WindWalkerMonk Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 На баба ти Кама може гъзо да й ядат. Тая креативност, тва си е абсолютно идентично на: Следва топ тенденциите, наще курви тука само се кълчат на дивата и в колата, да показват гениталии. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 преди 28 минути, WindWalkerMonk каза: На баба ти Кама може гъзо да й ядат. Тая креативност, тва си е абсолютно идентично на: Следва топ тенденциите, наще курви тука само се кълчат на дивата и в колата, да показват гениталии. А и с тези перуки от рециклирана пластмаса полазва на колежките си какво е екологичност. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Емрах вече е минал песента на Емануела, а излезе ден след нея. Пак не й се получи на Емица и ще е с едно от най-слабите предложения от топ имената. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 преди 1 минута, Willy каза: Емрах вече е минал песента на Емануела, а излезе ден след нея. Пак не й се получи на Емица и ще е с едно от най-слабите предложения от топ имената. Глупости. Имай 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 преди 3 минути, Willy каза: Емрах вече е минал песента на Емануела, а излезе ден след нея. Пак не й се получи на Емица и ще е с едно от най-слабите предложения от топ имената. Виж разликата между двата проекта в спотифай. Да не говорим, че Емануела беше единствената чалгарка в топ 10 последната седмица. Сега и Меди е там. Също така няколко дни вече е втора в Apple Music. пс ''Не, мерси'' се превръща в третата попфолк песен достигнала върха в топ 50 на Спотифай България. ''Граници'' също има нов peak - 6-та позиция. ''Минутите'' е на 16, ''Ангажименти'' на 45, а триото изобщо го няма. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 преди 5 минути, -A. каза: Виж разликата между двата проекта в спотифай. Да не говорим, че Емануела беше единствената чалгарка в топ 10 последната седмица. Сега и Меди е там. Също така няколко дни вече е втора в Apple Music. пс ''Не, мерси'' се превръща в третата попфолк песен достигнала върха в топ 50 на Спотифай България. ''Граници'' също има нов peak - 6-та позиция. ''Минутите'' е на 16, ''Ангажименти'' на 45, а триото изобщо го няма. Защо спотифай да е по-важен показател, като там се правят около 3-4к дневно, ако си топ 10? Смисъл, браво на Меди, на върха са стигали само 3 песни и това вече е похвално, но за Емануела нека не забравяме, че песента й е дует с гърк, а някой беше споделил че там това е най-популярната платформа за музика в момента. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 преди 3 минути, Willy каза: Защо спотифай да е по-важен показател, като там се правят около 3-4к дневно, ако си топ 10? Смисъл, браво на Меди, на върха са стигали само 3 песни и това вече е похвално, но за Емануела нека не забравяме, че песента й е дует с гърк, а някой беше споделил че там това е най-популярната платформа за музика в момента. О, да, този грък има славата на Елени Фуриера. Хайде малко по-сериозно. Виж му профила в spotify. А защо Youtube е по-важен показател след като виждаме, че може лесно да бъде ''манипулиран'' с платени реклами ? Лично за мен именно Spotify & Apple Music са важните платформи защото там манипулацията е меко казано невъзможна. И да, при положение, че песента на Емануела не е излизала от топ 10 от премиерата си мисля, че е достатъчно важен показател за хитовостта на проекта и как не отсъпва по нищо нито на ''Минутите'', нито на ''Ангажименти''. Да не говорим за песните на Лияна и триото защото там вече е обидно да се сравняват. С твоя пост едва ли не я изкара провал, а песента си кърти и се развива повече от перфектно. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 преди 1 минута, -A. каза: О, да, този грък има славата на Елени Фуриера. Хайде малко по-сериозно. Виж му профила в spotify. А защо Youtube е по-важен показател след като виждаме, че може лесно да бъде ''манипулиран'' с платени реклами ? Лично за мен именно Spotify & Apple Music са важните платформи защото там манипулацията е меко казано невъзможна. И да, при положение, че песента на Емануела не е излизала от топ 10 от премиерата си мисля, че е достатъчно важен показател за хитовостта на проекта и как не отсъпва по нищо нито на ''Минутите'', нито на ''Ангажименти''. Да не говорим за песните на Лияна и триото защото там вече е обидно да се сравняват. С твоя пост едва ли не я изкара провал, а песента си кърти и се развива повече от перфектно. Лияна нито е топ име, нито я смятах, купува, повече от ясно е. Иначе не съм казал че е провал, само че другите песни най-вероятно ще са по-големи хитове. 2016 примерно, за един месец бяха пуснати Пей сърце, Фараона, Вертолета, Гот ми е, Няма да ти пиша...и това че последната е най-малкият хит между тях, не означава че не е ХИТ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 преди 11 часа , Hurricane каза: А дали Преслава не се опитва да вкара нов модел на работа в жанра, като пуска по 1-2 песни на година точно както правят сърбите? За мен това ще е най-правилният ход, защото песните няма да звучат толкова еднакво! Този модел имена като Камелия, Десислава и Азис са го въвели още преди години. ПП: Браво на Меди. Ето това си е хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 2020 in a nutshell Хитовете на: Зимата: Ламбо и Излъжи ме Пролетта: И това ще отмине Лятото: Проблем, 100 живота Есента: Не, мерси 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. pacho Публикувано Октомври 14 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Октомври 14 reni_official_music В предстоящите ми проекти ще вървя ръка за ръка с най-добрите, за да жънем заедно успехи. Достатъчно дълго бях тиха и кротка ... дойде време да покажа какъв огън гори зад тази невинна усмивка! Ще се завръща ударно, ще им разкаже играта. 10 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 преди 2 минути, pacho каза: reni_official_music В предстоящите ми проекти ще вървя ръка за ръка с най-добрите, за да жънем заедно успехи. Достатъчно дълго бях тиха и кротка ... дойде време да покажа какъв огън гори зад тази невинна усмивка! Ще се завръща ударно, ще им разкаже играта. Тя е като латерна в последните години. Първо Пашев беше най-силният в жанра, когато щеше да пуска негова песен, после каза същото и за Оцко... Да не са дошли Биолчев, Драганински, Спасов и Асенов на ред? 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Дано под 'най-добрите' да няма в предвид Пашев, Ганев или някой от другите с до болка изтъркани комерси. Има толкова много не достатъчно известни имена, които биха разнообразили жанра. Може да е хванала и някой сръбски. Тайно се надявам да намеква и за дует с Десислава, тя все пак е най-добрата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 На Ема със сигурност е много по-голям хит от на Емрах. Не е със най-силното предложение, даже и 3 милиона за месец няма да върже, но масово се знае от чалгарите и определено не е никакъв провал. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 преди 14 минути, Willy каза: 2020 in a nutshell Хитовете на: Зимата: Ламбо и КЪСАЙ, КЛАСА Пролетта: БЕНЗИН Лятото: Проблем, 100 живота, ЖИВЕЕ МИ СЕ Есента: ГРАНИЦИ 5 2 1 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 преди 2 часа , penakavalli каза: А и с тези перуки от рециклирана пластмаса полазва на колежките си какво е екологичност. Аз ви казвах, че Кама е много демоде. Даже Ивана е вече по-изтупана, пък приличаше на сегашните си години още преди 20 години. На 0:34 как й галят писето. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 преди 16 часа , Vancho каза: Хич не е притеснителна 2020 за Преслава. И не ми трябва всяка година да е сред най-успешните. И тя няма нужда от това. Цеца пуска песни през 3-4 години и пак е най-голямата. Цеца може да аи позволи такива паузи. Едно, че хитовете и са такива по целите Балкани. Второ, че песните и са на много високо ниво като музика и текстове. Ако Преслава правеше подобна музика, щях да съм съгласен, но тя от 5 години бълва Ганеви комерси като всяка втора чалгарка и в този ред на мисли, няма право на големи паузи. Иска ми се да има Галениния хъс. Не говоря за клипове, а за търсеното разнообразие, желанието да пробва по различни неща. Не, че и тя не се е пуснала по комерсиалната вълна, но все пак предлага по голямо разнообразие. Винаги сум се чудик защо не работи с чужди композитори. Може да си го позволи. Тогава няма да има стигане. преди 14 часа , Blueberry каза: Да се кротне малко с тия дуети, че скоро прави 2 години от последната солова песен. Ако трябва да се връщаме до последния солов хит, отиваме много по-далеч във времето. Емилия просто осъзна, че сама е кръгла нула, без значение, че предлага не лоши неща. Знае, че за да е сред успешните, трябва да прави основно колаборации. Сега с подкрепата на Башур очаквам основно такива от нея. Не е само тя де. Никоя освен Галена и Преслава нямат самостоятелни големи хитове последните години. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Аз още не знам на база на какво въобще се говори, че решението на Преслава точно сега да си разреди песните е доброволно, уж за да пробва друг модел. Позволявала си е и преди такива периоди явно, например когато роди? Почти сигурен съм, че в нейния случай става въпрос или за чакане да й изтече договора, или за опит за саботаж от Митака. Като клоня към второто. Помним какво направи с Ивана и Глория. Знаем и как не е искал да включва Камелия в първото турне. Помним и как се опита да заличи и прецака Десислава като напусна. Изобщо не му дреме колко е голяма звездата- когато реши, че трябва да постигне нещо ще действа без да му мигне окото. Вместо да се занимаваме с почти очевидни неща да си пуснем задружно този мега хит, както и самата му изпълнителка ни помоли, за да стигнем милиончето вече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. penakavalli Публикувано Октомври 14 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Октомври 14 Меломаните в шок! Мумифицираха Татяна Синджър! 17 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 преди 12 минути, penakavalli каза: Меломаните в шок! Мумифицираха Татяна Синджър! 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 преди 2 часа , Willy каза: Защо спотифай да е по-важен показател, като там се правят около 3-4к дневно, ако си топ 10? Смисъл, браво на Меди, на върха са стигали само 3 песни и това вече е похвално, но за Емануела нека не забравяме, че песента й е дует с гърк, а някой беше споделил че там това е най-популярната платформа за музика в момента. Да, в Гърция Спотифай е по-популярната платформа за музика, но песента се класира в Българския чарт, не гръцкия. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 преди 34 минути, Olay каза: Да, в Гърция Спотифай е по-популярната платформа за музика, но песента се класира в Българския чарт, не гръцкия. Въй, в момента се чувствам кат Тоти.🤓 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Голяма наслада е да си припомни човек какъв връх й беше тази година. Никой друг няма такава в предното десетилетие. Продукция и успех на ниво световна звезда, но в България. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 преди 5 минути, SG каза: Голяма наслада е да си припомни човек какъв връх й беше тази година. Никой друг няма такава в предното десетилетие. Продукция и успех на ниво световна звезда, но в България. Язък, че не може да пее. Не знам как харесваш Джеси, като припадаш по Галена и Камелия, тези мйзикални инвалиди. И защо толкова не харесваш Петяя хахах 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари