penakavalli Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 преди 7 минути, Lelqtian каза: Коментирахме как снахата Чиба за нищо не става, колко нагло Оцко е препродал напесента на тая , колко по зле е от на Зоя сините очи, и такива. Друго не помня да сме коментирали, а още по-малко виждам нещо скандално около тая песен. Пък и май излезе около там като щяхме да канцелираме Емануелция щото беше рядко тъпо парче покрай протестите. Не че е станала по-малко тъпо парче оттогава, просто сме уникални лицемерки тука из форума и душата си иска своето. Пък и нали гледанията не бяха показател за успех? #teamzoya На Зойчето Мортишева песента също не е нищо интересно, ама версията на Ему и Чия за мен е като дует между две Кристияни. Почвам да си мисля, че “Право в коша” ще се отнася за кариерата на Емануела в последните години... 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 преди 1 час, Slavi каза: Че Преслава стартора като копие на Деса след неуспеха с Емилия и Гергана е повече от ясно, но още 2006-2007 продължи с успелната формула на Ивана. Ако Деса не бе напускала, вероятно нямаше да се казва Преслава и дори не се знае дали щеше да получи това лансиране, което получи. Но всичко е догадки де. За мен Гергана си остана най-успешното й копие, даже и на мен ми е сред любимите изпълнителки. Още от първата песен тотална истерия, която задържа няколко години. Тя самата така и си остана с имиджа на някаква по-добричка и наивна, а и неориентирана също като ДС, затова и залезе, докато други коври като Прес и Счетоводителката излязоха много по-хитри. Да добавим и Анелия, на която началната й формула също беше повлияна от успешния първоначален тласък на Десовата, но пък в нея имаше и нещо твърде различно и оригинално, за да не се води копие. Не знам защо трябва да е чак такава изненада за някого тук твърдението, че Преслава е започнала като клонинг на успешен продукт. Изпълнителите в зората на чалгата изградиха няколкото модела, от които се печелят луди пари, а тя не беше една от тях. Копирането далеч не важи само за модела на Десислава. По същия начин едни Галена и Андреа тръгнаха по пътя на Камелия, при първата без да е чак толкова очевидно. Днес Ариа тръгва по същия модел. И на Глория и Ивана имаше копия колкото си искаш. Просто при тези на Дес нещата се получиха най-ясно осезаеми, защото Пайнера започна да й бълва близначките за отрицателно време, за да запълни нишата. преди 46 минути, Olay каза: Някой дали има информация дали ще има концерт тази година, след като отвориха и закритите зали? Хем ще оправдаят слабото посещение на концерта с 'максикалния наложен капацитет' 😁 Към средата на годината бил казал, че на всяка цена ще направи концерт. Аз лично не я виждам тази работа, макар и да ми се иска. преди 17 минути, -A. каза: @SG, как ще коментираш скандалния факт, че ''Не те забравям'' и ''Не идвай'' гонят 9,5 и 7,5 милиона от няколко клипчета ? Ами това са си успешни средни хитове. Ако питаш конкретно за гледанията- да, считам ги за реални. През 2019 Преслава дръпна над Галена точно благодарение на този албум. Дори гласувах за нея в наградите, защото един хейтър какво друго би могъл да направи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Оф,дайте да се подиграваме на някого или например коментирайте,че Били Хлапето май пак нацели хит. Също така в очакване ли сте на истериите на Галин и компания ако затворят дискотеките? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Имаме нужда от концерт за да си сверим данните за хитовост на песни. Някой води ли още статистики кой колко участия има през годината? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Криско и Галена следващата седмица при Цитиридис. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Мачкам с лицемерие!! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Моето е още по-шокиращо- "Пиян" и "Изтрезняваш ли" са ми втората и четвъртата най-слушани чалги в Spotify за 2019. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 преди 11 минути, zai4eto82 каза: Криско и Галена следващата седмица при Цитиридис. Преслава и Константин във “Вечерното шоу на Слави” по-следващата... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 преди 1 час, Slavi каза: Еуфорията от децата, която имаше по Преса в онези години, единствено ДесиСлава я е помирисвала. За кратък момент може би и Гетруд. преди 1 час, penakavalli каза: Ако наистина снимката, която Добри беше пуснал преди няколко дни от Военния клуб в София, е от една от локациите от новия клип на Галена, не бих предположил, че песента ще е мазнотия. Нещо не ми се връзва някаква повърхностна песен с това място. преди 53 минути, Lelqtian каза: Е от Галена до Анелия има разлика, а Гъзарка си мачка и като песен, и като клип на съвсем различни едно от друго нива, какво по-гъзарско от това? преди 48 минути, Olay каза: Като сме почнали с Анелия, някой има ли логично обяснение как Шампион е такъв клубен хит и защо това се пренебрегва тук? Аз я чувах от дюнерджийници - ХИТ! преди 38 минути, Fast каза: Тези вярват ли си? При толкова много хора един до друг, без да се спазва дистанция, е пълен пълен абсурд а е нямало огнища. Пайнера е близък до властта и ги прикриват. Според персоналът си ходи болен на работа - кашля, киха по чашите... и така! преди 33 минути, -A. каза: пс Не знам дали тук се е коментирало, че скандалната ''Мамино синче'' вече гони 4 милиона и продължава да е в дейли чарта на нейбъла. Прави по 10-12к. Може да не избухна със силни начални гледания, но се задържа. Всичко, докоснато от Емануелция, е хит! преди 32 минути, Lelqtian каза: А ти сам вярваш ли си? Митьо е толкова близък, че специално го наритаха от Герб и му спряха евросубсидия за милиони. Да продължим - какво точно общо има властта, прикриване и прочее с тия глупости дето са писали в тоя ферман? Миналия път като лопнаха кепенците на всички кръчмотеки такива гръмки изказвания нито имаше, нито някой се скри особено от властта. Нито някой е питал точно Кокошарник ООД и така наречения инженер за мнението му. И междудругото тогава дневния брой на новозаразени беше далеч по-малък, само отбелязвам. Кокошкарника припомня за себе си - удобно средство за реклама! Поздрав с Лоренция! преди 18 минути, Olay каза: Боже, сега си проверих last.fm профила свързан към Спотифай за да видя колко съм слушал новата на Меди (173 пъти) и видях, че за последните 365 дни най-слушания ми изпълнител е ... неговото име еее ... Лидия. Не помня да съм я слушал толкова. Ще те канцелирам! преди 16 минути, Blueberry каза: Аз какво да кажа.... Top artists -- Medium Term (6 months) Anelia Имаш вкус! преди 7 минути, Olay каза: Имаме нужда от концерт за да си сверим данните за хитовост на песни. Някой води ли още статистики кой колко участия има през годината? То се знае! 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Чакаме ли нов хит от Тасним? Липсва! 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 преди 27 минути, Hurricane каза: Преслава и Константин във “Вечерното шоу на Слави” по-следващата... Да бе. Днес Галена е при нас. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 преди 44 минути, Olay каза: Имаме нужда от концерт за да си сверим данните за хитовост на песни. Някой води ли още статистики кой колко участия има през годината? За съжаление вече е твърде студено да го правят пред бар Рио. Така че да се стягат за следващия тираж. Ако трябва веднъж да сме сериозни, от средата на октомври до традиционната им дата в началото на декември няма как да стане концерт. Предни години сме коментирали как да го обявят септември е късно, а кво остава сега тепърва да го организират? преди 27 минути, Hurricane каза: Преслава и Константин във “Вечерното шоу на Слави” по-следващата... Да бе, зайка щеше да ни е проглушила ушите секи ден поне по три пъти ако щеше да е така. Пък и кво ша прави там Коцьо с тоя прилеп? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 преди 43 минути, asylum каза: Чакаме ли нов хит от Тасним? Липсва! Помислих си, че има белези от сифилис по лицето. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 преди 5 часа , -A. каза: И това твърдение е пълна лудост. Нека не забравяме, че едно десетилетие са десет години. Какъв лидер е Галена 2010? Колкото и да не харесвам Джена 2011 си е абсолютно нейна. 2012 също е много спорна година и няма изявен лидер. Има и други спорни години на лидерство като 2019 и 2017. И тук говорим само за жени. Ако включим Галин, Фики и Азис, ситуация става още по-различна и скандална! Бих се съгласил, че Галена имаше едно много успешно десетилетие с много силни години и проекти, но в никакъв случай не е била лидер през цялото такова. Да не говорим, че преди години (2000-2010) наистина имаше изявени лидери - никой не оспорва лидерството на Ивана или Преслава защото и тогава по-лесно се налагаше един изпълнител. Сега публиката избира кое да е хит и кое не. Тука си в грешка. Нямаше много по-изявени лидери. Имаше само ТВ Планета. Нито ютуб, нито нещо играеше роля тогава. Каквото ти кажат по Планета и когото наградят - той е сочен за лидер. Видя се, че след появята на Ютуб, след спирането на наградите, няма 1 лидер, а няколко. Ивана през 2003 не беше ендоличен лидер, нито през 2004, 2005 и 2006. След това Преслава - също, колко години и подаряваха.. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 преди 1 час, zai4eto82 каза: Да бе. Днес Галена е при нас. Зайке, обади се на Слави да ти потвърди Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Коментираме ли, че най-известните в момента “рапъри” за направили нещо като кавър на “Жадувам”? Това им е трети проект, който е по чалга песен... и това са им най-успешните неща. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Във Военния клуб Бонка беше снимала страхотна песен. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 преди 8 часа , gabbati каза: Коментираме ли, че най-известните в момента “рапъри” за направили нещо като кавър на “Жадувам”? Това им е трети проект, който е по чалга песен... и това са им най-успешните неща. БНР не са рап, а трап, но песента е яка. Добре, че са я възродили. Още един признат Десов хит за вечен! 😜 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 преди 33 минути, Slavi каза: БНР не са рап, а трап, но песента е яка. Добре, че са я възродили. Още един признат Десов хит за вечен! 😜 Никой не прави разлика между рап и трап, когато правиш кавър на чалга песен. Иначе съм съгласен, че песента на Азис е призната за вечен хит, браво. Пореден негов такъв! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 преди 28 минути, gabbati каза: Никой не прави разлика между рап и трап, когато правиш кавър на чалга песен. Иначе съм съгласен, че песента на Азис е призната за вечен хит, браво. Пореден негов такъв! По критериите на Галенови песента е на ДесиСлава. Музиката, текст и аранжимент са на тогавашния и музикален продуцент Йовко Петров и ДесиСлава кани Азис да участва на готово,така че Азо е фийт🤣 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 преди 3 минути, Slavi каза: По критериите на Галенови песента е на ДесиСлава. Музиката, текст и аранжимент са на тогавашния и музикален продуцент Йовко Петров и ДесиСлава кани Азис да участва на готово,така че Азо е фийт🤣 Ами добре, нека Деса го вземе, халал да й е! Азо има още 100 такива, че и по-големи! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 преди 9 часа , gabbati каза: Коментираме ли, че най-известните в момента “рапъри” за направили нещо като кавър на “Жадувам”? Това им е трети проект, който е по чалга песен... и това са им най-успешните неща. Честно казано предпочитам да не бях разбирал за съществуването на тези ... рапъри. Отивам да се помоля на иконите в опит да забравя. 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Хахахах Десиславче е скандална в интервюто от дивидито... прическата най-вече хахахах Тогава е била на 25, почти омъжена за Гальо и без пайнер от 2 години. Лудетина. И то в пика на кариерата си. Няма друга толкова смела до сега хахаха. Да се поздравим с нещо нейно и мое любимо, което пострада като популярност заради липсата на ротация, но е една от любимите ми. И винаги си я пускам като пазарувам сувенири за приятели от чужбина: 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 преди 10 часа , Сашо каза: Тука си в грешка. Нямаше много по-изявени лидери. Имаше само ТВ Планета. Нито ютуб, нито нещо играеше роля тогава. Каквото ти кажат по Планета и когото наградят - той е сочен за лидер. Видя се, че след появята на Ютуб, след спирането на наградите, няма 1 лидер, а няколко. Ивана през 2003 не беше ендоличен лидер, нито през 2004, 2005 и 2006. След това Преслава - също, колко години и подаряваха.. Ами аз точно това имах предвид, явно не съм се изразил правилно. Преди почти всичко зависеше от телевизията, концертите и наградите, съответно беше по-лесно Митко да наложи това което смята за правилно. Сега вече нещата не са така. Например Джена може да е най-излъчваната, да вземе Певица на годината и да закрива всички концерти, но това няма да я направи н1 защото имаме достъп до музикални платформи и т.н. и горе-долу знаем как стоят нещата. Към днешна дата манипулацията е много по-трудна. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Ами те сами са си го казали хаха... 😄 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари