Willy Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 12 минути, Hurricane каза: 10М за този скандален трак ❤️ Очаквайте скоро и на сръбски Скандално - причиняване на обществено възмущение от осъзнато нарушение срещу морала или закона. Позорно, срамно, шокиращо, неправилно: поведение. Кое е скандалното на тази нормална забравена песен. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Само истинските звезди биват сравнявани с Майкъл Джаксън Уили, ти сии! 3 1 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 16 минути, Kriminal каза: От Сладжа Алегро ли? Не 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Някой знае ли дали рожденния ден на Николай Пашев е днес защото преди 10 минути чух поздрав от майка му за него по FEN TV или е било за друг? 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 23 минути, Starboy каза: Само истинските звезди биват сравнявани с Майкъл Джаксън Уили, ти сии! Галена първа я сравняваха с Майкъл Джексън! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 2 минути, Blueberry каза: Галена първа я сравняваха с Майкъл Джексън! Очаквах Уили да го каже, но пак е сладко да се прочете ❤️ 4 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. pechenko Публикувано Октомври 12 Author Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Октомври 12 Чух, че ще отварят нов дебелариум? 20 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Октомври 12 Author Report Share Публикувано Октомври 12 @Blueberry Бързо да направиш някоя магия за дебелеене на Десита 8 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 2 минути, pechenko каза: @Blueberry Бързо да направиш някоя магия за дебелеене на Десита Още по-сладка е! Усещам Ивана вайбс. 3 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Микс между Ивана и Риана! 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gentleman. Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 11 минути, pechenko каза: @Blueberry Бързо да направиш някоя магия за дебелеене на Десита Десиана - Новата мега звезда ❤️ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 18 минути, pechenko каза: Чух, че ще отварят нов дебелариум? Извинете, но това кой е всъщност? 5 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. -A. Публикувано Октомври 12 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Октомври 12 преди 1 минута, Starboy каза: Извинете, но това кой е всъщност? Ваня Червенкова през 2013. 13 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Starboy Публикувано Октомври 12 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Октомври 12 Десислава преди и след обработка: 24 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 36 минути, pechenko каза: Защо толкова прилича на Андреаа🤯🤯🤯 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 1 минута, Kriminal каза: Защо толкова прилича на Андреаа🤯🤯🤯 Защото и Андреа, както Десислава, изглежда така без обработка. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Току що, gabbati каза: Защото и Андреа, както Десислава, изглежда така без обработка. Не е вярно. Разтеглят им снимките и на двете. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Меди, след като Люската му е звъннал да си търси парите за клипа: 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 1 час, pechenko каза: Прилича на учителката в детската градина, която би ти казала, че ще ти изсипе манджата във врата, ако не я изядеш. 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Скандал с клип на Меди. Medi 7 ч. · Гледам да не обръщам внимание на слухове по мой адрес, но няма как да замълча, когато името ми се петни и то в скалъпени истории за пари. Всеки, който ме познава знае, че аз съм човек, който никога и на никого не е дължал. За лъжите, които Людмил Иларионов- Люси говори по мой адрес, аз ще си потърся правата в съда, както и към всеки, който е тръгнал да пише клевети, без да си провери информацията. Абсурдно е да се твърди, че клипът ми е свален, защото дължа пари. Всеки един, който има видеото преди мен, а в случая той е режисьор и е нормално да го има, може да го свали. Абсолютен опит за изнудване и търсене на слава. Това явно си е негова практика! Обръщам се КЪМ КОЛЕГИТЕ ... не правете същата грешка и не се доверявайте на този човек , да стои зад проектите ви . Ще си спестите излишни главоболия ! Искам да успокоя моите фенове и да им кажа, че съвсем скоро видеото ще бъде върнато и работим по въпроса. Всички права са си мои. Всичко е платено и е нагло да се лъже по този начин. Явно успехът на песните ми е проблем за доста хора, които се чудят по какъв начин да опетнят името ми. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. gabbati Публикувано Октомври 12 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Октомври 12 преди 7 минути, zai4eto82 каза: Скандал с клип на Меди. Medi 7 ч. · Гледам да не обръщам внимание на слухове по мой адрес, но няма как да замълча, когато името ми се петни и то в скалъпени истории за пари. Всеки, който ме познава знае, че аз съм човек, който никога и на никого не е дължал. За лъжите, които Людмил Иларионов- Люси говори по мой адрес, аз ще си потърся правата в съда, както и към всеки, който е тръгнал да пише клевети, без да си провери информацията. Абсурдно е да се твърди, че клипът ми е свален, защото дължа пари. Всеки един, който има видеото преди мен, а в случая той е режисьор и е нормално да го има, може да го свали. Абсолютен опит за изнудване и търсене на слава. Това явно си е негова практика! Обръщам се КЪМ КОЛЕГИТЕ ... не правете същата грешка и не се доверявайте на този човек , да стои зад проектите ви . Ще си спестите излишни главоболия ! Искам да успокоя моите фенове и да им кажа, че съвсем скоро видеото ще бъде върнато и работим по въпроса. Всички права са си мои. Всичко е платено и е нагло да се лъже по този начин. Явно успехът на песните ми е проблем за доста хора, които се чудят по какъв начин да опетнят името ми. Добро утро, булка. Меди сигурно вече си плати клипа, докато ни информираш. 1 18 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Слушаме ли хита на годината? 2 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 12 часа , THE IIconic каза: Що бе? Не е зле Ето защо ти харесва и пеенето на Кама. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 преди 3 часа , -A. каза: @Willy, къртиш. Ако искаш ми вярвай, но знаех, че след поста на Урагана ще постнеш ''Жена од султана'' за да напомниш, че ''Феноменален'' е била кавърдисана преди ''Така ни се пада''. ХИТ! Чувството за малоценност на Смядово се е предала и на феновете ѝ. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари