми пази и След раздялата. ❤️ 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Лияна и Коце с "Като хлапе" са номер 1 във Веселина Топ 10 с най-висок вот. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 1 час, GSA каза: Това ли е последната песен на Токича за поп-фолка? Песента и клипа са от 2009, а Галена през 2011 пусна подобно видео. И албумът “Аз, Силвия” 2002 —> Галена - “Аз” 2011. Една от най-любимите ми нейни песни и най-добрия и клип. Жалко, че е не и се е обърнало внимание. Харесвам Силвия по принцип. И албума и е от 2000г. Мисля, че това е последната на Токича, даже тогава беше спрял да композира. В Сигнал май беше казала, че подготвят още нещо заедно, но се отказа. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Най-добрата песен на Димана. Поздрав! ❤️ 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 3 часа , Slavi каза: 3те хита на есента Не, Мерси Татуировка Гледай ме ❤️ Виж какво се случва тук. "Гледай ме" излезе 10 дни по-рано, а "Кавала" я настигна и ще я мине още днес. В нейбъла, който знаем, че и ти следиш, "Кавала" прави повече дневни гледания и е в топ 3 - 4 всеки ден. Сега обърни внимание и на лайковете - 55К за Гери и 80К за Криско и Галена. Още малко и последния ти възможен довод няма да го има. 😂 Не съм видяла някой тук да отрича и спори, че "Не, мерси" и другите са хитове, както ти целенасочено правиш с "Кавала" . 😉 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 26 минути, Stela каза: Виж какво се случва тук. "Гледай ме" излезе 10 дни по-рано, а "Кавала" я настигна и ще я мине още днес. В нейбъла, който знаем, че и ти следиш, "Кавала" прави повече дневни гледания и е в топ 3 - 4 всеки ден. Сега обърни внимание и на лайковете - 55К за Гери и 80К за Криско и Галена. Още малко и последния ти възможен довод няма да го има. 😂 Не съм видяла някой тук да отрича и спори, че "Не, мерси" и другите са хитове, както ти целенасочено правиш с "Кавала" . 😉 По скоро дразня Никенцето. Реално 4те песни са със сходен успех. Но Кавала се нарежда до тях до голяма степен заради имената на Криско и Галена. И вероятно порадия същия фактор ще задържи и по стабилни гледания. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 1 час , zai4eto82 каза: Лияна и Коце с "Като хлапе" са номер 1 във Веселина Топ 10 с най-висок вот. 50 милиона в Тик Ток. Ултра хит!!! Моля те светни ги тези двамата заблуденяци, че тези 50 милиона не са гледания и не са на тяхната песен, щото ходят и се излагат от предаване в предаване. 2 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 А бе какво ще кажете за тема отделна Слави Вс. Галенови, гледания и още нещо да се направи. То едно и също тук от 2 седмици. Спорове за някакъв мега тъп кючек, Галеновите носят от 1000 кладенеца вода да го изкарат извънземен хит, Слави им обяснява как някакъв невзрачен мангал с песен наиме татуировка е гига хит на есента. Вече дори не е смешно, малко е тъжно... :Д Дайтеееееее 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 5 минути, Slavi каза: По скоро дразня Никенцето. Реално 4те песни са със сходен успех. Но Кавала се нарежда до тях до голяма степен заради имената на Криско и Галена. И вероятно порадия същия фактор ще задържи и по стабилни гледания. Не мога да се съглася за имената. Не винаги това е от значение. Тогава защо името на Галена не помогна на песента на Матео? И тези на Меди и Галена на Доника? Нито името на Галена, нито това на Криско щяха да помогнат ако песента не се харесваше. Това оказва първоначално влияние в първите дни. Тогава хората от любопитство все ще си пуснат за да чуят каква песен е направил въпрсният изпълнител. Ако не им харесва мислиш ли, че ще седнат да я слушат, само защото е на Криско, Галена, Преслава или друг? По тази причина виждаме бързо падане при много песни и после застиват на едни гледания. Видя се, че нито името, нито канала имат значение за гледанията. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 33 минути, Stela каза: Тогава защо името на Галена не помогна на песента на Матео? И тези на Меди и Галена на Доника? За второто не съм баш съгласен - Доника сама нямаше да върже 4 млн. ако тази песничка беше солова. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Kriminal Публикувано Ноември 22 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Ноември 22 преди 3 часа , zai4eto82 каза: Лияна и Коце с "Като хлапе" са номер 1 във Веселина Топ 10 с най-висок вот. Умирам, не виждаш ли, че си една от трима гласували? 😂😂😂 12 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Абе Лияна и Коце изкараха хита на годината. 50М в тик ток, първи места в класации...с трима гласували..мм да 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Не мога да повярвам, но Джулия най-накрая придобива широка популярност покрай Маскираният певец.😄 Поне една услуга да й направи Кристиан. Моментът е много удобен да издаде първата песен след Пайнер. Хората ще почнат да си я пускат, за да я сравняват с Хищницата, може и да вземе да стане хит. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Ма каква широка популярност, какво чудо... тя ще си остане винаги масово неизвестна, толкова са безлични двете с ариа, че дори физиономиите не мога да им запомня. А и мъжът ѝ такъв тласък и дава, с тоя селски диалект и с това, че дори хората в панела му бъркат името. Зуека вчера 2 пъти. БЛагодаря, мерси Давайте го леко по-класничко Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Вече втора седмица говорят за нея в най-гледаното време в национален ефир, а покрай мъжа й много хора разбраха и за нея хаха. И по форуми и социални мрежи я коментират дали не е Хищницата. Това си е разчупване на досегашната й популярност в чалга таргета. За жалост тя самата не я виждам да е много амбицирана да си развива кариерата и да се възползва от такива възможности. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Обаче Коя 34 колкото и зле да беше, все пак направи повече хитс от Лидия и Десита. 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Май Данна и Маджуна ли е Маджунаки ли е 😅 са гаджета постоянно са заедно. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Това коментирало ли се е? http://m.hotnews.bg/news.php?category=0&id=141978&page=1 Само Азис и Галена от чалгата в класацията на българския Forbes за най-влиятелни личности. Значи все пак жената си изкарва добри пари и може да си позволи нивото, което демонстрира. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 1 час , SG каза: Вече втора седмица говорят за нея в най-гледаното време в национален ефир, а покрай мъжа й много хора разбраха и за нея хаха. И по форуми и социални мрежи я коментират дали не е Хищницата. Това си е разчупване на досегашната й популярност в чалга таргета. За жалост тя самата не я виждам да е много амбицирана да си развива кариерата и да се възползва от такива възможности. Втора седмица освен да повдигат вечния въпрос около 34, дето го чоплим вече май цяла петилетка, друго не виждам какво да и коментират 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Лорена измести Меди от призовото място Лорена стъпи на призовата позиция в 50-те Най… Новият й сингъл “ Мръсен топ“ получи най-силна подкрепа от читателите на Signal.bg и оглави чарта за попфолк.На втора позиция остава досегашният лидер в класацията -Меди с хита си „Не, мерси“.Отново на трета позиция са Криско и Галена с „Кавала кючек Най-накрая песен на Лорена на първо място. Заслужено! ❤️ 1 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 @meleto Всяка нощ по едно и също време ли се засичат гледанията, в една и съща минута ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 22 минути, DevilWish каза: Лорена измести Меди от призовото място Едно към едно!🤣 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 23 минути, DevilWish каза: Лорена измести Меди от призовото място Лорена стъпи на призовата позиция в 50-те Най… Новият й сингъл “ Мръсен топ“ получи най-силна подкрепа от читателите на Signal.bg и оглави чарта за попфолк.На втора позиция остава досегашният лидер в класацията -Меди с хита си „Не, мерси“.Отново на трета позиция са Криско и Галена с „Кавала кючек Най-накрая песен на Лорена на първо място. Заслужено! ❤️ Но продължава да не излиза в ютубето под "нещо мазно", което намирам за огромен пропуск от нечия страна 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 3 часа , Stela каза: Не мога да се съглася за имената. Не винаги това е от значение. Тогава защо името на Галена не помогна на песента на Матео? И тези на Меди и Галена на Доника? Нито името на Галена, нито това на Криско щяха да помогнат ако песента не се харесваше. Това оказва първоначално влияние в първите дни. Тогава хората от любопитство все ще си пуснат за да чуят каква песен е направил въпрсният изпълнител. Ако не им харесва мислиш ли, че ще седнат да я слушат, само защото е на Криско, Галена, Преслава или друг? По тази причина виждаме бързо падане при много песни и после застиват на едни гледания. Видя се, че нито името, нито канала имат значение за гледанията. Не съм съвсем съгласен. Ако Куршум беше само на Доника и 500кс нямаше да има. Иначе се видя високия интерес първите дни и как бързо се сгромоляса Кавала, което показва по някакъв начин, че очакванията и резултата са се размили. Ако Гледай ме беше тяхнс, вероятно още щеше да е 200ка отгоре. Освен това непознато име и топ име е едно, но 2 топ имена в двата топ жанра и с реклама в нац ефир р съвсем друго. 2-3 пъти за дуетс се говори и в Маскирсния певец, който е с 1,5 - 2 млн зрителя. Получиха много добра рекламс и съответно това доста се отрази и на гледанията. преди 1 час , Willy каза: Обаче Коя 34 колкото и зле да беше, все пак направи повече хитс от Лидия и Десита. Да бе. Има Джулия хит ксто дуета на Лидка с Гальо или излъжи ме. Д Коя си остана с Бръм като по стабилен хит. Много далеп от Лидия, че и Десита. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikitrz Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 16 часа , gabbati каза: Не казвам нищо... Споко, аз го написах на бъзик.Просто тук е голяма драма за това чии чаршафи мачка Галин...не го харесват като изпълнител толкова, колкото харесват визията му...или си мечтаят да мачка техните чаршафи 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари