Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

На баба ти Кама може гъзо да й ядат. Тая креативност, тва си е абсолютно идентично на:

Следва топ тенденциите, наще курви тука само се кълчат на дивата и в колата, да показват гениталии. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 28 минути, WindWalkerMonk каза:

На баба ти Кама може гъзо да й ядат. Тая креативност, тва си е абсолютно идентично на:

Следва топ тенденциите, наще курви тука само се кълчат на дивата и в колата, да показват гениталии. 

А и с тези перуки от рециклирана пластмаса полазва на колежките си какво е екологичност.

• Haha 2
Сподели в други сайтове

Емрах вече е минал песента на Емануела, а излезе ден след нея. Пак не й се получи на Емица и ще е с едно от най-слабите предложения от топ имената.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Willy каза:

Емрах вече е минал песента на Емануела, а излезе ден след нея. Пак не й се получи на Емица и ще е с едно от най-слабите предложения от топ имената.

Глупости. Имай

:D 

• Love 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Willy каза:

Виж разликата между двата проекта в спотифай. Да не говорим, че Емануела беше единствената чалгарка в топ 10 последната седмица. Сега и Меди е там. Също така няколко дни вече е втора в Apple Music. 

пс ''Не, мерси'' се превръща в третата попфолк песен достигнала върха в топ 50 на Спотифай България. ''Граници'' също има нов peak - 6-та позиция. ''Минутите'' е на 16, ''Ангажименти'' на 45, а триото изобщо го няма.

• Like 2
2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, -A. каза:

Виж разликата между двата проекта в спотифай. Да не говорим, че Емануела беше единствената чалгарка в топ 10 последната седмица. Сега и Меди е там. Също така няколко дни вече е втора в Apple Music. 

пс ''Не, мерси'' се превръща в третата попфолк песен достигнала върха в топ 50 на Спотифай България. ''Граници'' също има нов peak - 6-та позиция. ''Минутите'' е на 16, ''Ангажименти'' на 45, а триото изобщо го няма.

Защо спотифай да е по-важен показател, като там се правят около 3-4к дневно, ако си топ 10? 

Смисъл, браво на Меди, на върха са стигали само 3 песни и това вече е похвално, но за Емануела нека не забравяме, че песента й е дует с гърк, а някой беше споделил че там това е най-популярната платформа за музика в момента.

• Like 1

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Willy каза:

Защо спотифай да е по-важен показател, като там се правят около 3-4к дневно, ако си топ 10? 

Смисъл, браво на Меди, на върха са стигали само 3 песни и това вече е похвално, но за Емануела нека не забравяме, че песента й е дует с гърк, а някой беше споделил че там това е най-популярната платформа за музика в момента.

О, да, този грък има славата на Елени Фуриера. Хайде малко по-сериозно. Виж му профила в spotify. А защо Youtube е по-важен показател след като виждаме, че може лесно да бъде ''манипулиран'' с платени реклами ? Лично за мен именно Spotify & Apple Music са важните платформи защото там манипулацията е меко казано невъзможна. И да, при положение, че песента на Емануела не е излизала от топ 10 от премиерата си мисля, че е достатъчно важен показател за хитовостта на проекта и как не отсъпва по нищо нито на ''Минутите'', нито на ''Ангажименти''. Да не говорим за песните на Лияна и триото защото там вече е обидно да се сравняват.

С твоя пост едва ли не я изкара провал, а песента си кърти и се развива повече от перфектно. 

• Like 5
2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, -A. каза:

О, да, този грък има славата на Елени Фуриера. Хайде малко по-сериозно. Виж му профила в spotify. А защо Youtube е по-важен показател след като виждаме, че може лесно да бъде ''манипулиран'' с платени реклами ? Лично за мен именно Spotify & Apple Music са важните платформи защото там манипулацията е меко казано невъзможна. И да, при положение, че песента на Емануела не е излизала от топ 10 от премиерата си мисля, че е достатъчно важен показател за хитовостта на проекта и как не отсъпва по нищо нито на ''Минутите'', нито на ''Ангажименти''. Да не говорим за песните на Лияна и триото защото там вече е обидно да се сравняват.

С твоя пост едва ли не я изкара провал, а песента си кърти и се развива повече от перфектно. 

Лияна нито е топ име, нито я смятах, купува, повече от ясно е.

Иначе не съм казал че е провал, само че другите песни най-вероятно ще са по-големи хитове. 

2016 примерно, за един месец бяха пуснати Пей сърце, Фараона, Вертолета, Гот ми е, Няма да ти пиша...и това че последната е най-малкият хит между тях, не означава че не е ХИТ.

Сподели в други сайтове

преди 11 часа , Hurricane каза:

А дали Преслава не се опитва да вкара нов модел на работа в жанра, като пуска по 1-2 песни на година точно както правят сърбите?

За мен това ще е най-правилният ход, защото песните няма да звучат толкова еднакво!

Този модел имена като Камелия, Десислава и Азис са го въвели още преди години.

ПП: Браво на Меди. Ето това си е хит.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, pacho каза:

В предстоящите ми проекти ще вървя ръка за ръка с най-добрите, за да жънем заедно успехи. Достатъчно дълго бях тиха и кротка ... дойде време да покажа какъв огън гори зад тази невинна усмивка!

Ще се завръща ударно, ще им разкаже играта. :1000(17):

Тя е като латерна в последните години. Първо Пашев беше най-силният в жанра, когато щеше да пуска негова песен, после каза същото и за Оцко... Да не са дошли Биолчев, Драганински, Спасов и Асенов на ред?

• Haha 4
Сподели в други сайтове

Дано под 'най-добрите' да няма в предвид Пашев, Ганев или някой от другите с до болка изтъркани комерси. Има толкова много не достатъчно известни имена, които биха разнообразили жанра. Може да е хванала и някой сръбски.

Тайно се надявам да намеква и за дует с Десислава, тя все пак е най-добрата.

Сподели в други сайтове

На Ема със сигурност е много по-голям хит от на Емрах. Не е със най-силното предложение, даже и 3 милиона за месец няма да върже, но масово се знае от чалгарите и определено не е никакъв провал.

• Like 5
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Willy каза:

2020 in a nutshell

Хитовете на:

Зимата: Ламбо и КЪСАЙ, КЛАСА

Пролетта: БЕНЗИН

Лятото: Проблем, 100 живота, ЖИВЕЕ МИ СЕ 

Есента: ГРАНИЦИ

• Like 5
  • Haha 2
  • Love 1
  • Sad 1
  • Dislike 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , penakavalli каза:

А и с тези перуки от рециклирана пластмаса полазва на колежките си какво е екологичност.

Аз ви казвах, че Кама е много демоде. Даже Ивана е вече по-изтупана, пък приличаше на сегашните си години още преди 20 години.

На 0:34 как й галят писето. :D

• Haha 5
Сподели в други сайтове

преди 16 часа , Vancho каза:

Хич не е притеснителна 2020 за Преслава. И не ми трябва всяка година да е сред най-успешните. И тя няма нужда от това.  Цеца пуска песни през 3-4 години и пак е най-голямата.

Цеца може да аи позволи такива паузи. Едно, че хитовете и са такива по целите Балкани. Второ, че песните и са на много високо ниво като музика и текстове. Ако Преслава правеше подобна музика, щях да съм съгласен, но тя от 5 години бълва Ганеви комерси като всяка втора чалгарка и в този ред на мисли, няма право на големи паузи. 

Иска ми се да има Галениния хъс. Не говоря за клипове, а за търсеното разнообразие, желанието да пробва по различни неща. Не, че и тя не се е пуснала по комерсиалната вълна, но все пак предлага по голямо разнообразие. Винаги сум се чудик защо не работи с чужди композитори. Може да си го позволи. Тогава няма да има стигане. 

преди 14 часа , Blueberry каза:

Да се кротне малко с тия дуети, че скоро прави 2 години от последната солова песен. Ако трябва да се връщаме до последния солов хит, отиваме много по-далеч във времето.

Емилия просто осъзна, че сама е кръгла нула, без значение, че предлага не лоши неща. Знае, че за да е сред успешните, трябва да прави основно колаборации. Сега с подкрепата на Башур очаквам основно такива от нея. Не е само тя де. Никоя освен Галена и Преслава нямат самостоятелни големи хитове последните години. 

• Like 3
  • Dislike 1

image.png

Сподели в други сайтове

Аз още не знам на база на какво въобще се говори, че решението на Преслава точно сега да си разреди песните е доброволно, уж за да пробва друг модел. Позволявала си е и преди такива периоди явно, например когато роди?

Почти сигурен съм, че в нейния случай става въпрос или за чакане да й изтече договора, или за опит за саботаж от Митака. Като клоня към второто. Помним какво направи с Ивана и Глория. Знаем и как не е искал да включва Камелия в първото турне. Помним и как се опита да заличи и прецака Десислава като напусна. Изобщо не му дреме колко е голяма звездата- когато реши, че трябва да постигне нещо ще действа без да му мигне окото.

Вместо да се занимаваме с почти очевидни неща да си пуснем задружно този мега хит, както и самата му изпълнителка ни помоли, за да стигнем милиончето вече.

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Willy каза:

Да, в Гърция Спотифай е по-популярната платформа за музика, но песента се класира в Българския чарт, не гръцкия.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 34 минути, Olay каза:

Да, в Гърция Спотифай е по-популярната платформа за музика, но песента се класира в Българския чарт, не гръцкия.

Въй, в момента се чувствам кат Тоти.🤓

Сподели в други сайтове

Голяма наслада е да си припомни човек какъв връх й беше тази година. Никой друг няма такава в предното десетилетие. Продукция и успех на ниво световна звезда, но в България.

• Love 5
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, SG каза:

Голяма наслада е да си припомни човек какъв връх й беше тази година. Никой друг няма такава в предното десетилетие. Продукция и успех на ниво световна звезда, но в България.

Язък, че не може да пее. Не знам как харесваш Джеси, като припадаш по Галена и Камелия, тези мйзикални инвалиди. И защо толкова не харесваш Петяя хахах

• Dislike 1
Сподели в други сайтове

• Fast locked, unpinned and unfeatured this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...