Blueberry Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 @gabbati : Искаш ли да ти кажа какво ще получим, ако смесим "Ти ли си" на Ваня и "100 живота" на Галена? @Blueberry : Миии... не, мерси #TeamLidiaUnite 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 преди 8 минути, -A. каза: Ние говорихме за топ пет, не за топ десет. Не съм казал, че Галена няма хитове преди ''Знам диагнозата'' - има си ги, но нейния връх дойде именно този проект. 2007 също така има ''Намерих те'' с Борис Дали и ''Вземи си дъх'', но това не я прави топ 5 изпълнител, топ 10 със сигурност. Същото се отнася и за 2008. meleto одеве се опита да каже, че и в ТОП 10 не била... Някои коментари тук са тотално невменяеми. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 @Blueberry, голяма си... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 А кои са били топ 5/топ 10 през 2008 и как точно Галена не е била от тях, защото както и да си редя сметките, е и в двете категории? Не е била къртачката, която стана след "Тихо ми пази" и последвалата серия, но определено беше по-силна от Джена, Елена, Андреа и т.н. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 преди 25 минути, Willy каза: Beat that 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Danger. Публикувано Октомври 9 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Октомври 9 Лидия и Десита: Шефе, успя ли да намериш топ изпълнителка, която да се включи в новото ни трио? Виждаш, че самостоятелните ни песни са на ниво Магда. Идва зима, празници, трябва ни хляб. Галин: Пробвах да ви уредя с Преслава, вече над година й се мазня, но нещо не ми връзва. Я бързо вадете телефоните и да последваме отново Галена. Тя направи с Матео, Магда, Деница, Доника, с вас защо да не направи? Галин: Май ще трябва да си премахна снимките с Преслава в Инстаграм. Галин: Оф, ни знам, оправяйте се. Утре ще го говорим. Сега отивам в спалнята да отпразнувам с моите момчета първото място в трендинг на новото ни трио. 15 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 Някой помни ли тази прекрасна песен? 4 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 преди 1 минута, Kitty каза: Някой помни ли тази прекрасна песен? Разбира се,имам скандална история на нея. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 Меди ми стана любимец още от “Само да те питам” . Няма слаба песен. Хората наистина му се кефят много. Ясно е,че не е вече наложена звезда, но тепърва ще набира все по-голяма популярност. Сред основния чалга таргет си е сензация, но времето ще покаже дали ще придобие масова популярност. Аз го виждам като бъдещата голяма звезда на жанра. От новите имена единствено на него и на Денис чакам с интерес проектите. Много докосващи гласове имат и двамата. Останалите нови имена също са ми симпатични ( с изключение на Ариа и Адъм) , но някак в тях двамата най-много виждам потенциал за големи звезди и ми допадат като гласове и музикални проекти. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 преди 48 минути, gabbati каза: Не забравяй, че може да купува. Всички помним Дивана как трупаше по 20-30К на час в началото. Няма такова нещо. Официалниа чарт на Youtube потвърди, че гледанията са реални. Просто във форума имаше съмнения защо гледанията били повече в брояча а по-малко в сайта в сравнение с на Десита песента, без да се отчете, че официалния чарт (не трендинга) излиза с 2 дена закъснения. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 преди 45 минути, Kitty каза: Някой сериозно е объркал годините и песните. Първата и песен е тази: "Само миг" е от 2004, а "Дъждовно реге" е от 2005. Това са най - хубавите и песни, заедно с "Душата ми крещи" и "Вземи си дъх". Права си. Нещо се замислих, че не Само миг беше първата, ама бях изключил за Можеш ли. Тя е единствената й песен от 2003. Поне годината на дебюта не бъркам. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 А тази песен помните ли я? Яд ме е, че Магда не я клипира, можеше да я направи много популярна. Много изпълнители имат хубави песни, които не са клипирани и оценени, а са си с хитов потенциал и страхотни. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 преди 3 часа , Гальо каза: Все още се чудя защо сравняваме дуетни изпълнителки с една певица? Лидия без Десита хит няма, Десита без Лидия също. На участия ги групират по 3-4 алфи на промоция и пак нямат отзвук Ариа да не би да не е. Алсиия,Емануела, Диона Онея поне видяха по 1 тотален хит, па било той и дуетен. Хора, вижте я тая как си мята опашката и как бърше пода на дискотеките с ануса си... ВИЕ СЕРИОЗНО ЛИ?!!! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 Някой помни ли този ретро хит? С моя клас на занималнята колко много се си учили уроците и сме си писали домашните на тази песен........... Не препоръчвам да се учи на музика, че от слушане човек може сериозно да се разсее и обърка. Аз така веднъж си обърках домашното по френски точно на тази песен. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Гальо Публикувано Октомври 9 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Октомври 9 Изобщо сигурни ли сме какви участия и услуги предлагат двете инфлуенсърки? С този тоалет ми изглежда като за частно парти в бардак 5 10 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 преди 2 часа , Danger. каза: Галин: Оф, ни знам, упраайти са. Утре ши гу гуворим. Са отивам у спалнята да отпразнувам с моити мумчета първоту мясту в трендинг на ноото ни трио. Малко по-правдоподобно. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 преди 1 час, Гальо каза: Изобщо сигурни ли сме какви участия и услуги предлагат двете инфлуенсърки? С този тоалет ми изглежда като за частно парти в бардак С тая визия на Лолита би била много вървежна, за разлика от ремонтираната бръкма Либия. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 преди 1 час , Сашо каза: Ариа да не би да не е. Алсиия,Емануела, Диона Онея поне видяха по 1 тотален хит, па било той и дуетен. Хора, вижте я тая как си мята опашката и как бърше пода на дискотеките с ануса си... ВИЕ СЕРИОЗНО ЛИ?!!! Всеки път при това описание ще слагам това 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Защо не сте казали, че Дивана е свалена от тубата? Уж Люси предявил претенции. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Днес Коце е във Виена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 преди 2 минути, zai4eto82 каза: Днес Коце е във Виена Наистина, че Виена е събрала цялата балканска паплач. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 преди 7 часа , Danger. каза: Моля фенки на певици, които си водят кучето по участия и ресторанти, което стъпва с лапите по храната, да не спорят повече по темата за Меди. Тая сигурно си мисли, че е супер красивата. Дали има страх от това да роди дете? 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 преди 6 часа , Гальо каза: Изобщо сигурни ли сме какви участия и услуги предлагат двете инфлуенсърки? С този тоалет ми изглежда като за частно парти в бардак Ъъъъ, това онази скромната и невинната ли е, дето преди Цигарата нямаше самостоятелен хит само защото чалгата била твърде к*рвенски жанр за момиче като нея? преди 22 минути, pacho каза: Тая сигурно си мисли, че е супер красивата. Дали има страх от това да роди дете? Би ли могъл да обясниш какво точно има снимка на куче стъпило в чиния с написаното от теб? Порцията може да е за кучето, пък! Какво, Таня не обичала вече Коцьо?! Какво съм изпуснал? 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Не говоря за никакво куче, а за това колко е изкуствена, пък е на около 20. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Лиди Е красива, дори хомотата биха го признали! Обръща резби и представи! Със стар, нов нос, всякак е супер, даже и без нос сигурно пак би била топ! ❤️ 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари