gabbati Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Ани Хоанг или Татяна е по-безинтересна на хората? Не мога да преценя... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 2 часа , Krislena каза: Работно място: АМ Тракия Работна време: 00:00 - 04:00 Не знаех, че Десита е приятелка с Есил Дюран. 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 16 часа , SG каза: Никой не споменава, че Андреа и Алек Сандър са пуснали дует, кавър на супер яката световна класика. Като анимационни герои звучат. Коментар: Цитат Сейчас где-то в ЛондОне у себя на диване наверное перевернулась Melanie C. 😅 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 4 часа , Krislena каза: каквото и да говорите вмомента Лидия е най красивата чалгарка Искам да съм предпазната й маска! - да ме ползва всеки ден, по няколко пъти - да оставя червило по мен - да усещам дъха й ❤️ преди 2 часа , gabbati каза: Ани Хоанг или Татяна е по-безинтересна на хората? Не мога да преценя... Това е не по-малка простотия от "К*рва като Моника"... И пак греда. 1 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Татяна е къде-къде по-интересна. Никога не знаеш кога и в коя баня ще достави "подарък". Хоанг откак отказа кучешкото не е никак забавна. 4 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Време е да се побъркате по Татяна! 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 8 часа , Willy каза: Пищя хахха Иначе жестока песен и много недооценена. И аз я обожавам. А като излезе що помия се изля и по нея... Най голямото Десово недоразумение и флоп на флоповете, което скара ДесиСлава и Азис: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 1 час, asylum каза: Време е да се побъркате по Татяна! И да видим какво ще правим в 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 How it started https://www.vbox7.com/play:338d554637 How its going 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 27 минути, Krislena каза: How it started https://www.vbox7.com/play:338d554637 How its going Само виждам обложката влизам в ролята на Моканина ... и роня 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 10 часа , meleto каза: Как си мязат с Меди... нещо в излъчването. Някой да е запознат дали братът пее по-добре? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 2 часа , Slavi каза: И аз я обожавам. А като излезе що помия се изля и по нея... Най голямото Десово недоразумение и флоп на флоповете, което скара ДесиСлава и Азис: Защо са се скарали? Кой да запише тоз шедьовър ли бухахахх Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Ей така за сравнение просто ... И след известно ровене из страницата им 2 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 22 минути, THE IIconic каза: Катастрофа! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 19 минути, Lelqtian каза: Ей така за сравнение просто ... И след известно ровене из страницата им Лида тъпата и евтината. То се знае! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 2 часа , pacho каза: И да видим какво ще правим в 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 1 час, Lelqtian каза: Ей така за сравнение просто ... И след известно ровене из страницата им Лиди е кралицата на бюджетните решения, както @Blueberry отбеляза преди време ❤️ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 1 час, stereoto_ каза: Катастрофа! Що бе? Не е зле Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Мисля че и Меди и този гърка от дуета с Емануела са си гейове... 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 23 минути, BaGaBoNtIn каза: Мисля че и Меди и този гърка от дуета с Емануела са си гейове... За Меди ме съмнява.. А и нали беше с Гергана Райчевска, даже май за нея пише "Зарязан". Кириакос е ясен - видях го в една дискотека и имаше повече гланц по устните си отколкото певицата, която пееше във въпросната вечер 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 16 часа , Vancho каза: Бива си я песничката. Днес получих информация от първо лице, че Меди бил страшно добър в леглото. @Blueberry атакувай! Той ли ти го е казал, та е от първо лице преди 16 часа , petya1 каза: Меди и Денис са учили в Широка лъка. Не са влизали много в часовете и за двамата са казвали,че нищо няма да стане от тях. В повечето време да си свирири на китарите в стаите по време на часовете. А сега мачкат. ❤️ Една приятелка ги познава и двамата от там. Също така са си хетеро. 😄 Ама те са с 6 години разлика - Меди 94, Теофиков 00... или училището не е само от 8 до 12 клас? преди 13 часа , meleto каза: Как си мязат с Меди... нещо в излъчването. Някой да е запознат дали братът пее по-добре? Приличат си сега, като тийнове не си приличаха. Сабатин винаги е бил много готин, ходеше с едната от близначките Алекс и Влади (не знам с коя). От Х-фактор ги знам и двамата. Меди иначе много прогресира във външен вид, ето ви клипче от времето, в което е бил ученик https://www.vbox7.com/play:453b431062 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. penakavalli Публикувано Октомври 12 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Октомври 12 преди 14 минути, Just_Me каза: За Меди ме съмнява.. А и нали беше с Гергана Райчевска, даже май за нея пише "Зарязан". Кириакос е ясен - видях го в една дискотека и имаше повече гланц по устните си отколкото певицата, която пееше във въпросната вечер Певицата Галин ли беше? 14 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Току що, penakavalli каза: Певицата Галин ли беше? От нея никой няма повече гланц, мило. 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Току що, Blueberry каза: От нея никой няма повече гланц, мило. Ох, Галче, тая малка разпоретинка! 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Хайде винаги, когато тръгнем да се караме, някой да ни върне към любимата тема, по която всички сме единодушни - Галин По темата - аз съм малка музикална лицемерка и "Не, мерси" почна да ми харесва. 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари