-A. Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 преди 24 минути, Starboy каза: Въпрос: Кой е любимият ти анцуг? Рени: Хахах, между другото анцуг с токчета никога не съм обувала, но това е друга тема! А като каза: Това безпаметно напиване, което е достойно за рекордите на Гинест! Миглена и Емануела се напикаха от смях, жестоки. Това с анцуга и токчета ми е любимото защото никой не го споменава. Явно някой ден е смазала с подобен стайлинг и някой и е направил забележка! Много се изложи, клетата. Искаше да е в лагера на ''интелигентните'' и накрая и чалгарите се отказаха от нея и другите, разбира се. Пусни си хита! https://www.youtube.com/watch?v=0sKQP_WjjUA Рамания съботира дуета на Емануела. Не дава да го публикувам. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 преди 6 часа , DarkChild каза: Тука е същинска маймуна. Кой от всичките ? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Току що, -A. каза: Това с анцуга и токчета ми е любимото защото никой не го споменава. Явно някой ден е смазала с подобен стайлинг и някой и е направил забележка! Много се изложи, клетата. Искаше да е в лагера на ''интелигентните'' и накрая и чалгарите се отказаха от нея и другите, разбира се. Пусни си хита! https://www.youtube.com/watch?v=0sKQP_WjjUA Рамания съботира дуета на Емануела. Не дава да го публикувам. Аз помня коментар на Лара - "Рени е анцуг с óбеци... и токчета." 7 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Дали Андрюш ехидничи, че колежките и в Пайнер вече правят по малко гледания от нея 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 преди 1 час, Starboy каза: Въпрос: Кой е любимият ти анцуг? Рени: Хахах, между другото анцуг с токчета никога не съм обувала, но това е друга тема! А като каза: Това безпаметно напиване, което е достойно за рекордите на Гинест! Миглена и Емануела се напикаха от смях, жестоки. Междудругото и тя и водещият викат: "АнцуНг" 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Най-накрая ме зариби, не мога да слушам версията с оня Хайл Лидия! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 преди 1 час, Kriminal каза: Междудругото и тя и водещият викат: "АнцуНг" Тя е готова за Нобелс. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 преди 46 минути, Kriminal каза: Най-накрая ме зариби, не мога да слушам версията с оня Хайл Лидия! Сега ако качат и версия с Галин, ще съм супер щастлива ❤️Зийг хайл 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. DarkChild Публикувано Октомври 2 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Октомври 2 преди 4 часа , Runevski каза: Какво е Лара? Лара Фабиан. Не се обичат от времето, когато са пели по корабите в Норвегия. 1 12 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 преди 3 минути, DarkChild каза: Лара Фабиан. Не се обичат от времето, когато са пели по корабите в Норвегия. Коментирай изпълненията на Деса в Маскирания певец. Какво ще кажеш за новия и по плътен глас с дрезгавина❤️❤️ Деса е гъзарка. На дърти години си смени гласът🤣 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 @asylum, споделял ли съм ти, че в детските ми години майката на Луна ходеше от врата на врата в блока, в който живеехме, за да търси пари назаем, а после малко преди полунощ се прибиреше коьркютюк пияна, пълзейки на 4 крака и оползотворявайки всяко изпросено пени. Луна я е държала на сух режим🤣🤣🤣 2 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Преси и тя с тази си снимка се нарежда в класацията на транс чалгаджийките. 7 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 преди 1 час , Kriminal каза: Междудругото и тя и водещият викат: "АнцуНг" Така е правилно! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 преди 9 минути, xroflx9 каза: Не,не е. Вземи научи малко правопис,че дори чужденците знаят повече от теб. 😂😂😂 Казах го с ирония, ама от къде толкова акъл да се сетиш! Номер 3! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 преди 47 минути, Slavi каза: Коментирай изпълненията на Деса в Маскирания певец. Какво ще кажеш за новия и по плътен глас с дрезгавина❤️❤️ Деса е гъзарка. На дърти години си смени гласът🤣 Не ги следя, нямам достъп. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Рашия ? 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 преди 10 минути, Danger. каза: Рашия ? Да 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 ❤️❤️❤️ 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 15 години от този брутален проект, който и към 2020 стои актуално! Ех, липсват ми времената, когато малките бяха луди да подражават на РАЙНА. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 преди 2 часа , penakavalli каза: Преси и тя с тази си снимка се нарежда в класацията на транс чалгаджийките. Кво да очакваме от Пепа Крадлата, освен да открадне снимка на Рашия и да я представи за своя ... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Току що, Lelqtian каза: Кво да очакваме от Пепа Крадлата, освен да открадне снимка на Рашия и да я представи за своя ... Доста прилича и на Филип Симпсън... Но при нея е от ъгъла, ако трябва да съм обективен. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Обожавам тази песен на Райна "Това ми е специалността"! Една от любимите ми е в албума "Любов по скалата на Рихтер". 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. gabbati Публикувано Октомври 2 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Октомври 2 Емануела удари хит ❤️ 3 1 6 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Тази красавица кога ще ни зарадва с нова песен, знаете ли нещо? Имам нужда от нова турбо аутотюн какофония 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 преди 11 минути, gabbati каза: Емануела удари хит ❤️ Много ясно! преди 3 часа , Slavi каза: @asylum, споделял ли съм ти, че в детските ми години майката на Луна ходеше от врата на врата в блока, в който живеехме, за да търси пари назаем, а после малко преди полунощ се прибиреше коьркютюк пияна, пълзейки на 4 крака и оползотворявайки всяко изпросено пени. Луна я е държала на сух режим🤣🤣🤣 Не си споделял. Култова история. Но Стораровото кисело мляко ми е фаворит! преди 3 часа , Slavi каза: Коментирай изпълненията на Деса в Маскирания певец. Какво ще кажеш за новия и по плътен глас с дрезгавина❤️❤️ Деса е гъзарка. На дърти години си смени гласът🤣 Гъзарката е само една, драги мой! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари