FikLena Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 ангелски глас 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 С удоволствие си слушаме лайфовете на ДесиСлава, както винаги. За мен тя просто тепърва има потенциала да изненадва и да впечатлява с личното си творчество. Особено с новия глас. Мисля си, че масовият българин веднага би награбил определен тип нейни нови песни. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 преди 6 минути, DarkChild каза: За мен и Знам, че боли беше по-успешна. Тя със сигурност и е сред най добрите песни. Жестоко изпяване. На тази песен бях прелъстил гаджето на най добрата ми приятелка. От малка съм долна и подла❤️❤️❤️ 1 5 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 преди 5 минути, SG каза: С удоволствие си слушаме лайфовете на ДесиСлава, както винаги. За мен тя просто тепърва има потенциала да изненадва и да впечатлява с личното си творчество. Особено с новия глас. Мисля си, че масовият българин веднага би награбил определен тип нейни нови песни. Нещо такова ми се иска да чуя. Нямам търпение да изпее някоя естрада в Маскирания докато ненса я изгонили като куче. Василка е много подла. Можеше да си мълчи! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 преди 2 минути, Slavi каза: Нещо такова ми се иска да чуя. Нямам търпение да изпее някоя естрада в Маскирания докато ненса я изгонили като куче. Василка е много подла. Можеше да си мълчи! Ще й лежи такова. Аз искам да скандализира с нещо като Always Remember Us This Way. Ще е просто next level за чалга звезда, особено в настоящото комерс време. Опасявам се, че може и да я изгонят следващия път от Певеца, каквото и както и да изпее. Не е само Василка виновна, на Senorita просто нямаше как да не я познае човек. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Помните ли? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 преди 7 минути, Krislena каза: Помните ли? 250 клубни участия?!? Че тя не е почивала тая година... 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AysheYaneva Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Определено това е новата Преслава! https://streamable.com/8y1zju 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Миле и Галс🥰 3 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 преди 1 час , WindWalkerMonk каза: Добре де, радвайте се на прекрасните й изпълнения в маскирания. За какво са ви чалга боклуци, или каквото и да е като тя ви пее хитове и евъргрийни по жесток начин. Аз си слушам Алелуя нон стоп, даже сега ще махна гласовете на журито. То от това по хубаво няма. Уу, ако успееш искам линковИ, ако може с всичките ѝ 3 изпълнения до сегааааааа. Да свалям и да слушам на чилифончиту, че в спотифай няма да ги качат хаха преди 1 час, DarkChild каза: Жадувам не помня да е била хит. Дори е най-слабата им песен с Азис. Не е била. Все още цепи. И като видео и като песен, 16 години след излизането си. Лятото я чух на морето и в ПЛовдив, само припев де, но се знаеше. И се гледа. Кеф. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 преди 23 минути, penakavalli каза: Миле и Галс🥰 Пак ли е ръгала ботокс. Ще и се пръсне лицето накрая... 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 преди 4 минути, Slavi каза: Пак ли е ръгала ботокс. Ще и се пръсне лицето накрая... Не е, бе, просто бая се е позамазала. 😀 Пък и сама си казва, че покрай короната е качила няколко килца, в което не виждам нищо лошо - по-добре ми изглежда така. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 преди 40 минути, penakavalli каза: Не е, бе, просто бая се е позамазала. 😀 Пък и сама си казва, че покрай короната е качила няколко килца, в което не виждам нищо лошо - по-добре ми изглежда така. А защо е толкоз черна? Дедо e като норвежец до нея. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 ХИТ! 3 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Алисия е била при Цитиридис в четвуртък. Сега я гледам топ маце. По време на гостуването и някок от екипа излезе с табела Джена или смърт🤣 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 преди 8 часа , NazzkO каза: И на мен това ми е любимо парче. И е песен един път - експеримент, много различен звук. Даже сега на прима виста ми дойде страхотен термин за подобен тип песни (например и на Глория тази долу ми е така) - "бутиков фолк". 😁 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 преди 1 час , asylum каза: ХИТ! Между другото, в Одрин, например, често пускат българска музика в магазините, за да привличат българите. Миналата година от един магазин гърмеше Te Quiero на Галя и Акцент. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 преди 1 час , asylum каза: ХИТ! Ее, Нинето пак ли е отишла да бачка там или само на шопинг. Дано да е второто, че ако ѝ плащат в лири, с този бясно падащ курс, направо не е за мислене. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Току що, penakavalli каза: Между другото, в Одрин, например, често пускат българска музика в магазините, за да привличат българите. Миналата година от един магазин гърмеше Te Quiero на Галя и Акцент. Айде, сега, бълнуваш нещо. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 преди 3 минути, DarkChild каза: Айде, сега, бълнуваш нещо. Имам го някъде на видео, ама не ми се рови. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Сънувах, че в някаква селска дискотека има тройно участие на Диона, Ариа и Клеа и бързах да пиша тук 😬 какво значи този сън? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 преди 5 минути, Blueberry каза: Сънувах, че в някаква селска дискотека има тройно участие на Диона, Ариа и Клеа и бързах да пиша тук 😬 какво значи този сън? Да намалиш малко чалгата 🤣❤️ 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 преди 11 минути, Blueberry каза: Сънувах, че в някаква селска дискотека има тройно участие на Диона, Ариа и Клеа и бързах да пиша тук 😬 какво значи този сън? Значи си е съвсем вярно как Горгона била травестит, но все си мисля как шефките Клеа и Ариа не тряя да имат проблем да си намерят някой по-нормален батибатибатишеф ... 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Много напълняла 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари