FikLena Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 10 млн ?? купени ли са 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 1 час, HIStory каза: Тихо там, че Деска е само с шест години по-млада, освен в дует да я изпеят... Ти случайно да си открил извора на вечната младост? Едва ли майка ти примерно е по-млада от Глория, та в една посока ги пращаш Деса изглежда по-дърта от Глория, въпреки че разликата им е 3-4 години. преди 12 минути, Fast каза: Ох, пак го е хванала логореята тоя. Много скучно... 2 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 https://www.facebook.com/123545701001056/posts/3701571356531788/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 44 минути, Krislena каза: https://www.instagram.com/p/CGrDv2aJf3m/?igshid=1fmrkdmz4m42e Не знам какво става в последно време, но в глава е като презрял патладжан - и като форма, и като цвят. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Счети вече оправя сметките и на фолкиконата Мира. Издига се! 4 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 1 час, DarkChild каза: Да, но всеки избира как да живее. Някои ядат здравословно, спортуват, не пият и пушат. Други пък обратното. Между двете мисля, че е ясно коя остарява по-добре. Глория може да остарява по-добре, да е все така слаба и добре изглеждаща, това с годините не се промени. За съжаление обаче и други неща не се променят в нея - надменното поведение и излъчване, гримаси и пр. По-рано гледам наш'та дебеланка пак е захапана за тъпотата ѝ и столиците. И тъй като се заформи няква опозиция Глория - Десислава, да влезна и аз така леко в досадното съпоставяне. Това че Глория не се е излагала по подобен начин, съвсем не я прави по-умна. Просто тя е чешит, навярно много добре знае това и е наясно, че попадайки в подобни риалити предавания, където има много провокиращи ситуации участниците, е осъзнала, че не си струва, дори и за висок хонорар, рискът да бъдат разрушени някои митове, както подобно нещо се случи с Рени например. Ще е много забавно да видим Кралицата извън зоната ѝ на комфорт. Между другото, тя никога не е участвала в предавания, където да не е заобиколена от премерени водещи, пред които да може да си придава важност и да маниерничи, а на всяка наченка за малко по-провакативен въпрос, тя да не използва заучените си фрази, едни от които са от сорта на "жълтата преса" и "По дърво безплодно...". И както почитателят на Глория каза, че харесва Десислава като изпълнител, но като човек, не, веднага в мен се пробудих усещания, които съм имал още от детството, а именно да харесвам певицата Глория, но личността - не съвсем. Периодично ме е отблъсквала през годините с държанието си, въпреки почитта ми към тогавашната ѝ кариера. Между другото, точно добродушието на Десислава ѝ придава чар и кара хората да забравят и простят простотиите ѝ. Относно "Не сме безгрешни" - замислял съм се неведнъж върху фразата "Обичаме и тези, дето ни нападат, защото имаме добри души, които могат всичко да прощават". Представям си колко "искрено" го е изпяла това Глория. Хаха 😀 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Не можах да изчета целия пост горе, но сега се замислих, че Деса огромна част от кариерата си дължи на реалити програми. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 9 минути, DarkChild каза: Не можах да изчета целия пост горе, но сега се замислих, че Деса огромна част от кариерата си дължи на реалити програми. Абсолютно! Добре че беше гологъзенето ѝ в Брадъра, че да види слава и да усети какво е да си звезда. Хаха 😀 Проста, ама па истинска риалити Кралица. Предлагам догодина да се пробва в някое кулинарно такова - хем ще е в ТВ формат, хем ще плюска на воля и ще поддържа талия... Така, де - имах предвид - сланини. 😂 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 9 минути, DarkChild каза: Не можах да изчета целия пост горе, но сега се замислих, че Деса огромна част от кариерата си дължи на реалити програми. Което й е предимно в плюс, защото значително помогна на хората да установят каква певица е. А и си мисля, че е по-добре на млади години да ходи по такива формати и още тогава да се е показала такава, каквато е, отколкото цял живот да налага друг имидж, но накрая да опре до Брадъра или нещо подобно и чак тогава да се види истината. Да, за Глория и Ивана намеквам, защото съм сигурен, че ако продължават в същия дух след години ще са безпарични като Рени и ще опрат и те до този формат, когато някой ден се е върнал в българския ефир. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 23 минути, DarkChild каза: Не можах да изчета целия пост горе, но сега се замислих, че Деса огромна част от кариерата си дължи на реалити програми. Това е така, но и това я е научило на нещо - да преглъща егото си. Например в брадъра дето спечели си тръгна с мизерен хонорар + колата дето продаде. Най - ниският от всички (вкл. Зарко дето й се смя), но това беше условието да спечели. Наистина Глория е пример затова как спортува и въобще за цялата воля около здравословният начин на живот. Тъпо е да се опитва някой да изкара Деса по - напред тук, а и смешно. тя е мнооого назад, а и Глория винаги е била по - красивата от двете. Но е смешно и да се изкарва Деса по - назад от Глория като актуално творчество. За хитове, концерти, а - у може да се спори, като Глория сигурно за концерти води всички, както и за хай предавания като коледни мероприятия, и т.н. Ритон, Христова, не знам си още кой сложиха Глория като най - голямата звезда. Но дотам, от там насетне, Деси Слава я води с векове: 1. Деса инвестира в продукцията си: клипове, песни, монтаж (цялостна визия). Ганев/Неганев комерс, това се слуша, това иска аудиторията и Деса го предлага. 2. Деса се развива като презентиране и подбор на песни. Знае кога и какво да изпее. Лесно можеше вместо До тук и Две сърца да изпее (Смени паролата си и Мога) други песни например, както Глория се изложи със Симона. Но изпя това което трябваше. Колко пъти хората са посрещали топло и Глория и тя се е насирала... неизброими. 3. Откъм поведението в медиите Деса отново я бие. Глория е груба, елементарна, много често излобява на хората не защото са я обидили, а защото не е разбрала какво й казват. Малко като Пацо на Преса. Отделно след скандала с Мегз вместо да си отстои позицията се скри. Деса просто си трае, следва урока от батето: ако си тъп трай си, така само ще подозират,. Като точка 1 е най - важната за мен. 90% от значимостта на един изпълнител, тва им е работата бе. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. penakavalli Публикувано Октомври 24 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Октомври 24 Показва ни къде кариерата ѝ почива в мир? 13 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 19 минути, SG каза: Да, за Глория и Ивана намеквам, защото съм сигурен, че ако продължават в същия дух след години ще са безпарични като Рени и ще опрат и те до този формат, когато някой ден се е върнал в българския ефир. Няма как да останат без пари, защото тях двете все някои ще ги викне да пеят и ще изкарат някой лев. Може би ще се наложи да преглътнат егото и да намалят хонорари и претенции, особено Глория по втория параграф. Сами са си виновни, дешната продукция и на двете е на много ниско ниво, Ванча се опитваше известно време, не й се получи и се отказа, а някогашната прима прекрати отношенията си с реалността преди повече от 10 години и заживя в собствен свят наливайки се с денс бозички пълни с кубчета лед. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Октомври 24 Author Report Share Публикувано Октомври 24 Някой: И галенови, които плюхте по всяка мазна помия, излязла последната година, отново припадате олигавени... Същото време: Nazzko за "Имаш да ми даваш": Много тъпо, а и прекалено мазно. Slavi за "Куката": Не знам какво говорите, но тази помия се очертава като топ хит. За моя вкус е гадно и мазно, но е доста креативно и разчупено. Nazzko за "Граници": Тъкмо си викам еее, много приятно и баш накрая... тая гнусна мазнотия ми разваля всичко. Язък Nazzko за "Не ме оставяй": Парчето дори не можах до край да изслушам, прекалено циганско и мазно... годината е 2019 все пак. Slavi за "Ламборгини: Страхотен ден. Мазния кючек се очертава флоп, а Галенините пак са унижени и ги очаква заточение от срам Slavi за "Ламборгини": Най лесно ебда направиш кючек кавър, за да имаш хит. Затова Галена прибягва до тези методи. Ще видим дали нейната с Фики ще се радва за 22 дни на 5 милиона. И там са голе и имена. За песните на Десислава: Nazzko за "Сърцето ти е мое": Началото е тооолкова мазно, че ако не беше Десислава нямаше да я чуя нататък, но е Десислава и... Slavi за "След 1000 жени": Жестока. Не очаквах толкова да ме впечатли. Клип, песен, изпълнение, много се е постарала. Надавам се да се забележи и пожъне успеха, който заслужава. Nazzko за "След 1000 жени": Събуди се с този проект, дано продължава все така, че и по-добре. Има още много хляб в нея, знаех си аз. Мен ме позариби, най-вече заради изпяванетоо Slavi за "Сърцето ти е мое": Отдавна не съм бил така доволен от Деса. Много мелодичен попфолк, има я комерс линията, умерена е, а не прекалено чалгаджийска. Slavi за "Имаш ме": Ми яка е песента. Хем модерна, хем различна, хем комерсиална, което е доста трудно постижимо. Nazzko за "Вторник беше": Като за чалга-комерс си е доста добре, има баланс и много докосващо пеене в първия куплет . Slavi за "Вторни кбеше": Музиката на ДесиСлава е страшна. Горд съм, че може да създаде такова нещо. Истински попфолк с меланхолия в куплетите, какъвто най и ходи. Иначе Галенови плюят по всяка мазнa помия 9 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 10 минути, fearless` каза: Няма как да останат без пари, защото тях двете все някои ще ги викне да пеят и ще изкарат някой лев. Може би ще се наложи да преглътнат егото и да намалят хонорари и претенции, особено Глория по втория параграф. Сами са си виновни, дешната продукция и на двете е на много ниско ниво, Ванча се опитваше известно време, не й се получи и се отказа, а някогашната прима прекрати отношенията си с реалността преди повече от 10 години и заживя в собствен свят наливайки се денс бозички пълни с кубчета лед. Аз за Ивана напоследък чувам, че вече не била добре парично, навярно и Глория не е много по-богата от нея. Колкото и голям да си бил ако изпаднеш до техния залез става трудно дори и с по някое и друго участие чат-пат. Затова отвсякъде ги виждам да опрат до такива формати на даден етап. В България е така със звездите, за жалост. Далеч по-големи и уважавани легенди като Йорданка Христова и Маргарита Хранова тръгнаха на по 70 години да обикалят риалити предаванията. За тях всъщност беше много по-шокиращо, отколкото би било за звезди, които са били на върха за има-няма 10 години, а после- забвение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 12 минути, pechenko каза: Някой: И галенови, които плюхте по всяка мазна помия, излязла последната година, отново припадате олигавени... Същото време: Nazzko за "Имаш да ми даваш": Много тъпо, а и прекалено мазно. Slavi за "Куката": Не знам какво говорите, но тази помия се очертава като топ хит. За моя вкус е гадно и мазно, но е доста креативно и разчупено. Nazzko за "Граници": Тъкмо си викам еее, много приятно и баш накрая... тая гнусна мазнотия ми разваля всичко. Язък Nazzko за "Не ме оставяй": Парчето дори не можах до край да изслушам, прекалено циганско и мазно... годината е 2019 все пак. Slavi за "Ламборгини: Страхотен ден. Мазния кючек се очертава флоп, а Галенините пак са унижени и ги очаква заточение от срам Slavi за "Ламборгини": Най лесно ебда направиш кючек кавър, за да имаш хит. Затова Галена прибягва до тези методи. Ще видим дали нейната с Фики ще се радва за 22 дни на 5 милиона. И там са голе и имена. За песните на Десислава: Nazzko за "Сърцето ти е мое": Началото е тооолкова мазно, че ако не беше Десислава нямаше да я чуя нататък, но е Десислава и... Slavi за "След 1000 жени": Жестока. Не очаквах толкова да ме впечатли. Клип, песен, изпълнение, много се е постарала. Надавам се да се забележи и пожъне успеха, който заслужава. Nazzko за "След 1000 жени": Събуди се с този проект, дано продължава все така, че и по-добре. Има още много хляб в нея, знаех си аз. Мен ме позариби, най-вече заради изпяванетоо Slavi за "Сърцето ти е мое": Отдавна не съм бил така доволен от Деса. Много мелодичен попфолк, има я комерс линията, умерена е, а не прекалено чалгаджийска. Slavi за "Имаш ме": Ми яка е песента. Хем модерна, хем различна, хем комерсиална, което е доста трудно постижимо. Nazzko за "Вторник беше": Като за чалга-комерс си е доста добре, има баланс и много докосващо пеене в първия куплет . Slavi за "Вторни кбеше": Музиката на ДесиСлава е страшна. Горд съм, че може да създаде такова нещо. Истински попфолк с меланхолия в куплетите, какъвто най и ходи. Иначе Галенови плюят по всяка мазнa помия Тури му пепел! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 2 минути, SG каза: Аз за Ивана напоследък чувам, че вече не била добре парично, навярно и Глория не е много по-богата от нея. Колкото и голям да си бил ако изпаднеш до техния залез става трудно дори и с по някое и друго участие чат-пат. Затова отвсякъде ги виждам да опрат до такива формати на даден етап. В България е така със звездите, за жалост. Далеч по-големи и уважавани легенди като Йорданка Христова и Маргарита Хранова тръгнаха на по 70 години да обикалят риалити предаванията. За тях всъщност беше много по-шокиращо, отколкото би било за звезди, които са били на върха за има-няма 10 години, а после- забвение. Не виждам защо това е учудващо. Няма откъде да са богати. Все пак концертно бюро им плащаше заплати като на всеки служител, а после след промените парите отиваха в чалгата. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 6 минути, SG каза: Аз за Ивана напоследък чувам, че вече не била добре парично, навярно и Глория не е много по-богата от нея. Колкото и голям да си бил ако изпаднеш до техния залез става трудно дори и с по някое и друго участие чат-пат. Затова отвсякъде ги виждам да опрат до такива формати на даден етап. В България е така със звездите, за жалост. Далеч по-големи и уважавани легенди като Йорданка Христова и Маргарита Хранова тръгнаха на по 70 години да обикалят риалити предаванията. За тях всъщност беше много по-шокиращо, отколкото би било за звезди, които са били на върха за има-няма 10 години, а после- забвение. Ивана наскоро даде интервю пред Нова Тв и сподели на Мон Дьо, че перфектно може да спре да се занимава с музика защото е спестила достатъчно пари и винаги ще е била благодарна за което. Не мисля, че точно тя или Глория (която си има няколко бизнеса) имат финансови проблеми. Да не говорим, че Ивана е сигурно е в топ 3 на най-предпочитаните изпълнители за банкети и т.н. Съответно само декември да работи пак ще си направи достатъчно пари. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Обаче Емилия продължава да развива канала си все така добре. 😘 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 27 минути, DarkChild каза: Не виждам защо това е учудващо. Няма откъде да са богати. Все пак концертно бюро им плащаше заплати като на всеки служител, а после след промените парите отиваха в чалгата. И все пак направиха доста концерти и продължиха да печелят от старите песни дори и в първият близо четвърт век от демокрацията. А и далеч не мисля, че не са заделили достатъчно състояние по време на соца, но парите си отлитат като в последствие не си изградиш кариерата по модела на една Лили Иванова. преди 20 минути, -A. каза: Ивана наскоро даде интервю пред Нова Тв и сподели на Мон Дьо, че перфектно може да спре да се занимава с музика защото е спестила достатъчно пари и винаги ще е била благодарна за което. Не мисля, че точно тя или Глория (която си има няколко бизнеса) имат финансови проблеми. Да не говорим, че Ивана е сигурно е в топ 3 на най-предпочитаните изпълнители за банкети и т.н. Съответно само декември да работи пак ще си направи достатъчно пари. Едно е какво се говори по телевизията, но действителността може да е друга. Ивана въобще не виждам как може само от музика да е заделила пари за доживот при положение, че в най-силните си години даваше безумен процент на Митака. Глория е по-богатата навярно, защото през 90те си беше друго, а и после не се продаде за награди, но и за нея нищо не се знае за след едни 10-20 години. Иначе е факт, че и със старите лаври винаги ще ги канят, на съвсем не считам, че винаги ще им идва достатъчно. А дали изкарват пари от странични бизнеси е друг въпрос, с който не съм запознат. Това действително би могло да им помага значително. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 1 час, ice_hot_sm каза: Глория може да остарява по-добре, да е все така слаба и добре изглеждаща, това с годините не се промени. За съжаление обаче и други неща не се променят в нея - надменното поведение и излъчване, гримаси и пр. По-рано гледам наш'та дебеланка пак е захапана за тъпотата ѝ и столиците. И тъй като се заформи няква опозиция Глория - Десислава, да влезна и аз така леко в досадното съпоставяне. Това че Глория не се е излагала по подобен начин, съвсем не я прави по-умна. Просто тя е чешит, навярно много добре знае това и е наясно, че попадайки в подобни риалити предавания, където има много провокиращи ситуации участниците, е осъзнала, че не си струва, дори и за висок хонорар, рискът да бъдат разрушени някои митове, както подобно нещо се случи с Рени например. Ще е много забавно да видим Кралицата извън зоната ѝ на комфорт. Между другото, тя никога не е участвала в предавания, където да не е заобиколена от премерени водещи, пред които да може да си придава важност и да маниерничи, а на всяка наченка за малко по-провакативен въпрос, тя да не използва заучените си фрази, едни от които са от сорта на "жълтата преса" и "По дърво безплодно...". И както почитателят на Глория каза, че харесва Десислава като изпълнител, но като човек, не, веднага в мен се пробудих усещания, които съм имал още от детството, а именно да харесвам певицата Глория, но личността - не съвсем. Периодично ме е отблъсквала през годините с държанието си, въпреки почитта ми към тогавашната ѝ кариера. Между другото, точно добродушието на Десислава ѝ придава чар и кара хората да забравят и простят простотиите ѝ. Относно "Не сме безгрешни" - замислял съм се неведнъж върху фразата "Обичаме и тези, дето ни нападат, защото имаме добри души, които могат всичко да прощават". Представям си колко "искрено" го е изпяла това Глория. Хаха 😀 Явно има поне една идея повече акъл Глория, щом е осъзнала, че влезе ли в такова реалити - ще се изложи. Дето се вика - не се иска много, а навреме Никъде дотук не съм казвал, че не харесвам личността Десислава, нито пък идеята е била да се съпоставят по какъвто и да е параграф двете с Глория. Не, че не мисля, че добродушието и е реално колкото на Лияна, примерно... Глория поне е ясно какъв чешит е, не го играе бяла и невинна, пък същността да не е баш такава, за каквато я представя. Иначе това "Аз съм тъпичка, сладка, наивна и добродушна, затова всички простотии ми се прощават" е много вървежно, масовия българин като цяло симпатизира на жертвите, явно се асоциира с тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 17 минути, SG каза: И все пак направиха доста концерти и продължиха да печелят от старите песни дори и в първият близо четвърт век от демокрацията. А и далеч не мисля, че не са заделили достатъчно състояние по време на соца, но парите си отлитат като в последствие не си изградиш кариерата по модела на една Лили Иванова. Парите от соца ги изяде хиперинфлацията от 90-те. И както казах, дори тогава са получавали малко пари. Та те дори пенсия нямаше да получат. Имаше разправии преди няколко години. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Албумът на Ариа излиза декември, а новата песен - до дни. Ще се избухва 1 1 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 42 минути, SG каза: Аз за Ивана напоследък чувам, че вече не била добре парично, навярно и Глория не е много по-богата от нея. Колкото и голям да си бил ако изпаднеш до техния залез става трудно дори и с по някое и друго участие чат-пат. Затова отвсякъде ги виждам да опрат до такива формати на даден етап. В България е така със звездите, за жалост. Далеч по-големи и уважавани легенди като Йорданка Христова и Маргарита Хранова тръгнаха на по 70 години да обикалят риалити предаванията. За тях всъщност беше много по-шокиращо, отколкото би било за звезди, които са били на върха за има-няма 10 години, а после- забвение. Ивана би влязла евентуално ако закъса, тя ще устиска да си запази имиджа,не мисля, че ще се изложи, гърмян заек е. Толкова време манипулира цял един народ колко е чиста, съчувстваща и искрена, че все ще остиска един месец. Глория обаче не мисля, че би - темерут е и го знае, едно голо име й е останало и не би го проиграла, а и е егоцентрик,което би й изиграло лоша шега. Подозирам, че по-скоро ще гладува (не, че се храни и сега де 😁), отколкото да се излага. Най-малкото как я виждаш в която и да е мисия? Глория в костюм на пчеличка - не мисля, че ще го видим някога. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 4 минути, Гальо каза: Албумът на Ариа излиза декември, а новата песен - до дни. Ще се избухва Ария и албум??? Че кой ще го купи, освен родата? Нито френска база има, нито пък малките, дето й се кефят на чекнежите биха извадили 5 лв. Старите имена има логика да пускат чат пат - имат си някакви фенове, които биха си купили албум, пък било то и само за да си допълнят колекцията. Ама Ария... Освен да го подарява разписан след сеанс, друг смисъл не виждам. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 преди 13 минути, DarkChild каза: Парите от соца ги изяде хиперинфлацията от 90-те. И както казах, дори тогава са получавали малко пари. Та те дори пенсия нямаше да получат. Имаше разправии преди няколко години. И все пак някак издържаха още 20 години преди да пречупят егото и да хукнат по риалити предаванията. Никой не е застрахован от такъв завой в живота. преди 9 минути, HIStory каза: Ивана би влязла евентуално ако закъса, тя ще устиска да си запази имиджа,не мисля, че ще се изложи, гърмян заек е. Толкова време манипулира цял един народ колко е чиста, съчувстваща и искрена, че все ще остиска един месец. Глория обаче не мисля, че би - темерут е и го знае, едно голо име й е останало и не би го проиграла, а и е егоцентрик,което би й изиграло лоша шега. Подозирам, че по-скоро ще гладува (не, че се храни и сега де 😁), отколкото да се излага. Най-малкото как я виждаш в която и да е мисия? Глория в костюм на пчеличка - не мисля, че ще го видим някога. Е, тя Глория навярно би влязла чак след като привидно си мисли, че е успяла да си уреди някакъв по-различен договор, но от шоуто пак ще намерят как да я изложат. Но да, истина е, че тя има твърде голямо его дори в направата на песни, а какво остава за участие в шоу за резили. Все пак нищо никога не се знае на този свят. За Глория и Ивана всъщност може и да е добре да влязат в някой такъв формат. Цялата държава ще говори за тях за първи път от над десетилетие, независимо дали с добро или лошо... то за тях на този зациклил етап всичко би било от някаква полза, предполагам. Ако паралелно с това издадат и подходящите песни може дори да направят някой и друг нов масов хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари