Willy Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Рама след новият хит на Мехмед: не, не говоря за шампанско:* 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
devotioner Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Булвално from Nada to Prada. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Абе, тук ми се набиват на очи няколко цитарани поста, които са в червено, сиреч са от Кити, и под тях постнати някои и други кючекчийски простотии, с идеята да се опонира на въпросната форумка, и то злостно, тип "А, ма, к'ви ги приказваш? Натирих ли ти го ся, а, като изнамерих тоя кючек от уж модерния период?" Направо ме изумяват някои в целта си да се направят на нещо повече и да минат в графата "интересни". В чалгата винаги е имало простотии. Но едно е те да са доминаращи, а друго - да са изключения. А във въпросния период, в който поп-фолкът от тоталната простотия мина на едно много по-високо ниво, особено в ерата на "Планета", то тия така натрапени за назидание на Кити кючеци, са точно изключение. Така че, аре малко по-... 😀 4 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 преди 1 час, Blueberry каза: Такъв хейт към новите само защото са нови... Не е защото са нови, а защото са бездарни пластмасови секс-играчки. 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Вие ако слушате попфолка заради качествените песни си е ваш проблем. 6 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Честити 30 милиона на примата на Eм продакшънс! Хит на годината! ❤️ 3 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 преди 2 минути, DrAkO каза: Честити 30 милиона на примата на Eм продакшънс! Хит на годината! ❤️ Честито, Додо! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Мисля си, че попфолкът трябва да звучи така Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 преди 10 минути, DarkChild каза: Мисля си, че попфолкът трябва да звучи така А аз - така, и без друго го докарват като вокал, малко да наблегнат на аранжиментите и инструменталите .. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Danger. Публикувано Октомври 10 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Октомври 10 Да се поздравим с нещо класно, което беше по-оплювано цяла година тук във форума и от Ариа ❤️ 5 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 преди 2 минути, Danger. каза: Да се поздравим с нещо класно ❤️ Винаги си имал вкус за музиката! 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 преди 2 минути, asylum каза: Ето така се прибира хонорар за час и пловина - отваряш уста, въртиш гъзо, показваш новата рокля на пайетки от Илиянци. Бабушка в Пайнер ли е още? Ако ли не, предполагам, че взима по 400 лева, иначе кой би се навил да я покани, за да разгонва клиентелата с тоя плейбек. Ариа жената, вярно че не е много даровита, но поне не само върти, но помита пода с трибуквието си и се отърква в четалите на клиентите. Поне 800 лева си заслужава. 2 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Мен пък Лидия ме кефи сега много повече на външен вид, отколкото преди операциите, аман вече от това да си искаме старото, прашното и никому ненужното! Само и единствено "стария" Галин беше по-добър от сегашния – и откъм песни и откъм визия, сега е като с лице от восък или нещо пластмасово и е леко стряскащо, ако го видиш някъде неочаквано в малките часове на нощта. 2 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 преди 2 минути, GSA каза: Ето така се прибира хонорар за час и пловина - отваряш уста, въртиш гъзо, показваш новата рокля на пайетки от Илиянци. Бабушка в Пайнер ли е още? Ако ли не, предполагам, че взима по 400 лева, иначе кой би се навил да я покани, за да разгонва клиентелата с тоя плейбек. Ариа жената, вярно че не е много даровита, но поне не само върти, но помита пода с трибуквието си и се отърква в четалите на клиентите. Поне 800 лева си заслужава. Истеричката и за 400 лева не я викат! Жалко. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 преди 57 минути, Lelqtian каза: А аз - така, и без друго го докарват като вокал, малко да наблегнат на аранжиментите и инструменталите .. Как така не ми е излезнало известие за новата на Андреа??? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 преди 18 минути, GSA каза: Ето така се прибира хонорар за час и пловина - отваряш уста, въртиш гъзо, показваш новата рокля на пайетки от Илиянци. Бабушка в Пайнер ли е още? Ако ли не, предполагам, че взима по 400 лева, иначе кой би се навил да я покани, за да разгонва клиентелата с тоя плейбек. Ариа жената, вярно че не е много даровита, но поне не само върти, но помита пода с трибуквието си и се отърква в четалите на клиентите. Поне 800 лева си заслужава. И 400 да взима, заслужава си ги жената. Хората се радват, заведението пълно, сметката точна на всички. Или завиждаш, поради липсата на интерес към мис Сандански? 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 преди 3 минути, Lelqtian каза: И 400 да взима, заслужава си ги жената. Хората се радват, заведението пълно, сметката точна на всички. Или завиждаш, поради липсата на интерес към мис Сандански? За кое да завиждам? Просто отчитам фактите, такива каквито са. Мис Сандански мачка с 10 участия този месец, така че не я мислете нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 преди 5 часа , Blueberry каза: Със сигурност има страх, недай Боже да прилича на нея преди операциите... Ами, именно заради това питах. Защото се е докарала до там да мяза сега на пластмаса, при все че не е имала никакви сериозно проблеми в лицето си. И логиката говори, че щом си е правила две операции, големи устни и т.н. значи грам не се е харесвала. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 преди 7 минути, pacho каза: Ами, именно заради това питах. Защото се е докарала до там да мяза сега на пластмаса, при все че не е имала никакви сериозно проблеми в лицето си. И логиката говори, че щом си е правила две операции, големи устни и т.н. значи грам не се е харесвала. Отговорът ми не е ироничен. Не знам защо е това глупаво вярване, че ако си правиш корекции, не се харесваш. Просто искаш да изглеждаш по-добре, това не значи, че стартираш от омраза към себе си. Освен това виждайки как се случват нещата при другите й колеги в продуцентската компания, сериозно смятам, че тя е била насочвана в посока да направи тези промени във външния си вид. Десита си е много красива и на 15, но сега е бутана към това да е полугола и да напомпи устните. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Току що, Blueberry каза: Отговорът ми не е ироничен. Не знам защо е това глупаво вярване, че ако си правиш корекции, не се харесваш. Просто искаш да изглеждаш по-добре, това не значи, че стартираш от омраза към себе си. Ако ми кажеш, че сега изглежда по-добре от онези снимки, които постна по-назад... ще съм без коментар. Изкуствена е, даже е като блъсната в лицето в момента. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 преди 5 минути, Blueberry каза: Отговорът ми не е ироничен. Не знам защо е това глупаво вярване, че ако си правиш корекции, не се харесваш. Просто искаш да изглеждаш по-добре, това не значи, че стартираш от омраза към себе си. Освен това виждайки как се случват нещата при другите й колеги в продуцентската компания, сериозно смятам, че тя е била насочвана в посока да направи тези промени във външния си вид. Десита си е много красива и на 15, но сега е бутана в посока да е полугола и да напомпи устните. Теофика също го тласкат към операции. Трябвало да си напомпи мъжкото достойнство. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 преди 1 час , Lelqtian каза: А аз - така, и без друго го докарват като вокал, малко да наблегнат на аранжиментите и инструменталите .. Това не е ли песен на Албена Вулева? 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 преди 7 минути, Blueberry каза: Отговорът ми не е ироничен. Не знам защо е това глупаво вярване, че ако си правиш корекции, не се харесваш. Просто искаш да изглеждаш по-добре, това не значи, че стартираш от омраза към себе си. Освен това виждайки как се случват нещата при другите й колеги в продуцентската компания, сериозно смятам, че тя е била насочвана в посока да направи тези промени във външния си вид. Десита си е много красива и на 15, но сега е бутана към това да е полугола и да напомпи устните. Ти да не си днешната дата щото си 10/10? 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 преди 45 минути, GSA каза: Ето така се прибира хонорар за час и пловина - отваряш уста, въртиш гъзо, показваш новата рокля на пайетки от Илиянци. Бабушка в Пайнер ли е още? Ако ли не, предполагам, че взима по 400 лева, иначе кой би се навил да я покани, за да разгонва клиентелата с тоя плейбек. Ариа жената, вярно че не е много даровита, но поне не само върти, но помита пода с трибуквието си и се отърква в четалите на клиентите. Поне 800 лева си заслужава. Че другите да не правят нещо по-различно? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари