asylum Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 5 минути, -A. каза: Тук много се оптисва Емануела, но ме изненада как ''Мамино синче'' се задържа доста повече от други парчета. Има около 3,7 милиона гледания, което не е никак зле. ''Бензин'' също продължава да прави по 30-40к седмично. Определено не е толкова трагично колкото си мислим. Емануелция си е сила и клубна терминаторка, редом с Анелия. Тук е типично да се мрънка и да се коментират Прилеп-Галош, Камчатка-Фатима. 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 45 минути, Willy каза: Къде го е писал този коментар ще е иронично да е на някоя като Анелия или Галин, които напоследък флопват, а той се справя доста прилично и има няколко песни с милиони. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 2 минути, Blueberry каза: Къде го е писал този коментар ще е иронично да е на някоя като Анелия или Галин, които напоследък флопват, а той се справя доста прилично и има няколко песни с милиони. Не си далеч. Фики флопва яко. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 4 минути, Willy каза: Според мен тези реклами събарят профила на Пайнер. Ако YouTube следва алгоритъма на Facebook и Instagram (при една реклама, веднага клиповете, в случая, достигат до по-малко хора, с цел да се правят повече реклами и платформата да печели пари), то е ясно защо е дози спад в гледанията. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 36 минути, gabbati каза: @SG, имаш конкуренция. Бас ловя, че Кити няма да може да напише толкова издържан преразказ на постиженията на Анелия. @Kitty , предизвиквам те! преди 10 минути, Willy каза: И на мен постоянно ми тръгват последните Планетени като си пускам друго. И пак не успяват да правят достатъчно силни гледания wtf...😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 1 минута, gabbati каза: Според мен тези реклами събарят профила на Пайнер. Ако YouTube следва алгоритъма на Facebook и Instagram (при една реклама, веднага клиповете, в случая, достигат до по-малко хора, с цел да се правят повече реклами и платформата да печели пари), то е ясно защо е дози спад в гледанията. Има голям резон. Константин също рекламираше, но каналът му е по-малък и е рекламиран само един клип. На Планета каналът е огромен и това вече май е третата реклама? Прецакали са си алгоритъма яко. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Алекс и Цветелина стигнаха номер 1 в Тренда и в момента още са там въпреки, че дневните им показатели са малко по-добри от тези на Анелия за първото денонощие. Анелия така и не влезе изобщо в целия ТОП 50, това беше някаква брутална аномалия и не знам как тази теория с рекламата и алгоритъма може да го обясни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 19 минути, SG каза: Алекс и Цветелина стигнаха номер 1 в Тренда и в момента още са там въпреки, че дневните им показатели са малко по-добри от тези на Анелия за първото денонощие. Анелия така и не влезе изобщо в целия ТОП 50, това беше някаква брутална аномалия и не знам как тази теория с рекламата и алгоритъма може да го обясни. Важни са гледания, replays, likes и dislikes (много дислайкс също не пречат, стига да е активност), споделяния, коментари. 6 дни по-късно издаденият дует има почти толкова гледания, 6000 повече лайка и близо 200 коментара повече. По кое се доближава? Новите клипове по традиция имат повече гледания, но ако всички забравят за тях на втория и третия ден, няма как да влязат в трендинг. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Danger. Публикувано Октомври 1 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Октомври 1 Който не реактне на това, дано да си изгуби вкуса за такива песни!!!!!!!!!!! 1 1 10 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 13 минути, Danger. каза: Който не реактне на това, дано да си изгуби вкуса за такива песни!!!!!!!!!!! Благодарим ти, че направи хит на Преси с 13М гледания също, целувки! 1 3 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 1 минута, Starboy каза: Благодарим ти, че направи хит на Преси с 13М гледания също, целувки! Благодарим и на Македония. Тук версията на Ментата не се знае, а на Преслава гърмеше отвсякъде през 2017/18. Последно около 67% от гледанията бяха от мк. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Danger. Публикувано Октомври 1 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Октомври 1 преди 5 минути, Starboy каза: Благодарим ти, че направи хит на Преси с 13М гледания също, целувки! @pechenko може да направи така, че този хит да не се е появявал. 10 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Starboy Публикувано Октомври 1 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Октомври 1 преди 3 минути, Willy каза: Благодарим и на Македония. Тук версията на Ментата не се знае, а на Преслава гърмеше отвсякъде през 2017/18. Последно около 67% от гледанията бяха от мк. Значи благодарим и на сладката Македония, задължително! @Danger. след като прочете коментара ми: 15 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Blueberry Публикувано Октомври 1 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Октомври 1 Големият син на Емануела, виждайки това стори: 21 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 1 минута, Blueberry каза: Големият син на Емануела, виждайки това стори: Абсолютно същото си помислих хахаха Него никога не е го е качвала, дори и за рожден ден. Може би той не иска. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. DarkChild Публикувано Октомври 1 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Октомври 1 Големият ѝ син ѝ е почти набор. Не му се занимава с такива неща сигурно. 14 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Има резон - като видят хората колко голям син има, ще я намират за дърта Иначе страшен ген с тези очи... 1 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Публиката просто изгърмя на мегахита ЧУЙ МЕ и то не като на концерт на Ариана Гранде, а по един положителен и кючекчийски начин ❤️ пускайте на 2:44 и се разкършете 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Форумът е на честота Цветелина Янева. Да чуем първо най-новият хит, а после да се поздравим с тези две убийствени балади. 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 19 минути, Blueberry каза: Има резон - като видят хората колко голям син има, ще я намират за дърта Иначе страшен ген с тези очи... Ема е одрала кожата на макя си. 5 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 25 минути, Starboy каза: Публиката просто изгърмя на мегахита ЧУЙ МЕ и то не като на концерт на Ариана Гранде, а по един положителен и кючекчийски начин ❤️ пускайте на 2:44 и се разкършете Азис взривява публиката. Мара излиза и никой дори не я бръсне за жива. Сигурно чистачката отзад е била по-забелязана. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Един от най-добрите проекти за изминалото десетилетие. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Тая малоумна песен ме зариби и я слушам за десети път. 🤣 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Октомври 1 Author Report Share Публикувано Октомври 1 преди 52 минути, Danger. каза: @pechenko може да направи така, че този хит да не се е появявал. Само да ме предизвикат преди 52 минути, Starboy каза: Значи благодарим и на сладката Македония, задължително! @pechenko след като прочете коментара ми: 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари