Lelqtian Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 преди 2 минути, DarkChild каза: Това не е ли песен на Албена Вулева? На Андреа е, Вулева и тя ли е пропяла? изтървал съм. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 преди 2 минути, DarkChild каза: Че другите да не правят нещо по-различно? Ами Камелия и Галена да ти кажат пеят на живо, а не изцяло на плейбек и правят купон. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 преди 4 минути, pacho каза: Ако ми кажеш, че сега изглежда по-добре от онези снимки, които постна по-назад... ще съм без коментар. Изкуствена е, даже е като блъсната в лицето в момента. Разбира се, че изглежда по-добре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 преди 3 минути, GSA каза: Ами Камелия и Галена да ти кажат пеят на живо, а не изцяло на плейбек и правят купон. Този термин "правене на купон" си го заврете някъде. С цялото ми уважение. 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 преди 5 минути, Lelqtian каза: На Андреа е, Вулева и тя ли е пропяла? изтървал съм. Ми беше фон на Сигнално жълто. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 преди 5 минути, GSA каза: Ами Камелия и Галена да ти кажат пеят на живо, а не изцяло на плейбек и правят купон. Изключенията само потвърждават как всички останали отбиват номера с плейбек. преди 1 минута, DarkChild каза: Ми беше фон на Сигнално жълто. Тамън. Идеално като таргет за жанра. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 преди 27 минути, pacho каза: Ако ми кажеш, че сега изглежда по-добре от онези снимки, които постна по-назад... ще съм без коментар. Изкуствена е, даже е като блъсната в лицето в момента. Смятай като почне на 20 да се обезобразява, какво ще прави на 40... 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 преди 21 минути, GSA каза: Ами Камелия и Галена да ти кажат пеят на живо, а не изцяло на плейбек и правят купон. Граченето и викането върху плейбека не значи,че “пеят”. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 преди 2 минути, asylum каза: Смятай като почне на 20 да се обезобразява, какво ще прави на 40... Поне няма и да си спомняме за нея тогава. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Никога няма да й простим че този masterpiece остана без клип!! https://www.youtube.com/watch?v=OZ7nK1cMuFU&ab_channel=PlanetaOfficial 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Страницата на Емануела е заприличала на новинарска емисия. Аман! 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Пускайте бързо Десислава в Певеца. Звучи си като себе си и уликите бяха точно към това, че няма музикално образование. Да ви имам Петята Буюклиева... 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 ТИЯ МАМЯТ. Предните пъти беше Петя. Сега е Деса. 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 преди 1 минута, pacho каза: ТИЯ МАМЯТ. Предните пъти беше Петя. Сега е Деса. Менкат си ги викаш.. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Ама разбира се. А първият път беше Силвия Кацарова. Предвид факта колко добри имитации прави, трябваше да ви е ясно. Лошото е, че изглежда тези, които казвахме, че е Деса, ще ви се подиграваме за объркването доста преди полуфинала - само певци отпадат. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Защо не казвате че един съфорумец е част от панела?? 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 преди 1 час, DarkChild каза: Теофика също го тласкат към операции. Трябвало да си напомпи мъжкото достойнство. Той трябва да смени цялата глава милия. преди 1 час, GSA каза: Ами Камелия и Галена да ти кажат пеят на живо, а не изцяло на плейбек и правят купон. Бааа то едно пеене, мирси. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Beat. Публикувано Октомври 10 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Октомври 10 10 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 преди 41 минути, DarkChild каза: Поне няма и да си спомняме за нея тогава. То първо трябва да я научим, че да има да си спомняме за нея 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Говорейки за успех и признания. Мноого по-важно ми е хора като Данчето Христова в капките и тия четиримата сега в певеца да припадат по Деса и гласа и, отколкото еднодневки да ми ги величаете с гледания в ютуб. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 преди 1 минута, NazzkO каза: Говорейки за успех и признания. Мноого по-важно ми е хора като Данчето Христова в капките и тия четиримата сега в певеца да припадат по Деса и гласа и, отколкото еднодневки да ми ги величаете с гледания в ютуб. Никой. Не. Сравнява. "Еднодневките". С. Деса. Престанете да се дразните. Аз харесвам и Лидия, и Преслава, и Десислава. И на Ариана Гранде, и на Кристина Агилера, и на Марая Кери. Не е нужно да си фен само на старото. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 преди 1 минута, Blueberry каза: Никой. Не. Сравнява. "Еднодневките". С. Деса. Престанете да се дразните. Аз харесвам и Лидия, и Преслава, и Десислава. И на Ариана Гранде, и на Кристина Агилера, и на Марая Кери. Не е нужно да си фен само на старото. Разбира се, че не ги сравняват. Аз коментирам, че гласът ми р водещ. У аз ги харесвам изброените, без лидка. Тя и на запис ми звучи като котка, която я душат. Този запушен нос не ме кефи. На рени носовото пеене е по-приятно 😂 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 RuPaul's Drag Race 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 преди 1 час, DarkChild каза: Този термин "правене на купон" си го заврете някъде. С цялото ми уважение. Ами виждаш, че въпросните са най-добрите на концертната и клубната сцена и са се доказали през годините. Така че са на светлинни години пред плейбек мърлите, които толкова защитавате. Като си певица ще пееш. Крещене не крещене, поне не си отварят устите. Вие като се кефите на някакви пачаври, които ви правят на идиоти с плейбека си, това не е мой проблем. Ниски критетии за музика - ниско качество. После да не мрънкате защо жанра е на това дережде. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 преди 1 час, Willy каза: Никога няма да й простим че този masterpiece остана без клип!! https://www.youtube.com/watch?v=OZ7nK1cMuFU&ab_channel=PlanetaOfficial То това си е направо клип. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари