Blueberry Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 преди 1 час, -A. каза: Всичко до което се докосне Десита е жестоко и неповторимо. Не се излагай. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Сашо Публикувано Октомври 11 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Октомври 11 Тая песен е ТОП! Честно казано, колкото и анти да е Емрах, май всичките му песни са силни и няма флопове. Гласът му е добър, а и доста различен маниер на пеене има от всичките останали дебютанти. 9 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 преди 9 минути, Сашо каза: Тая песен е ТОП! Честно казано, колкото и анти да е Емрах, май всичките му песни са силни и няма флопове. Гласът му е добър, а и доста различен маниер на пеене има от всичките останали дебютанти. Песента е много яка, но се губи сред триото, дуета на Робов и Меди, за съжаление. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 преди 2 минути, gabbati каза: Песента е много яка, но се губи сред триото, дуета на Робов и Меди, за съжаление. Като гледам милилн и 200 хил. е навъртяла за седмица, което е повече от успешно. Песните му ми прави впечатление, че са доста гледани. Дали дуети или солови, няма неща забили 2 млн. приемрно, като при повечето от дебютантите. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 преди 9 часа , ice_hot_sm каза: Абе, тук ми се набиват на очи няколко цитарани поста, които са в червено, сиреч са от Кити, и под тях постнати някои и други кючекчийски простотии, с идеята да се опонира на въпросната форумка, и то злостно, тип "А, ма, к'ви ги приказваш? Натирих ли ти го ся, а, като изнамерих тоя кючек от уж модерния период?" Направо ме изумяват някои в целта си да се направят на нещо повече и да минат в графата "интересни". В чалгата винаги е имало простотии. Но едно е те да са доминаращи, а друго - да са изключения. А във въпросния период, в който поп-фолкът от тоталната простотия мина на едно много по-високо ниво, особено в ерата на "Планета", то тия така натрапени за назидание на Кити кючеци, са точно изключение. Така че, аре малко по-... 😀 Точно, изключения си бяха! "Смукача" не беше хит, а рибната фиеста се харесваше единствено на пияниците и простаците. То и скоро след тази песен Валдес изхвърча от фирмата, после го окошариха за кражби на кабели май............ Виж, дуета му с Емилия беше страхотен! Всъщност първоначално беше записал дуета с Рени, но го засне с Емилия, не знам защо. https://www.vbox7.com/play:80e01762 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 преди 7 часа , Willy каза: @zai4eto82 тая Лияна нещо много купува гледания.🧐 Едва ли. Хората харесват песента, както и аз. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Флоп, а? https://instagram.com/stories/aria_official__/2417247634258700193?utm_source=ig_story_item_share&igshid=ov3sw5g7omxy 1 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Никой не споменава, че Андреа и Алек Сандър са пуснали дует, кавър на супер яката световна класика. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 АНЕЛИЯ ОЩЕ НЕ Е МИНАЛА 1 МЛН 1 1 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Още не е минала дори Десислава, която поне я пускат в клубовете. Втората генерация pre-2010 вече е тотално засенчена от новите. Остават само Галена и Преслава, но с тях ще е по-трудно. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Стига де, вече не ходя толкова често на дискотеки, ама нито веднъж не съм чул новата на Десислава там, нито пък ми е била на стори от дискотека?! 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Днес синът на Коце и дъщерята на Лияна имат рожден ден. И Денис Теофиков е катастрофирал в тежка катастрофа, но е добре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Меди е номер 1 в трендинга. Между него и "мъжкото" трио има само хиляда гледания разлика в полза на тримата глупаци. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 преди 30 минути, Danger. каза: Стига де, вече не ходя толкова често на дискотеки, ама нито веднъж не съм чул новата на Десислава там, нито пък ми е била на стори от дискотека?! Не я пускат колкото предните й хитове, флопче си е. Ама я пускат чат-пат, чувам. И Деси потъва заедно с втората генерация, но нея поне я знаем, че винаги може да се завърне. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 (редактирано) преди 13 часа , gabbati каза: Е, брат му е стигнал. А къде е брат му сега? Саби скоро ще пуска песен и май ще е към Оцко. Симпатяга е 😃 Редактирано Октомври 11 от Just_Me 1 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 преди 6 минути, SG каза: Не я пускат колкото предните й хитове, флопче си е. Ама я пускат чат-пат, чувам. И Деси потъва заедно с втората генерация, но нея поне я знаем, че винаги може да се завърне. Какво му отговаряш изобщо. Няколко потребителя не фенове на Деса също потвърдиха, че са я чували. Той наврвмето спореше, че Мама ураган била по голям хитбоъ И на всички като теб, после като Ангелите плачат смаза баладата на Фики и Галена също се тръшкаше. Стигна донтам да обяснява, че Да вдигнем шум не била хит, а само оригинала бил такъв. И След 1000 жени се опитваше да омаловажи... Всъщност това, че са пуснали Сърцето ти е мое някъде не я прави хит ни най малко. Много неща се въртят по клубовете дето едва минават 2-3 милиона. На Деса и е трудно да се впише в актуалния комерсиален попфолк не от днес. Оше с връщането си в Пайнер имаше съмннения дали ще си върне тогава позагубените позиции. Отписват я от 2003 още когато напусна за пръв път Пайнер. Но със сигурност в даден етап ДесиСлава пак ще има успешна песен в попфолка. Може би ще е дует или балада, но пак ще има върхове, както е било 24 години в кариерата и. Една Не искам без теб навремето не се отрази като някакъв мегахит, а днес има 5 пъти повече гледания и интерес от набедениете за тогава хитове. ДесиСлава е певица на всички жанрове. Жена на таланта. Докато получава такива масови признания от велики изпълнители от естрадата, актьори и т.н.,никой не го инетересува какво ще кажат фенчета на певици, чиито единствени успехи е да ги завъртят в чалготеката и са масово непопулярни или неодобрени. 3 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 преди 1 час , Danger. каза: Флоп, а? https://instagram.com/stories/aria_official__/2417247634258700193?utm_source=ig_story_item_share&igshid=ov3sw5g7omxy На тая живота и е флоп. 2 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 И Анелия се пуска стабилно, аз мога да прикача някакви клипчета, но това наистина не я прави хит 😃 Жалко, защото песента е жестока 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 преди 4 часа , zai4eto82 каза: Едва ли. Хората харесват песента, както и аз. За съжаление, да. Следя от три дни и лайковете и коментарите не мърдат, а прави над 100к на ден. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 преди 3 минути, Slavi каза: Какво му отговаряш изобщо. Няколко потребителя не фенове на Деса също потвърдиха, че са я чували. Той наврвмето спореше, че Мама ураган била по голям хитбоъ И на всички като теб, после като Ангелите плачат смаза баладата на Фики и Галена също се тръшкаше. Стигна донтам да обяснява, че Да вдигнем шум не била хит, а само оригинала бил такъв. И След 1000 жени се опитваше да омаловажи... Всъщност това, че са пуснали Сърцето ти е мое някъде не я прави хит ни най малко. Много неща се въртят по клубовете дето едва минават 2-3 милиона. На Деса и е трудно да се впише в актуалния комерсиален попфолк не от днес. Оше с връщането си в Пайнер имаше съмннения дали ще си върне тогава позагубените позиции. Отписват я от 2003 още когато напусна за пръв път Пайнер. Но със сигурност в даден етап ДесиСлава пак ще има успешна песен в попфолка. Може би ще е дует или балада, но пак ще има върхове, както е било 24 години в кариерата и. Една Не искам без теб навремето не се отрази като някакъв мегахит, а днес има 5 пъти повече гледания и интерес от набедениете за тогава хитове. ДесиСлава е певица на всички жанрове. Жена на таланта. Докато получава такива масови признания от велики изпълнители от естрадата, актьори и т.н.,никой не го инетересува какво ще кажат фенчета на певици, чиито единствени успехи е да ги завъртят в чалготеката и са масово непопулярни или неодобрени. Не знам, Слави... И аз чувам от фенове на други, че я пускали, но нещо пак не мисля, че й върви и тази песен. Или може би вече не ми се занимава да я защитавам за нещо дискотечно, което очевидно не е достатъчно силно, че да е признато дори от анти феновете, както беше с Майната ти примерно. Някога феновете на Десислава не се занимавахме да се обясняваме на някой за дискотеки, защото знаехме, че нейното ниво е много над това... А в последните години тя си намали качеството на своите амбиции и сама принуждава малкото си останали фенове да я изтъкваме с такива работи. Честно казано, предпочитам да налагаме на Рамания ефекта, който тя за пореден път постига над българите с гласа си, в национален ефир. Много по-значимо, пък ако ще да няма продажни хитове в дискотеките... Все някой ден може да й дойде акъла и да види с какво всъщност ще е над всичките без да продава себе си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 преди 2 минути, Гальо каза: И Анелия се пуска стабилно, аз мога да прикача някакви клипчета, но това наистина не я прави хит 😃 Жалко, защото песента е жестока На стори от участие е споделила как я пее с много як ремикс. Някой ако го има, feel free to share.😀 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 преди 2 минути, SG каза: Не знам, Слави... И аз чувам от фенове на други, че я пускали, но нещо пак не мисля, че й върви и тази песен. Или може би вече не ми се занимава да я защитавам за нещо дискотечно, което очевидно не е достатъчно силно, че да е признато дори от анти феновете, както беше с Майната ти примерно. Някога феновете на Десислава не се занимавахме да се обясняваме на някой за дискотеки, защото знаехме, че нейното ниво е много над това... А в последните години тя си намали качеството на своите амбиции и сама принуждава малкото си останали фенове да я изтъкваме с такива работи. Честно казано, предпочитам да налагаме на Рамания ефекта, който тя за пореден път постига над българите с гласа си, в национален ефир. Много по-значимо, пък ако ще да няма продажни хитове в дискотеките... Все някой ден може да й дойде акъла и да види с какво всъщност ще е над всичките без да продава себе си. Ама то е ясно, че не е хит. Няма смисъл да лъжем нито себе си, нито другите. Ако е въртяна някъде, то е заради някаква инерция от предните и по успешни неща. Иначе дори в пика на И на всички като теб имаше хора, които се опитваха да я изкарат провал, а всъщност доста после ползваха формулата на песента, за да направят нещо подобно, но не им се получи. Тогава се мрънкаше, че рапирала и подхванала новата вълна. Когато баладите и минаваха по 10ина милиона гледания, се изкарваше незначително, защото по клубовете не ги били пускали. Просто Деса винаги е предизвиквала завист във феновете на грачещите и неможещите, непризнатите... Иначе и аз го казах наскоро. Иска ми се Деси да прави друга музика без значение хит ли ще е или не. Да има разнообразие. Вече съм изслушал много повече пъти изпълненията и като Макарона, отколкото последната и фолк песен, която иначе харесвам. Просто обичам сериозната мъзика повече от фолк комерса. Стига ми на 2-3 години да има по нещо успешно и за клубовете. Все пак има поне 4-5 хита, които се пеят по участия на всичките и и нови и стари колеги, така че си е свършила работата добре, щом песни на 20и кусур години звучат все още в клубовете и се пеят от новите в жанра. Всяка седмица се качват изпълнения на Ариа, Диона, Десита, Лидия и Данна на мегахитовете на Деса в групата на Деса. Дали след 20 години новите актуални ще пеят Пиян, 100 живота или Тръгвай си. Ще видиме, но по вероятния отговор е не. 😉 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Тук на феновете на Диариа ясно ли им е, че си изкарва 1/4 от плейбеченето с песни на Деса - Две сърца, Птица скитница и Мъжете са редовни в програмата. Деса не пее по своите Класа или Живее ми се😆 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 Обаче малко е сбъркана представата на някои за хит, за които критерият е само "пускане в дискотеките" . Това е просто един от компонентите, но не и единствен и категоричен. Както не е показател самостоятелно и компонентът "гледания в нета". Да не е просто един сух пост, ще дам няколко примера: • "Пясъчни кули" на Глория - балада, непускана в дискотеките, но е последният ѝ истински хит; масово одобрявана • "Ангелите плачат" на Десислава и Джордан - същата ситуация като с песента на Глория, като тук имаме и генериран голям брой гледания в YouTube • един пример и от попа - "How we end up" на Поли Генова - мижави гледания; за пускане по клубовете-съмнявам се да е много въртяна, за сметка на това има супер силни медиен интерес и ротация по радиата; първенец в много класации - истински хит • и последният пример - десетки песни с млн. гледания, тук-таме пускани по дискотеките, провъзгласени за хит първоначално, а всъщност оказали се поредният флоп 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 11 Report Share Публикувано Октомври 11 преди 43 минути, Slavi каза: Ама то е ясно, че не е хит. Няма смисъл да лъжем нито себе си, нито другите. Ако е въртяна някъде, то е заради някаква инерция от предните и по успешни неща. Иначе дори в пика на И на всички като теб имаше хора, които се опитваха да я изкарат провал, а всъщност доста после ползваха формулата на песента, за да направят нещо подобно, но не им се получи. Тогава се мрънкаше, че рапирала и подхванала новата вълна. Когато баладите и минаваха по 10ина милиона гледания, се изкарваше незначително, защото по клубовете не ги били пускали. Просто Деса винаги е предизвиквала завист във феновете на грачещите и неможещите, непризнатите... Иначе и аз го казах наскоро. Иска ми се Деси да прави друга музика без значение хит ли ще е или не. Да има разнообразие. Вече съм изслушал много повече пъти изпълненията и като Макарона, отколкото последната и фолк песен, която иначе харесвам. Просто обичам сериозната мъзика повече от фолк комерса. Стига ми на 2-3 години да има по нещо успешно и за клубовете. Все пак има поне 4-5 хита, които се пеят по участия на всичките и и нови и стари колеги, така че си е свършила работата добре, щом песни на 20и кусур години звучат все още в клубовете и се пеят от новите в жанра. Всяка седмица се качват изпълнения на Ариа, Диона, Десита, Лидия и Данна на мегахитовете на Деса в групата на Деса. Дали след 20 години новите актуални ще пеят Пиян, 100 живота или Тръгвай си. Ще видиме, но по вероятния отговор е не. 😉 Подценяване към нея винаги е имало. Не знам как сред почти 25 години още не е ясно за такива като нея и Камелия, че явно са достатъчно големи звезди щом въобще ги обсъждаме така към днешна дата. Изградили жанра в началните години и все още с потенциал да мачкат редом с тези, които са се раждали, когато вече са били на върха. Стратегия й трябва на Десислава. Няма ли да си наеме вече някой пи ар, който да я подбутва към адекватното използване на потенциала. Равна няма да има и дори в Рамания ще са длъжни да го признаят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари