Kriminal Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 преди 7 часа , Willy каза: Ох, аман от тия. Очакват някой съвсем различен да им знае всяка част от религията. Много са зле с тая cancel culture. Ами то и в България беше така за Гергана, само дето никой не го нарече "cancel culture". 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 преди 10 часа , Venci каза: Пари за награди или каквито и да е концерти едва ли ще събере Митака, и то точно от участията на Теофиков и компания. С хонорари по 800-1000-1500 лв. няма как да стане. Хонорарите на всички успешни нови варират между 1500 и 3000. Въз основа на прогреса им може и да се покачат и пак да са достатъчно изгодни за клубовете. Митака спокойно може да си прибира добра пара от тях, а ако им бутне по някоя и друга поощрителна награда това би се отразило и на печалбата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 'Б' група: и Емилия е в този списък,въпреки хитовете с Д.Теофиков.. няма самостояателн хит от 5 години 3 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 преди 3 минути, Krislena каза: 'Б' група: и Емилия е в този списък,въпреки хитовете с Д.Теофиков.. няма самостояателн хит от 5 години А на Дес и Джен песните са абсолютни хитове. Като почне това “I’m about to get up and burn the floor...” знам, че престои холестеролът ми да се скочи от мазнотия. 1 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Гъзарката на поп-фолка е направила почти 10 милиона на този хит, каква Б група? 7,7М тук, един клип с 1,5М и 723К 1 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Имена с по 10+ години в ТОПа няма как да се водят Б група, защото вече са достатъчно утвърдени и разпознаваеми. Или са А (Преслава и Галена), или са временно западнали А (Анелия, Десислава, Камелия, Джена и др.), или са залезли А (Глория и Ивана). 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Тая па за един ржд ден събрала 1053 души за декори,снимки,прически,грим и още глупости ... Ама нова песен (самостоятелна) не се сеща да пуска ... 🤜🤛 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 преди 29 минути, SG каза: Имена с по 10+ години в ТОПа няма как да се водят Б група, защото вече са достатъчно утвърдени и разпознаваеми. Или са А (Преслава и Галена), или са временно западнали А (Анелия, Десислава, Камелия, Джена и др.), или са залезли А (Глория и Ивана). Тук може да продължим и да включим всички в няква форма на А група - Вечно прогресиращи към А група - Мечтаещи си да влезнат в А група - Имащи да чакат за А група - Нямащи нужда да влизат в А група ... 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Spotify top 50 Две нови предложения #19 - Граници #22 - Красиви лъжи #33 - Минутите #38 - 100 живота #41 - Беден в сърцето #46 - Милион 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Един от флоповете на Камс в доста слабия й период тогава. Но пък визиите и клипа са на ебаси високото ниво! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 преди 1 час, Krislena каза: 'Б' група: и Емилия е в този списък,въпреки хитовете с Д.Теофиков.. няма самостояателн хит от 5 години само ще ти кажа ... 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Буламача на Ариа и Диона е направил и той над 3 милиона. Повече от Живее ми се. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 преди 15 минути, Slavi каза: Буламача на Ариа и Диона е направил и той над 3 милиона. Повече от Живее ми се. Ако добавим и дуета с Емануела, то си е колкото Lidl 2020, без Джипиеса. Дано изкара подобен хит и принцес Ариа с Алисия.🥰 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 преди 6 минути, Willy каза: Ако добавим и дуета с Емануела, то си е колкото Lidl 2020, без Джипиеса. Дано изкара подобен хит и принцес Ариа с Алисия.🥰 Ариа е доста далеч от Лидия към момента. Лидия вече има 4-5 топ хита, а Ариа нито един. Иначе ми се иска и Ася да избухне с голям хит, щото и тя не е в розово положение и всеки момент ше отпадне от топа. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Ариа няма нищо общо с Лидия. Ако ще им сравняваме самостоятелните- Лидия има над двойно повече гледания на песента си от началото на годината, отколкото тогавашната на Ариа. Щрак също вече е с повече от Живее ми се, въпреки че е излязла по-късно и в най-слабия период на YouTube, а другата в един от най-силните. Като приеми по клубовете и двете на Лидия мачкат, а Ариа не съм следил, някой може да каже. И отделно GPS-а, който е мнооого над Бензин. Сега и дуета с Адам е хит. Но не може да се отрече, че Ариа действително се оформя като новата Андреа- оплювана заради липсата на талант и разкрепостеността, но постепенно пробиваща в Топа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 преди 9 минути, SG каза: Ариа няма нищо общо с Лидия. Ако ще им сравняваме самостоятелните- Лидия има над двойно повече гледания на песента си от началото на годината, отколкото тогавашната на Ариа. Щрак също вече е с повече от Живее ми се, въпреки че е излязла по-късно и в най-слабия период на YouTube, а другата в един от най-силните. Като приеми по клубовете и двете на Лидия мачкат, а Ариа не съм следил, някой може да каже. И отделно GPS-а, който е мнооого над Бензин. Сега и дуета с Адам е хит. Но не може да се отрече, че Ариа действително се оформя като новата Андреа- оплювана заради липсата на талант и разкрепостеността, но постепенно пробиваща в Топа. Андреа е класи над Ариа.. дори и по глас мисля,че е по-добре. Ариа е противна, Андреа си проби в топа с най-добрите клипове и най-добрите песни от Кости. В дискотеките се въртеше всяка вечер с по няколко песни, не мисля,че има база са сравнение между двете изобщо. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 преди 4 минути, BaGaBoNtIn каза: Андреа е класи над Ариа.. дори и по глас мисля,че е по-добре. Ариа е противна, Андреа си проби в топа с най-добрите клипове и най-добрите песни от Кости. В дискотеките се въртеше всяка вечер с по няколко песни, не мисля,че има база са сравнение между двете изобщо. Абе първите 2-3 години и Андреа си беше сходна с Ариа. Не беше наистина в ТОПа, но прогресираше постепенно с песни и клипове през месец, също като Ариа. Чак покрай Кости и Оцко стана голяма звезда. Но и на мен тя ми е по-симпатичната. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Втори дует на Алисия с над 10 млн от миналата година, с Ариа има над 7млн, Няма упойка също е със 7млн 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 ❤️❤️❤️ Царица е! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 преди 35 минути, BaGaBoNtIn каза: Андреа е класи над Ариа.. дори и по глас мисля,че е по-добре. Ариа е противна, Андреа си проби в топа с най-добрите клипове и най-добрите песни от Кости. В дискотеките се въртеше всяка вечер с по няколко песни, не мисля,че има база са сравнение между двете изобщо. За тая част съм съгласен, иначе просто ви липсва ... 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Ох, какъв хит е новият дует на Lidl, угасна буквално за седмица. Впрочем кактп и останалите й песни от 2020.(Да мога да обичам и Щрак) Ариа поне прави сензации по участия и всички я коментират. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 преди 8 минути, Willy каза: Ох, какъв хит е новият дует на Lidl, угасна буквално за седмица. Впрочем кактп и останалите й песни от 2020.(Да мога да обичам и Щрак) Ариа поне прави сензации по участия и всички я коментират. Ария не е сензация, а пошлост, която досъсипва жанра, който създадоха певци с име и глас, за да може 15 години по-късно такива миндили като нея и Галин да се изсерът на постигнатото. Дано скоро спонсорът я изхвърли на улицата, да я видим тогава колко песни ще има. 5 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 преди 8 минути, Willy каза: Ох, какъв хит е новият дует на Lidl, угасна буквално за седмица. Впрочем кактп и останалите й песни от 2020.(Да мога да обичам и Щрак) Ариа поне прави сензации по участия и всички я коментират. На Лидия всичко й се приема супер по участия- от 3-милионните до 20-милионната. 1М първата седмица и 600k втората не е угасване. Не може всички песни да са Проблем и 100 живота. Дори самата Лили Иванова признава Lidl, да си имаме уважението! 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 преди 14 часа , Venci каза: Пари за награди или каквито и да е концерти едва ли ще събере Митака, и то точно от участията на Теофиков и компания. С хонорари по 800-1000-1500 лв. няма как да стане. И как точно топ изпълнителят (сред мъжете и топ 3 като цяло) за последните 2 години взима 800 лева В интерес на младите изпълнители, колкото и актуални да са, е да пеят на ниски хонорари, за да стават по-популярни. Нали се сещаш, че никое заведение, ако трябва да избере дали да даде 3 бона за Теофиков или 4 за Илиян няма да се спре на втория. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 В спотифай ''Граници'' (10 място) разбива ''Минутите'' (22). Не знам какво ще стане като спрат с рекламата. Хита е при Емануела. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари